Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2020 Postat Ianuarie 10, 2020 Zilele astea am drum in Timisoara si vreau sa va zic ca pe Arad e jale.90% din anunturi sunt cu poze false.E uscat aici, m-am gandit sa merg la stidentele de la voi.Ce recomandari aveti?Eu am 30 ani slab, nu imi plac femeile grase sau milf.
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14604 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Ianuarie 10, 2020 Zilele astea am drum in Timisoara si vreau sa va zic ca pe Arad e jale.90% din anunturi sunt cu poze false.E uscat aici, m-am gandit sa merg la stidentele de la voi.Ce recomandari aveti?Eu am 30 ani slab, nu imi plac femeile grase sau milf.Poti sa incerci linistit la fetele de la top. Toate sunt OK din punctul meu de vedere (chiar daca pe trei dintre ele nu le-am vizitat inca). Depinde si ce iti doresti. Cel mai bine ar fi sa citesti cate ceva despre ele (si serviciile lor) si sa te decizi in consecinta. Dar de dat gres nu o sa dai la niciuna dintre ele. Mai sunt si la testate fete OK, dar, eu zic ca pentru a nu avea surprize, sa mergi la cele de la top. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum