Sari la conținut

0749376663

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Din ce am inteles cand suni te intreaba cati ani ai... daca ii spui sub 30 închide telefonul

Postat

Pai si daca minti si te vede ciutan la usa e mai bine?

Sunt multe fete care nu primesc sub 30.... ma rog, ma refer la fete, nu la centuriste la produs.

Postat

Fata e la liceu, am sunat o odată înainte de sărbători si vorbea în șoaptă si se auzea profesorul cum preda ðŸ˜ðŸ˜

Postat

De unde stii ca nu e la facultate? :laugh2 ... Sau ai identificat materiile de liceu ;) ?

Acum lasind gluma la o parte am intilnit citeva in meseria asta cu studii superioare. Nu se poate spune multe, dar mai multe decit as fi crezut.

Si nu ma refer la studente, care in majoritatea cazurilor completeaza veniturile muncind la cel mai bun raport perf/pret ci la tipe care au terminat facultatea si au ramas la fututul pe bani. Unele chiar au renuntat la cariera pe care acele studii superioare le-a oferti-o si s-au intors la fututul pe bani.

• Like 1
  • Haha 1

• Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Am sunat-o acum vreo 2 săptămâni, tarif 100/300, locația în saturn.

Deși vorbea cu mine-n telefon, mai vorbea și cu un amic/amică în același timp.

În contradicție cu pula am zis pas în vederea de a nu avea o surpriză neplăcută...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.