talibanu Reputație: 9697 Postat August 28, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat August 28, 2013
georgi_88 Reputație: 661 Postat August 28, 2013 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat August 28, 2013 Si ca in multe alte threaduri, se incepe cu un subiect si se ajunge la multe altele.....
TranceKyra Reputație: 79 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:lul Oras:lul Postat Ianuarie 3, 2014 A decazut mult forumul. Numai trolli peste tot... 1
stalingrad Reputație: 44 Postat Ianuarie 4, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Ianuarie 4, 2014 TK, bacteriile sunt responsabile de o bună parte din cele mai grave boli ale omenirii. Dar, fără bacterii, nu ar putea exista viaţă pe Pământ.Nu am găsit un exemplu mai sugestiv. 5 1
illusionist Reputație: 549 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat Ianuarie 16, 2014 Si eu sunt de acord cu Stalingrad, dinozauru si cu toti cei care sustin reintroducerea punctelor negative. Fiind cu totii parte a acestei comunitati, lasati-ne sa interactionam in ambele directii, acordand si dislike, nu doar like. Scopul forumului implicand si relationarea intre useri (in sensul ca ne oferim informatii unii altora cu care putem fi de acord sau nu) cred ca functia dislike este una de baza. Mai departe, ce soarta vor avea cei inrositi e la latitudinea adminilor. In felul asta, cu un simplu dislike se pot evita si certuri ulterioare pentru ca daca eu citesc o recenzie falsa de exemplu e de ajuns sa ii dau un dislike ca sa semnalez confratilor userul dubios in loc sa-i spun explicit asta apoi el sa mi-o intoarca eventual continuand sirul minciunilor si sa o tinem intr-o cearta. Cu dislike e mai... igienic si mai simplu 1
Postări Recomandate