Sari la conținut

Galati - Rebecca - 0749670667

Postări Recomandate

• Oras:Mount Rainier
  • Oras:Mount Rainier
Postat

RECENZIE:
Aspect: 7 (chip: 7 / corp: 7 domnisoara simpatica undeva la 1.65 cm, ochi caprui, ochelari ei negri de asistenta, par prins in coc, sani mici erecti, urme de vergeturi la burta)
Oral: 7.8 (neprotejat, ok, atentie la bijuterii, o singura viteza slow, ia cativa cm in gura dupa capul pulii, fara artificii)
Normal: 8.2 (protejat, accepta pozitii, se implica, e cu tine)
Gfe: 5 (nu face FK)
Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)
Igiena: 10 (curata, nimic suspect)
Halat: 100 RON (pentru o finalizare)

Naratiunea:
Odata ce am terminat cu Reby, am trecut la Rebecca, am intrebat-o daca este disponibila in timp ce vorbeam cu ele; mi-a comunicat ca da, asa ca am continuat cu ea :D . Am ales sa raman o finalizare, platit amenda, ea s-a dezbracat si m-a invitat sa ma fac comod in pat. Colega ei Reby s-a dus la toaleta pentru a nu ne deranja, la fel, foarte silentioasa. Cred ca ele stau pe covorasul de la baie, apropo la baie e totul ok, cabina de dus, cu centrala, geluri de dus, primit prosop curat pe durata intalnirii mele la cele 2 domnisoare. Oralul a fost ok, cat sa ridice soldatul fara artificii, a existat eye contact in mare parte din timp, excitant, mai ales cu ochelarii ei negri de asistenta. La normal a montat pelerina, si a preluat ea controlul in LOT, este stramta si se uda natural, mi-a facut pula alba de atata crema. In alte pozitii la fel s-a implicat, in misionar m-a tragea puternic in ea, ii place, geme natural.
It asculta indicatiile, in doggy da contre perverse, finalizat in balon. Am mai stat putin de vorba cu ea si colega ei si dus am fost, nu m-a grabit, am avut timp sa mai fac un dus.

Notite)
1)Nu am auzit telefoanele sunand pe durata intalnirii
2)Este colega cu Reby
3)Te intreaba cum preferi oralul: protejat/neprotejat

• Like 10

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...