Sari la conținut

Bruneta slim 0720787399 Larisa blink

Postări Recomandate

Vizitator larisa_blink
Reputație: 0

De Andreea (fosta ta colega) ne poti spune ceva? Are vreun plan sa revina si ea ? :)

Nu va pot spune mai nimic de Andreea.Noi din Decembrie,nu mai formam o "echipa"!
Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink

stiu sa citesc am postat si eu sa inteleaga cat de necesar este  :blushing2

Am postat mai sus toate cele necesare !

Ps: disponibila pana la ora 23:00!Pupici

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Salutare ! Vizitat ieri pentru o finalizare rapida . Sunat , ajuns in locația din zona ciresica . Am făcut doar oral la care am terminat repede ( chiar se pricepe ) și din cauza faptului ca in timpul actului M a sunat radarul . Ca și nota pentru oral : 8 , destul de Deep . Tipa e super slim și cu bun simt .

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator cenzurat

servicii

*on/op

*np

*cim

*cof

*cob

*fk

*69

*masaj relaxare

*masaj erotic

*sex in dus

*dus impreuna/asistat

Preturi:

*100 lei finalizarea (maxim 30 minute)

*200 lei ora

Locatia,in zona ciresica!

fara uatap?
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator guru_

sa inteleg ca numai faci deplasari?

Variante corecte:

1. Sa înțeleg ca faci numai deplasări?

2. Sa înțeleg ca nu mai faci deplasări?

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator guru_

Variante corecte:

1. Dacă voiam gramatica

2. Dacă vream gramatica

Este clar ca la școala nu ai fost, mi-a trebuit sa văd doar 2 posturi consecutive de ale tale.

ÃŽnsă dacă ești pe un site despre curve sa înțeleg ca ai fost la școala de curve!?

Chiar și așa, aici cum te exprimi!? Nu trebuie sa scrii!?

... in pat am înțeles, ca te exprimi prin desene, pe cearceafurile fetelor! 😂😂

Sta liniștit și învață, bagă la cap, nu o mai da pe aia: suntem pe maidan, hai sa fim ciobani, Ok!?

• Like 3
Link spre comentariu

Variante corecte:

1. Dacă voiam gramatica

2. Dacă vream gramatica

Este clar ca la școala nu ai fost, mi-a trebuit sa văd doar 2 posturi consecutive de ale tale.

ÃŽnsă dacă ești pe un site despre curve sa înțeleg ca ai fost la școala de curve!?

Chiar și așa, aici cum te exprimi!? Nu trebuie sa scrii!?

... in pat am înțeles, ca te exprimi prin desene, pe cearceafurile fetelor! 😂😂

Sta liniștit și învață, bagă la cap, nu o mai da pe aia: suntem pe maidan, hai sa fim ciobani, Ok!?

Referitor la ceea ce ai scris mai sus, @babayul poate fi considerat ca o persoană cultă în comparație cu prietenul lui @2peu_2peu aka @valens.

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Off topic: Poate ca nu ar avea asa mare importanta gramatica pe site-ul asta, dar totusi ne ajuta sa intelegem ce naiba ai vrut sa spui/intrebi prin enuntul tau.

On topic: Larisa o singura data am vizitat-o,consider ca nu mai e nevoie de recenzie “ca la carte” , cert este ca stie ce face si face bine, are un stil adevarat de a te “calari” . Spor in ciocane

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia

doar asa o intrebare, eu am plecat cu 4 din tara si am fost 25 de ani in strainatate, nu am invatat nici o data limba noastra, dar stiu germana, engleza, si o limba slava la perfectiune, care incepe sa imi corecteze posturile pe site de escoarte?

mergetii si futeti fetele nu unul pe altul in cur pe aici, parerea mea, si tare buna este fata asta. sunt curios sa studiez o recenzie actuala  :atm

Off topic: Poate ca nu ar avea asa mare importanta gramatica pe site-ul asta, dar totusi ne ajuta sa intelegem ce naiba ai vrut sa spui/intrebi prin enuntul tau.
On topic: Larisa o singura data am vizitat-o,consider ca nu mai e nevoie de recenzie “ca la carte” , cert este ca stie ce face si face bine, are un stil adevarat de a te “calari” . Spor in ciocane

• Like 4
Link spre comentariu

Ok, poti sa incepi tu sa scrii o recenzie, ca sa citim si noi o parere despre o dama vizitata de tine, si apoi mai fac si altii. Ca sa o vizitezi pe Larisa nu ai nevoie de recenzia mea,citeste inceputul topicului si te convingi.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:in your heart
  • Oras:in your heart

Am reusit s.o prind si pe capritza asta slabanoaga. Initial am zis ca unde doamne incape atata pla, dar am costatat ca isi face loc atat in gura, o ia toata si mai linge si cohonele in acel timp si in pasarica la fel, toata!

Locatie in zona ciresica, frumusel.9

Aspect 8.5, skinny

Oral 10

Normal 9

Anal nu face.

Gfe 10

Igiena 10

Halatel: 100/200.

Recomand.

• Like 5
Link spre comentariu

Am reusit s.o prind si pe capritza asta slabanoaga. Initial am zis ca unde doamne incape atata pla, dar am costatat ca isi face loc atat in gura, o ia toata si mai linge si cohonele in acel timp si in pasarica la fel, toata!

Locatie in zona ciresica, frumusel.9

Aspect 8.5, skinny

Oral 10

Normal 9

Anal nu face.

Gfe 10

Igiena 10

Halatel: 100/200.

Recomand.

este acum in constanta?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...