insuficientu Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2020 Partajează Postat Ianuarie 11, 2020 Salutare cu respect...am si eu o problema legata de contul meu. Am dat resetare la telefon...la setarile din fabrica...si cand sa ma loghez pe cont nu a mai mers...am dat resetare parola...si am primit notificarea cum ca a fost trimis un link de schimbare parola in mailbox....problema e ca nu stiu ce mail am avut cand am creat contul.ma poti ajuta Pisicut sa imi recuperez contul? Iti ofer toate detaliile ce tin de cont.Nume cont : insuficientul cu L la sfarsitul username-ului! Multumesc anticipat! Link spre comentariu
bastonva Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Salutare cu respect...am si eu o problema legata de contul meu. Am dat resetare la telefon...la setarile din fabrica...si cand sa ma loghez pe cont nu a mai mers...am dat resetare parola...si am primit notificarea cum ca a fost trimis un link de schimbare parola in mailbox....problema e ca nu stiu ce mail am avut cand am creat contul.ma poti ajuta Pisicut sa imi recuperez contul? Iti ofer toate detaliile ce tin de cont.Nume cont : insuficientul cu L la sfarsitul username-ului! Multumesc anticipat!Si eu am patit la fel si din cate am vazut chiar si alti useri. Nu inteleg de ce. Poate ne poate spune pisicuts cum se poate recupera contul. Link spre comentariu
crocodilul dvd Reputație: 1062 Postat Ianuarie 26, 2020 Oras:Timisoara, Alba Iulia Oras:Timisoara, Alba Iulia Partajează Postat Ianuarie 26, 2020 Pe mine nu mă mai lasă să postez și nici sa caut. A dispărut denisa meniu opțiunea de căutare 1 Link spre comentariu
Vizitator nibeficuk Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2020 Partajează Postat Ianuarie 26, 2020 A dispărut din meniu opțiunea de căutarehttps://nimfomane.com/forum/topic/150038-functia-search/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum