Sari la conținut

Carmen 0784985678 Satu Mare

Postări Recomandate

Vizitator sahyxxx
Reputație: 0
Postat

ai castigat doua posturi cu o intrebare..esti nou.. hai sa nu fim rai, sa te ajutam.

domnisoara nu e cea din poze. asemanatoare sa zicem, dar pozele iti fura ochiul.

sunat, primit raspuns la ce ma interesa... ramas sa confirm .o sun la ora la care am stabilit, nu raspunde.. ma si gandeam sa acced la solutia de rezerva.. intotdeauna trebuie sa ai si un plan b, indiferent de domnita..totusi zic hai sa mai incerc.. de data asta prin sms.. surpriza: raspunde.stabilim ca in 20 de min sunt la ea in zona.. undeva in zona muzeului.zis si facut. ajung, sun, imi da ultimile detalii, urc.. draguta tipa, inalta, tatuaje, fund bomba, sanii ok..atentie!are bodyguard! .. dupa ce m-o marait, noroc ca nu m-o tras de gaci,s-a retras fortat de stapana-sa,si de usa inchisa,intre camere.altfel poate ma musca de trompa ,sau mai stiu eu.. primeam ceva limbi pe undeva.. ori eu ori stapana..

la oral are o limba tare jucausa..hmmm

incercam un lot, misy, si un mama lu' iedu, unde soldatu meu n-a mai putut rezista.

per ansamblu.. urasc pozele fake.. poti sa-ti arati corpul tau si sa nu-ti pui in pericol identitatea..

in fine.. un minus pentru asta.

locatie.. zona muzeului.. 10. fara dus..venit pregatit.

oral.9 fara DT, sau "alte zone".

normal.8.. comparativ cu alte experiente.. se implica nu zic nu.. dar raman la parerea ca se poate si mai bine..

atitudine.. sociabila, vorbareata..nu e pe graba, nu GFE.. nici n-am cautat.. am eu locurile mele pt gfe..

catelul. pe cat de mic, pe atat de rau.nu va lasati hainele in " camera" lui.. sa nu aveti "suprize"

tarife: 150 fin ON/NP. dtd.. undeva la 30 de min..banii la urma,eu am ales asa.. nu-mi place sa platesc la inceput, ca la curve.. nu ca m-as duce la biserica.. dar am si las impresia ca serviciul care il/mi-l face e ceva normal intre doi oameni,si nu denigreaza.ea ofera ceva, eu rasplatesc prin ceva..

de revenit? cred ca da..la momentul actual pe publi.. e o varianta chiar buna..

cata198, daca te hotarasti sa mergi.. poti sa ne spui si noua cum a fost..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.