Sari la conținut

Propunere reputaţie negativă

Postări Recomandate

• Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

Si ca in multe alte threaduri, se incepe cu un subiect si se ajunge la multe altele.....

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

TK, bacteriile sunt responsabile de o bună parte din cele mai grave boli ale omenirii. Dar, fără bacterii, nu ar putea exista viaţă pe Pământ.

Nu am găsit un exemplu mai sugestiv.

• Like 5
  • Minus 1

• Oras:rond alba iulia
  • Oras:rond alba iulia
Postat

Si eu sunt de acord cu Stalingrad, dinozauru si cu toti cei care sustin reintroducerea punctelor negative. Fiind cu totii parte a acestei comunitati, lasati-ne sa interactionam in ambele directii, acordand si dislike, nu doar like. Scopul forumului implicand si relationarea intre useri (in sensul ca ne oferim informatii unii altora cu care putem fi de acord sau nu) cred ca functia dislike este una de baza. Mai departe, ce soarta vor avea cei inrositi e la latitudinea adminilor. In felul asta, cu un simplu dislike se pot evita si certuri ulterioare pentru ca daca eu citesc o recenzie falsa de exemplu e de ajuns sa ii dau un dislike ca sa semnalez confratilor userul dubios in loc sa-i spun explicit asta apoi el sa mi-o intoarca eventual continuand sirul minciunilor si sa o tinem intr-o cearta. Cu dislike e mai... igienic si mai simplu ;)

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...