shelover Reputație: 1 Postat Ianuarie 17, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 17, 2020 Salutare, Asa cum spune si in titlu, pe raza acestor judete a fost cineva in situatia de mai jos? 1 Prima data pentru mine, adica sa aiba grija putin de gaurica, macar la inceput 2 Ma intereseaza o experienta umana placuta fara sa am presiunea ca nu o iau/dau bine, sug/ling bine, fiind la inceput 3 Sa tolereze sau sa ii placa sa vin in lenjerie intima de dama
mirosrb Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2020 Telefon: 0773372073 Oras:Timisoara Telefon: 0773372073 Oras:Timisoara Postat Ianuarie 17, 2020 De unde esti??
shelover Reputație: 1 Postat Ianuarie 17, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Ianuarie 17, 2020 Timisoara, dar nu e o problema in a ma deplasa in apropiere. Vanessa TV din Arad imi pare super simpatica. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/trav-vanessa/d2df5ei50d307g0i156deig4eid908de.html
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2020 Postat Ianuarie 17, 2020 Timisoara, dar nu e o problema in a ma deplasa in apropiere. Vanessa TV din Arad imi pare super simpatica. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/trav-vanessa/d2df5ei50d307g0i156deig4eid908de.htmlO ai pe Liza din Arad. Cauta-i topicul de aici sa vezi ce recenzii are ! ;) Chiar daca e TV/CD, stie sa se faca mai feminina decat unele femei genetice ! ;) :) https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/liza-travestita/8h45dg7532f0747hef5di7hf7eif36d7.html
shelover Reputație: 1 Postat Ianuarie 20, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Ianuarie 20, 2020 Mersi de recomandare, frumusica rau Liza, o sa ma pregatesc sa o contactez. Se pare ca Arad ul are mai multe optiuni, poate fac un tur de forta daca tot merg in deplasare 😅🙊
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Ianuarie 20, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 20, 2020 Mersi de recomandare, frumusica rau Liza, o sa ma pregatesc sa o contactez. Se pare ca Arad ul are mai multe optiuni, poate fac un tur de forta daca tot merg in deplasare 😅🙊 Are ,insa nu totul este ceea ce pare a fi ai mare posibilitate de a pleca cu banii luati si cu coada intre picioare.Daca ti sa facut o recomandare asta nu inseamna ca trebuie sa mergi la persoana recomandata tu sti care e pe gustul tau sau nu .Ps nu ma aflu in Arad pana miercuri sau joi
Vizitator marinarul101 Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2020 Postat Ianuarie 20, 2020 Dar pe unde ești Lizuca?
shelover Reputație: 1 Postat Ianuarie 21, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Ianuarie 21, 2020 Are ,insa nu totul este ceea ce pare a fi ai mare posibilitate de a pleca cu banii luati si cu coada intre picioare.Daca ti sa facut o recomandare asta nu inseamna ca trebuie sa mergi la persoana recomandata tu sti care e pe gustul tau sau nu .Ps nu ma aflu in Arad pana miercuri sau joiMultumesc mult de politetea si deschoderea cu care raspunzi... singura temere a mea e cea de a nu te dezamagi pentru datorita lipsei de experiente. Cu siguranta imi voi face curaj sa te apelez, pari o real lady! Kisses! :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum