Sari la conținut

Timisoara

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

da am fost eu si arata fix ca in poze, dar a intervenit ceva si am plecat. nu mi au cerut bani pt deranj...deci nu pot lasa recenzie. DAR CONFIRM CA IS REALE si pareau ok ...acum despre prestatie nu stiu ce sa zic, fugi si incearca si zine si noua

Postat

da am fost eu si arata fix ca in poze, dar a intervenit ceva si am plecat. nu mi au cerut bani pt deranj...deci nu pot lasa recenzie. DAR CONFIRM CA IS REALE si pareau ok ...acum despre prestatie nu stiu ce sa zic, fugi si incearca si zine si noua

Noi credem ca n-ai fost niciunde coaie,nu bateti campii aiurea ca e vizibil de la o posta ca sunt tigancile din Printu Turcesc ca daca le suni iti dau exact adresa de acolo!Reale cu ce?cu poze de pe net? :offtopic :iagree

• Oras:BACAU
  • Oras:BACAU
Postat

Noi credem ca n-ai fost niciunde coaie,nu bateti campii aiurea ca e vizibil de la o posta ca sunt tigancile din Printu Turcesc ca daca le suni iti dau exact adresa de acolo!Reale cu ce?cu poze de pe net? :offtopic :iagree

Pozele sunt fake neclare plus ca fetele din poza nu au trăsături de europa par columbience brazilience 😂😂😂
Postat
Postat

curios ca mereu intrebi de saraciile astea colorate sau de cele cat usa dc o faci?nu ai si tu prieteni ?nu ai ce face?te bagi doar in seama

Intreb de cele care nu arata de la o posta ca sunt fake, eu nu sunt din Timisoara si nu am de gand sa fac 100km doar sa verific daca ii reala sau nu. Care ii rostul acestui forum atunci? Stim bine ca piata din Timisoara ii foarte slaba dar nici nu ma mira daca clientii lor sunt persoane ca tine

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Da am fost eu. Travestit, relativ amabil, de statura mica spre medie, accepta GFE, e activ\pasiv. Trasaturile sunt destul de masculine, atat la corp cat si la fata

am vrut și eu să merg.. eram in trecere prin Timi am sunat am vorbit mi-a spus să revin cu un tel cam într-o oră i-am spus să îmi scrie adresa exacta să mă duc direct acolo dar nu a mai răspuns..a răspuns abia după ce am ieșit din oraș..poate cu alta ocazie..🙂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.