Sari la conținut

fata de la iesire din oras

Postări Recomandate

• Oras:din tara lui Voda
Postat

Salut. Azi am trect catre Valea Mare si mi-a atras atentia o fatuca aprox 1,60 si par negru si lung, pantaloni scurti si vreo 3 masini oprite sa negocieze. Cand m-am intors catre oras nu mai era. Stiti ceva? Se merita sa opresti?

• Oras:Olt
Postat

Salut hunter.Am vazut si eu fata.Din pacate nu eram singur in masina.Daca voi avea ocazia,va fac o recenzie.

Postat

Isi cam schimba locul. odata era pe o podisca la intrare in Slatina( e o firma pe acolo parca).In alta zi am vazut-o la benzinaria de la Valea Mare dar si in parcarea din coasta de la Valea Mare.Daca ai timp,poti da o fuga pana la acolo,poate ai noroc.

Postat

Fratilor fusei io si va spun ca sunt dejamagit. Ambalajul nu pacaleste. Am ajuns azi la domn'soara si am aflat ca sunt doua, ca sunt din Bals si ca vin mereu in zona. Pretul este destul de ok 50 Ron oral sau normal si 60 Ron combinat, totul protejat deci si oral. Zic ok hai la un combinat. Am ajuns pe campul unde se tinea ostilitatea. Fratilor e praf tipa. Cica ar avea 18 ani, eu zic ca nu ii are dar in fine nu i-am cerut bolentinul.

Desfasurarea actiuni, defapt nu prea a fost actiune. Actiunea v-ati dat seama langa masina cu usa deschisa. Se dezbraca, tinerica pasarica tunsa scurt nu epilata, se apuca de treaba, puse mana pe obiect incepu sa simuleze o laba. Gogu se inviora dar atat si hat cu caciula, o intreb "asa repede?" si ea " nu ti-am spus ca fat totul protejat?", Ba da papuse dar nu vezi ca nu sta caciula bine, si incepusa faca ceva, ca nici oral nu era nici laba nu era. Inn fine se mai misca gogu putin si hai bag-o, aici jale cand sa ma pun pe treaba, fratilor ma lua un miros de zeama de varza imputita ca instantaneu gogu a murit si a intrat la cochilie. Pai zic ce facem acum? Ca banutul il luase, hai sa mai incercam. Mai incercaram o laba mai mult eu decat ea, dar mirosul persista si gogu nimic. Atunci hai sa ne caram acasa ca azi nu futem nimic ii zic. Imbracarea si hai spre casa. Banii dati, fut nimic. Asa ca daca vreti mergeti eu m-am lecuit de ele. discutia a mai discutat cu transa dar nu in termeni academici dar nu o mai detaliez ca nu are rost. Asa ca o concluzie, nu se merita.

M-am lamurit inca odata ca pustoicele doar au un ambalaj frumos in rest sunt praf....

• Oras:slatina
  • Oras:slatina
Postat

Salut am fost si eu ieri in jurul ore 13 . Era jos la intersectie. Blonda 50 pretil da doar oral ca cica era pe stop in ultima zi. Tu ai fost la aceasi fata? Cum ai facum normal daca era pe ciclu sau ca deaia putea asa.

Postat

NU am fost l nici o blonda. Era satena. Si sunt doua, lucreaza impreuna le aduce cineva de la Bals (asa mi-a spus). Si este innainte de statia de betoane Cafmin pe dreapta, in spate drumul duce la statia aia electrica....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...