night_dream Reputație: 15 Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 SalutareConfrati de suferinta pe stimabila d-ra o cunosc de ceva timp si in ceea ce priveste seriozitatea dansei tin sa precizez ca Messi bate campii. Intr-adevar e greu de contactat dar nu imposibil iar vi-a-vis de tepe sa avem pardon nu e valabil in cazul ei. Fiecare are dreptul sa aleaga. Deci, dragi confrati cine a fost la ea sigur va mai reveni. Link spre comentariu
mihaila Reputație: 328 Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Si eu tin sa precizez ca parerea ta nu conteaza. Zici ca o cunosti pe domnisoara in cauza insa nu ai nici o recenzie. Poate ai intilnit-o in piata si nu vrei sa mai stie nimeni. Poateaza si tu o recenzie, impartaseste una din multele intilniri cu domnisoara, fa-te util comunitatii si apoi decizi cine bate campii sau nu. Pina atunci esti zero, un simplu parazit! Daca nu ai fi fost atit se nesimtit sa categorisesti colegii care au recenzii si sustin forumul nu ziceam nimic, dar...ai si tupeu! 3 Link spre comentariu
messi Reputație: 268 Postat Septembrie 22, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 22, 2013 SalutareConfrati de suferinta pe stimabila d-ra o cunosc de ceva timp si in ceea ce priveste seriozitatea dansei tin sa precizez ca Messi bate campii. Intr-adevar e greu de contactat dar nu imposibil iar vi-a-vis de tepe sa avem pardon nu e valabil in cazul ei. Fiecare are dreptul sa aleaga. Deci, dragi confrati cine a fost la ea sigur va mai reveni.Salutare tuturor,dragul meu night_dream chiar nu reprezinti nimic ca sa fii bagat in seama,dar se pare ca suferi,dupa cum chiar tu ai scris,asa ca te las in suferinta ta si in prostia ta,oricum ar fi interesant sa ne spui mai multe decat stim noi despre individa asta,iar legat de batut campii ,mai nataraule chiar ea a recunoscut ca mi a tras teapa,asa ca te las in prostia ta,nu poti tu intelege ce e pe aici.Mihaila multumesc pentru sustinere si eu te stimez foarte mult si apreciez obiectivitatea ta. 1 Link spre comentariu
night_dream Reputație: 15 Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Este punctual meu de vedere vis-à-vis de polemica creata, credeti ce vreti, dar se pare ca sunteti frustrati rau de tot Link spre comentariu
mihaila Reputație: 328 Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Frustrati??? De ce??? Nu ne dai nici un motiv amice... Poate suntem putin indignati ca inca mai au acces nimicuri asa ca tine pe forum. Dar in nici un caz frustrati! Parerea ta nu conteaza atit timp cit nu ai nici o recenzie!!! E tot ce trebuie sa stii. Fanteziile tale nu ne privesc.... Vrei sa ai o opinie? Fii activ pe forum, recenzii, informatii si apoi discutam. Pina atunci nu existi! Si nu mai jigni aiurea colegii ca ai mari sanse sa ne spunem "pa!" Link spre comentariu
night_dream Reputație: 15 Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 e o constatare nu o jignire Link spre comentariu
costin30 Reputație: 132 Postat Septembrie 24, 2013 Oras:acolo unde NU esti tu !!! Oras:acolo unde NU esti tu !!! Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Cam putine recenzii si prea multe comentarii...... Link spre comentariu
costin30 Reputație: 132 Postat Septembrie 24, 2013 Oras:acolo unde NU esti tu !!! Oras:acolo unde NU esti tu !!! Partajează Postat Septembrie 24, 2013 o stiu pe domnisoara...cerea mai demult 300 ron pentru un numar...se recomanda de lux. probabil ca asa este pentru ca nu i-am vazut pozele si nici la proba practica nu m-a tentat .....INCA... Link spre comentariu
inhaladibilul10 Reputație: 32 Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Numarul inchis incerc de zile intregi incontinuu. Poate topciul ar trebui transferat la "inactive" ? Link spre comentariu
costin30 Reputație: 132 Postat Septembrie 25, 2013 Oras:acolo unde NU esti tu !!! Oras:acolo unde NU esti tu !!! Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Posibil ca "night_dream" sa fie EA..... si nu un EL.....Frustrati??? De ce??? Nu ne dai nici un motiv amice... Poate suntem putin indignati ca inca mai au acces nimicuri asa ca tine pe forum. Dar in nici un caz frustrati! Parerea ta nu conteaza atit timp cit nu ai nici o recenzie!!! E tot ce trebuie sa stii. Fanteziile tale nu ne privesc.... Vrei sa ai o opinie? Fii activ pe forum, recenzii, informatii si apoi discutam. Pina atunci nu existi!Si nu mai jigni aiurea colegii ca ai mari sanse sa ne spunem "pa!" posibil ca Link spre comentariu
costin30 Reputație: 132 Postat Septembrie 25, 2013 Oras:acolo unde NU esti tu !!! Oras:acolo unde NU esti tu !!! Partajează Postat Septembrie 25, 2013 aveam un id de-al ei de mess mai demult...avea o poza de la mare parca cu ea pe sezlong, avea sutien rosu parca...sper sa nu gresesc culoarea Link spre comentariu
Vizitator mtatu86 Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Mai stie cineva un alt numar de telefon al d-rei andreea? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum