berkeley Reputație: 426 Postat Octombrie 8, 2023 Postat Octombrie 8, 2023 1 hour ago, Mocureloaded said: Am spus cam tot aici: Nu știu cu masajul organului extern cum sta ... ca am accesat "next level". Preț, în funcție de opțiuni, ti-l comunica pe WA, dar nivelul minim e 200. Masajul de relaxare acceptabil. Sani mari si fund MARE? Deci e corpolenta? Si era activa si acum un an, probabil si acum doi ani, hmm. Dar avea (si) alt nume de scena (Alina)? Mi-am amintit de cineva, dar nu-s sigur ca e ea. Era (vopsita) roscata si iti arata poze in care parea mult mai supla decat era in realitate. Si tot asa, oferea masaj in deplasare.
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2906 Postat Octombrie 8, 2023 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Membru Premium Postat Octombrie 8, 2023 Acum 8 minute, berkeley a spus: Sani mari si fund MARE? Deci e corpolenta? Si era activa si acum un an, probabil si acum doi ani, hmm. Dar avea (si) alt nume de scena (Alina)? Mi-am amintit de cineva, dar nu-s sigur ca e ea. Era (vopsita) roscata si iti arata poze in care parea mult mai supla decat era in realitate. Si tot asa, oferea masaj in deplasare. Da, sâni mari și fund mare ... dar cert nu e BBW, e o femeie tapanoaga (ardelean fiind și tu ... sigur înțelegi ce inseamna). Undeva la 173 cu vreo 65 kg. Nu e grasa, e masiva. În anunț zice ca are 26 ani ... în realitate, zic eu, cel puțin 30 ani, dar sub 35. În rest nu știu despre cine vorbești, ce a fost cu doi ani în urma, nu știu despre ce Alina vorbești ...
Girlstoy Reputație: 10 Postat Octombrie 9, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 9, 2023 Acum 13 ore, berkeley a spus: Sani mari si fund MARE? Deci e corpolenta? Si era activa si acum un an, probabil si acum doi ani, hmm. Dar avea (si) alt nume de scena (Alina)? Mi-am amintit de cineva, dar nu-s sigur ca e ea. Era (vopsita) roscata si iti arata poze in care parea mult mai supla decat era in realitate. Si tot asa, oferea masaj in deplasare. Da,da,pe nume Alina o știu și eu,probabil e aceeași persoană!
sophiedee Reputație: 365 Postat Octombrie 9, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 9, 2023 Puteti lasa numărul de telefon al fetei?
humpty80 Reputație: 20 Postat Octombrie 9, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 9, 2023 Era acum 2-3 ani o maseuza in Marasti, pe strada Viorelelor parca avea locatia. Mai stie cineva ceva de ea?
Girlstoy Reputație: 10 Postat Octombrie 9, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 9, 2023 Acum 10 ore, sophiedee a spus: Puteti lasa numărul de telefon al fetei? 0747597984-numărul din anunț,poză la whatts,unghiuțe albe!🙂 1
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2906 Postat Octombrie 9, 2023 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Membru Premium Postat Octombrie 9, 2023 Acum 8 minute, Girlstoy a spus: 0747597984-numărul din anunț,poză la whatts,unghiuțe albe!🙂 Sa vezi acuma "bubuiala" pe ea ... sa vezi cum "cetatenii" o sa-i spună ca au citit pe forum ... sa vezi cum doamna se va retrage, precum melcul în cochilie ... sa vezi urmările când o vei mai solicita la o programare. P.S.: spor ... !!!???!!!
Girlstoy Reputație: 10 Postat Octombrie 9, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 9, 2023 Acum 1 oră, Mocureloaded a spus: Sa vezi acuma "bubuiala" pe ea ... sa vezi cum "cetatenii" o sa-i spună ca au citit pe forum ... sa vezi cum doamna se va retrage, precum melcul în cochilie ... sa vezi urmările când o vei mai solicita la o programare. P.S.: spor ... !!!???!!! Scuze, dacă am greșit, nu pot să repar greșeala, să șterg postarea? 1
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2906 Postat Octombrie 9, 2023 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Membru Premium Postat Octombrie 9, 2023 Acum 10 minute, Girlstoy a spus: Scuze, dacă am greșit, nu pot să repar greșeala, să șterg postarea? Nu ai greșit ... ai fost prea entuziasmat ... ai tastat înainte de a analiza consecințele gestului tău.
Girlstoy Reputație: 10 Postat Octombrie 9, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 9, 2023 Acum 29 minute, Mocureloaded a spus: Nu ai greșit ... ai fost prea entuziasmat ... ai tastat înainte de a analiza consecințele gestului tău. Da,așa e,am fost cam entuziasmat,în fine, eu am vrut doar să ajut,dacă o să afle domnișoara că am dat info despre ea și o să se supere,asta e,nu am ce face!🙃 1
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2906 Postat Octombrie 9, 2023 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Membru Premium Postat Octombrie 9, 2023 Acum 9 minute, Girlstoy a spus: Da,așa e,am fost cam entuziasmat,în fine, eu am vrut doar să ajut,dacă o să afle domnișoara că am dat info despre ea și o să se supere,asta e,nu am ce face!🙃 Fără supărare ... dar nu prea ai înțeles nici acuma ceea ce trebuia sa înțelegi ...
Girlstoy Reputație: 10 Postat Octombrie 10, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 10, 2023 Acum 11 ore, Mocureloaded a spus: Fără supărare ... dar nu prea ai înțeles nici acuma ceea ce trebuia sa înțelegi ... Păi luminează-mă puțin, te rog,😊,să știu pe viitor ce să scriu și ce nu!🙃
crustymcfuck Reputație: 82 Postat Octombrie 10, 2023 Postat Octombrie 10, 2023 https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-la-domiciliu/h741e569h9897hh0eh416gg3f2389heg.html A reapărut anunțul,așa că nu cred că e problema că ai pus numarul
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2906 Postat Octombrie 10, 2023 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Membru Premium Postat Octombrie 10, 2023 Acum 6 ore, crustymcfuck a spus: https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-la-domiciliu/h741e569h9897hh0eh416gg3f2389heg.html A reapărut anunțul,așa că nu cred că e problema că ai pus numarul Anunțul nu a reapărut ... e acolo din data de 29.09.2023, data primei publicări ... și singura pana la acest moment ... fără nici o repostare ulterioara ... cu 1015 vizualizări în 12 zile de publicare.
aisberg75 Reputație: 267 Postat Iulie 10, 2024 Oras:Monaco Disponibila Oras:Monaco Disponibila Postat Iulie 10, 2024 La 09.08.2023 la 18:20, pepino02 a spus: Catalina din Buna ziua 0745665056 face doar masaj de relaxare. Nu am facut abonament si nu are erotic in oferta de la telefon si nici inghinal. La fata locului iti poate propune, nu stiu criteriile ei. Salutare!Ați mai fost careva la Cătălina din Bună ziua?Până la urmă face masaj cu finalizare manuală sau doar relaxare clasic fără inghinali...?
haladutu Reputație: 47 Postat Iulie 11, 2024 Oras:romania Oras:romania Postat Iulie 11, 2024 Acum 17 ore, aisberg75 a spus: Salutare!Ați mai fost careva la Cătălina din Bună ziua?Până la urmă face masaj cu finalizare manuală sau doar relaxare clasic fără inghinali...? Img_mafia.2008 @ yahoo. com, hai sa vb
pepino02 Reputație: 142 Postat Iulie 12, 2024 Postat Iulie 12, 2024 La 10.07.2024 la 14:56, aisberg75 a spus: Salutare!Ați mai fost careva la Cătălina din Bună ziua?Până la urmă face masaj cu finalizare manuală sau doar relaxare clasic fără inghinali...? Daca imi trimiti mesaj, poate te pot lamuri din ce am aflat la fata locului. Oricum poti incerca sa o vizitezi 100 de lei masajul cu dus inainte si dupa. Masajul este bun, doar ca nu face inghinal si nici finalizare in acesti bani. Esti acoperit cu prosop in timpul actiunii. P.S. Atitudinea ei nu este proclient. Te pune la punct daca insisti si daca perseverezi risti sa nu te primeasca In concluzie este 'militaroasa" in atitudine si comportament. Dar, poate tu ai mai mare succes cu ea. Informatiile sunt mai vechi de prin martie. 1
aisberg75 Reputație: 267 Postat Iulie 21, 2024 Oras:Monaco Disponibila Oras:Monaco Disponibila Postat Iulie 21, 2024 La 12.07.2024 la 22:32, pepino02 a spus: Daca imi trimiti mesaj, poate te pot lamuri din ce am aflat la fata locului. Oricum poti incerca sa o vizitezi 100 de lei masajul cu dus inainte si dupa. Masajul este bun, doar ca nu face inghinal si nici finalizare in acesti bani. Esti acoperit cu prosop in timpul actiunii. P.S. Atitudinea ei nu este proclient. Te pune la punct daca insisti si daca perseverezi risti sa nu te primeasca In concluzie este 'militaroasa" in atitudine si comportament. Dar, poate tu ai mai mare succes cu ea. Informatiile sunt mai vechi de prin martie. Salut!Ți-am scris mesaj privat,dar mi-a apărut că nu poți primi mesaje private!
pepino02 Reputație: 142 Postat Iulie 22, 2024 Postat Iulie 22, 2024 Acum 21 ore, aisberg75 a spus: Salut!Ți-am scris mesaj privat,dar mi-a apărut că nu poți primi mesaje private! Am sters. Poti sa incerci Mersi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum