Sari la conținut

anunturi gratis

Postări Recomandate

Postat

Ador cunilingusul Tanar serios, licentiat, 33 de ani, casatorit, dotat 20 cm, ador cunilingus si anilingus precum si sa satisfac fanteziile diverse ale cuplurilor, doamnelor, domnisoarelor.Totul doar din placere. 10 Jul 15:53 0733143306Email: [email protected] ca au succes astfel de anunturi ?=))

Postat

se poate sa aibe! Gradina domnului e mare si oamenii sunt curiosi si increzatori , adica prea increzatori cand vorbesc de muieri :P:D

Postat

Site-urile de Matrimoniale se doresc a fi in genul site-urilor destinate damelor de companie. Insa pe aceste site-uri nu posteaza anunturi damele de companie, ci diverse femei care isi doresc o schimbare in vita sentimentala sau sexuala: "M-am saturat sa acord exclusivitatea in viata mea unei singure persoane si nici macar sa nu aprecieze asta. Caut persoane inteligente, cu simtul umorului , exclus manelisti sau obsedati". Aceste femei se aseamana cu damele de companie prin faptul ca ofera sex contra anumitor beneficii. In timp ce damele de companie ofera sex si doresc in schimb bani, aceste femei au alt tip de aspiratii. Ele nu doresc sa gaseasca clienti, cu care sa aiba o relatie neutra, lipsita de implicare emotionala, ci manifesta de la parteneri diverse pretentii. In timp ce damele de companie de Bucuresti asigura discretie si servicii ireprosabile, fara niciun fel de complicatii, aceste femei vor sa faca parte din viata barbatilor care raspund la anuntul lor. O alta caracteristica a acestor femei , care este specifica si damelor de companie ar fi dorinta de a experimenta lucruri noi: "Imi place sa ma bucur de fiecare clipa, sa am prietenii cat mai aproape si sa stiu ca nu am ratat nimic din ceea ce merita". Insa asemanarile dintre femeile care posteaza anunturi pe site-urile Matrimoniale si damele de companie se opresc aici. Damele de companie ofera servicii de calitate, contra unui pret fixat. Spre deosebire de o relatie dama de companie-client, o astfel de relatie nu este credibila intrucat nu stii care este pretul pe care va trebui sa il platesti, presupune implicare emotionala, iar din punct de vedere sexual se poate dovedi mediocra.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...