Sari la conținut

Reala? 0729548732

Postări Recomandate

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Vizitator marmotto

Nu pare sa fie ea.Are alt numar de telefon

Fi atent la detalii ! ;) Oglinda din pozele puse de cel ce a fost la fata este aceeasi cu oglinda din pozele din primul anunt pus de tine ! ;)

Link spre comentariu
  • Telefon: 0761727286
  • Oras:Decebal

Hello boys! Sunt doua fete diferite! Una este Andreea și cealaltă Aysha doar ca pozele sunt făcute in aceeași locație. Andreea este fata pe care a pozat-o clientul in acțiune care de altfel are și topic deschis “Andreea Ts†iar fata cu acest topic este Aysha. Și ... da, este și ea reala și este sub trat hormonal.

Va pup boys’😘

Link spre comentariu
Vizitator marmotto

Hello boys! Sunt doua fete diferite! Una este Andreea și cealaltă Aysha doar ca pozele sunt făcute in aceeași locație. Andreea este fata pe care a pozat-o clientul in acțiune care de altfel are și topic deschis “Andreea Ts” iar fata cu acest topic este Aysha. Și ... da, este și ea reala și este sub trat hormonal.

Va pup boys’

Multumim pentru clarificari Isa. Pupici ! ;)

Link spre comentariu

In amândouă este Aysha 😂😂😂😂 uite te atent la amândouă anunțurile astea.

Va pup și ne revedem curând sora mea 😘💋

Link spre comentariu

Isabella da unde ai plecat cu Denisa ????

Buna, buna mai 😂 Pai eu am fost plecată in Elveția o săptămâna, trebuia sa mai raman dar am o problema de sănătate in familie și a trebuit sa mă întorc de urgentă. Aseară am aflat și diseară mă voi intoarce in București.

Asa ca de mâine după amiaza îmi reiau activitatea in București pentru ca nu mai pot pleca momentan din țara 😘😔

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Draga aisha123 nu te agita ai 2 conturi https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/new-hot-transsexual/hi99g0d0fh4576ie240dh5f5hh6f179e.html respectiv https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/new-top-transsexuala-in-your-town/7f3hf846901h73132i56g542gh3557ff.html cu poze diferite aia e problema ca ne duci in eroare si tot tu cu ciocu mare,pai nu ti-e tie rusine?Pai de exemplu la profilul cu parul lung ok sa zicem ca primesti clientul asa cu look-ul asta, :blushing2 :laugh2 si la cel cu paru brunet scurt ce faci iti pui peruca,ti-l tai sau ce faci?ia uimeste-ne.Voi nici nu ganditi putin si daca va spune cineva ceva imediat comentati si asta aiurea.Tu ce zici?Cum ne lamuresti?Draga... :laugh2 :blushing2

Bateti campii doar,ce mai!Pai ori esti una reala si nu cu 2 identitati ori ce faci ? :iagree :offtopic :laugh2 Pai ori  primesti clientii cu parul lung ori cu parul scurt. :blushing2 :laugh2

Doamne nu mai inteleg nimic!!!!

Link spre comentariu

Draga aisha123 nu te agita ai 2 conturi https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/new-hot-transsexual/hi99g0d0fh4576ie240dh5f5hh6f179e.html respectiv https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/new-top-transsexuala-in-your-town/7f3hf846901h73132i56g542gh3557ff.html cu poze diferite aia e problema ca ne duci in eroare si tot tu cu ciocu mare,pai nu ti-e tie rusine?Pai de exemplu la profilul cu parul lung ok sa zicem ca primesti clientul asa cu look-ul asta, :blushing2 :laugh2 si la cel cu paru brunet scurt ce faci iti pui peruca,ti-l tai sau ce faci?ia uimeste-ne.Voi nici nu ganditi putin si daca va spune cineva ceva imediat comentati si asta aiurea.Tu ce zici?Cum ne lamuresti?Draga... :laugh2 :blushing2

Bateti campii doar,ce mai!Pai ori esti una reala si nu cu 2 identitati ori ce faci ? :iagree :offtopic :laugh2 Pai ori primesti clientii cu parul lung ori cu parul scurt. :blushing2 :laugh2

Doamne nu mai inteleg nimic!!!!

Dragule primesc clientul cum vreau pentru ca pozele imi aparțin. Il pot primii si blonda si bruneta si cu parul lung si cu parul scurt atata timp cat am pozele mele si imi pun si poze cu fata eu cred ca nu faci diferenta dintre o peruca sau extensii .. nu mai comentați răutăcios dacă nu aveți motive! Pup💋

Link spre comentariu

Dragule primesc clientul cum vreau pentru ca pozele imi aparțin. Il pot primii si blonda si bruneta si cu parul lung si cu parul scurt atata timp cat am pozele mele si imi pun si poze cu fata eu cred ca nu faci diferenta dintre o peruca sau extensii .. nu mai comentați răutăcios dacă nu aveți motive! Pup

Are dereptate omu stiti numai sa pacaliti lumea,rusine!!!!

Link spre comentariu

In ce zona este Aysha?

Actual este in Pitesti.

Am fost  eu  aseara.

Este  reala,   este  o.k.! 

Din cate am  sesizat a  refuzat  sarut  gen GFE, adica de fapt a refuzat sarutul, care  dupa  parerea  mea  este  necesar in  timpul  preludiului (nu a  vrut de nici-un fel, tot  tragea  capul intr-o parte  si nu am  insistat)

La oral  caciulita a  fost  administrata inca de la  inceput .

A  tinut sa  vada  ca  am  terminat, ca sa  plec multumit.( 200 finalizarea/400 ora)

este  foarte  dotata.

Atitudine  pro client, nu te  grabeste, nu  vb la  telefon cu  altii  cand  e  cu  tine.

Arata exact ca  o  fata,  inalta, dar  sanii  sunt  inca  micuti...maxim marimea  2  cu  indulgenta.

Locatia  foarte  o.k. in  sensul ca desi in centru, este  retrasa  ,poti sa  te  pierzi  usor  printre  blocuri.

In  casa  curatenie....

Poate o sa mai  merg sa incercam si  lucruri  noi....depinde cat mai  sta in  oras.....

• Like 1
Link spre comentariu

Actual este in Pitesti.

Am fost  eu  aseara.

Este  reala,   este  o.k.! 

Din cate am  sesizat a  refuzat  sarut  gen GFE, adica de fapt a refuzat sarutul, care  dupa  parerea  mea  este  necesar in  timpul  preludiului (nu a  vrut de nici-un fel, tot  tragea  capul intr-o parte  si nu am  insistat)

La oral  caciulita a  fost  administrata inca de la  inceput .

A  tinut sa  vada  ca  am  terminat, ca sa  plec multumit.( 200 finalizarea/400 ora)

este  foarte  dotata.

Atitudine  pro client, nu te  grabeste, nu  vb la  telefon cu  altii  cand  e  cu  tine.

Arata exact ca  o  fata,  inalta, dar  sanii  sunt  inca  micuti...maxim marimea  2  cu  indulgenta.

Locatia  foarte  o.k. in  sensul ca desi in centru, este  retrasa  ,poti sa  te  pierzi  usor  printre  blocuri.

In  casa  curatenie....

Poate o sa mai  merg sa incercam si  lucruri  noi....depinde cat mai  sta in  oras.....

Pacat ca nu i-ai pus mana in par ,ramaneai cu peruca in mana...daca la voi asta e real ce sa mai zic?activeaza cu par lung cat si cu peruca scurta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...