ionutcristian92 Reputație: 105 Postat Ianuarie 19, 2020 Postat Ianuarie 19, 2020 Salut futaciosi, Ajutati.ma si pe mn cu informații in ceea ce priveste "fete la strada" . As da si eu o muie rapida si ieftina. Va rog recomandări daca aveti informații. (Sunt in vizita in TM ) Va saluta un frate de pe alte meleaguri si multumesc anticipat de ajutorðŸ¤ðŸ¤Ÿ
Vizitator bull94 Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2020 Postat Ianuarie 19, 2020 Calea Aradului, de la Agronomie pana dupa sensul giratoriu, pe unele le vad zilnic cand plec de la job dar am observat ca sunt mai multe seara. Sincer, eu nu-ti recomand, majoritatea sunt cel putin dubioase. Gasesti variante ok la 100 de lei si mai “safe”. Cred ca si in Calea sagului la sensul de la Auchan mai sunt.
ionutcristian92 Reputație: 105 Postat Ianuarie 19, 2020 Autor Postat Ianuarie 19, 2020 Multumesc mult
eisinoid Reputație: 32 Postat Ianuarie 19, 2020 Postat Ianuarie 19, 2020 Ai grija ca la strada mai poti gasi si fetițe masculine 😅
ionutcristian92 Reputație: 105 Postat Ianuarie 20, 2020 Autor Postat Ianuarie 20, 2020 Am fost aseara am dat o tură pe calea aradului am gasit la un Penny market 2 tipe ,bineinteles de etnie ... una slabuta cu niște buze mari iar a 2a mai facuta putin cu un cap mare... au cerut 70 fin oral 100 combinat... am negociat si am dat 50 pe un oral dar executat aproape deep si umed... a fost bun... singura problema a fost ca e pe fast fast zici ca e masina d.aia de spălat cu 1200 rpm... deci multumesc bull94. Cand vi la ploiesti iti dau si eu tie locații. Ciocan tari fraților!!🤟 1
maru88 Reputație: 353 Postat Ianuarie 21, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 21, 2020 Asta inseamna turism sexual.
ionutcristian92 Reputație: 105 Postat Ianuarie 21, 2020 Autor Postat Ianuarie 21, 2020 Nu nu ..se numeste schimb de experiente🤣😂😂🤣 1
bodostanca Reputație: 21 Postat Martie 2, 2020 Postat Martie 2, 2020 Salut..un update aici va rog frumos? unde mai stau fetele la strada in prezent? si mai exact daca stie cineva m-ar interesa daca in zona centrala este asa ceva...auzisem candva ca mai stateau pe la UMF..pe circumvalatiunii sau gheorghe lazar nu exista asa ceva? Daca nu macar va rog spuneti care stiti sigur zonele in care pot fi gasite. Multumesc!
griffo23 Reputație: 121 Postat Martie 2, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Martie 2, 2020 Salut..un update aici va rog frumos? unde mai stau fetele la strada in prezent? si mai exact daca stie cineva m-ar interesa daca in zona centrala este asa ceva...auzisem candva ca mai stateau pe la UMF..pe circumvalatiunii sau gheorghe lazar nu exista asa ceva? Daca nu macar va rog spuneti care stiti sigur zonele in care pot fi gasite. Multumesc!Citește mai sus... A spus colegul ca le găsești de obicei pe Aradului, uneori și în sensul giratoriu de la Auchan (Sagului). Astea de aici, uneori stau și ziua... Dapai din mașină, în trecere, nu par nici "bune", nici de încredere... Daca ai sânge în peniX, dă-i bătaie tatiii!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum