Sari la conținut

Bruneta slim 0720787399 Larisa blink

Postări Recomandate

Vizitator larisa_blink
Reputație: 0
Postat

Ce sanse avem sa te gasim szi?

azi ma veți găsi împreună cu noua mea colega Ioana!
  • Like 1
Vizitator larisa_blink
Postat

Ea este colega mea Ioana,are 22 de ani,1.60m,48 kg,150 h sau 300 h cu amândouă!prestează aceleași servicii ca și mine!Va pupam și va așteptăm la noi

post-200471-0-41244500-1459678918_thumb.jpg

post-200471-0-60543500-1459678948_thumb.jpg

• Like 5
  • Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
  • Telefon: v_king_67
Postat

Bunaciuni amandoua ... :atm  :doggystyle  :feet  :felatie  :tittyfuck   :blowj0b

Vizitator larisa_blink
Postat

Fata...alea is silicoani ?  :boob

Da fata silicoane sunt!
  • Like 1
Vizitator larisa_blink
Postat

Frumi.

Mulțumesc!
  • Telefon: 0721***170
Postat

O recenzie la cald :)) sa fie bine ca sa nu fie rau ;)

Locatia usor de gasit... curata si ingrijita. Larisa-i simpatica foc, te face sa te simti ca acasa... Oralul np, deep, cu mangaieri si atentie zonala ;)) La normal e clar ca stie ce face .. per total o experienta placuta de repetat.

Ca si note:

Locatie (Tomis plus) 10

GFE 10 (Eu unul m-am simtit ca acasa)

Oral 10

Normal 10

Halatul 80 nr. Si 150 ora

De vizitat colega .. dar din pacate doar la ora .. 150 ora ;)

In plus ora cu amandoua 300 :)

• Like 4
Postat

Locatia usor de gasit... curata si ingrijita. Larisa-i simpatica foc, te face sa te simti ca acasa... Oralul np, deep, cu mangaieri si atentie zonala ;)) La normal e clar ca stie ce face .. per total o experienta placuta de repetat.

Ca si note:

Locatie (Tomis plus) 10

Oral 10

Normal 10

Vizitator larisa_blink
Postat

Ca si note:

Locatie (Tomis plus) 10

Oral 10

Normal 10

Iti multumesc mult dragul meu,iar in ceea ce priveste colega,s-a hotarat sa intre si la finalizare 80 lei.Pupici si te asteptam pe la noi!
  • Like 1
Postat

Promit sa revin si la ea curand:))

Postat

Al doilea post trebuia sa fie cu poza ... nu stiu de ce nu a aparut ...

Postat

Iti multumesc mult dragul meu,iar in ceea ce priveste colega,s-a hotarat sa intre si la finalizare 80 lei.Pupici si te asteptam pe la noi!

Fata, ajuto pi colega ta sa isi fak si ia toping aicisea. Ku pozi (mai multi cu sili ka li placi la baeti) ku tot cei di zis. 

Postat

=))) hop jupane :D ti s-a pus pata ? :))

Pai daca salbatica aia de Sandra nu m-a lasat sa-i controlez silicoanele ma bag pe fata asta. Mai ales ca le are si frumoase 😈
  • Like 2
  • Minus 3
Postat

Si poza .. :)

post-122786-0-51087800-1459714612_thumb.jpeg

• Like 4
Postat

E văgeaina lu' Larisa sau a colegei?

Larisa :)

Postat

Asa au zis cam toate ... :slap2 ,acum ptr ca esti pe val ...e ok sa ridici pretentii ,cum timpul trece ...poate imi povestesti asta peste 10 ani :laugh2

Nu cred ca sunt pretentii ... daca vezi privelistea... te convingi ca e never :))

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Fac ce fac si ma duc iaaaaaaar la larisa! Ma gandesc eu cu mintea mea bolnava (sa vezi ce se bucura violeta cea cu pata pe corsar),ca ma duc frumos,elegant,inarmat cu ceva dulce si ma combin u larisa o repriza,apoi in partea a2-a sa o gadil pe colega cea rosie-roscata pe la silicoane,pe la ....p'acolo! Si ma programez,si-ajung si facem discutii si caterinca!! Eu cand ajung la fata asta uit cate ceva: ba tigarile,ba telefonul....ei,de data asta am uitat bomboanele in masina! Si uite asa am intrat la dush cu larisa,in timp ce colega se amuza cu niste clipuri pe la kanal d, diverse!

Actiunea din dormitor cu larisa a fost aceeasi,adica de 10 la toate capitolele.dar,intotdeauna exista un "dar"!! Aspectul fizic! Acel criteriu care difera in functie de gusturi! Skinny frate! Slaba rau! Prea slaba! Mai ales ca mi-a aratat niste poze de acum 3-4 ani in care avea si ea obrajori,chestii,etc! Deci la fizic ii acord un 8,5 cu mentiunea: PUNE DRACU'MANA SI TE MAI INGRASA OLEACA" :)

Desi i-am zis ca nu mai trec pe la ea pana nu mai pune macar 2-3 kg,plm...nu ma pot abtine!!ba mai mult,ma cam uita D-zeu p-acolo!

Mda....repriza a2a cu colega, vulpea cea sireata,nu a mai avut loc! Daca va spun motivul nu ma credeti! Nici eu nu l-am crezut!

Pai mi-a zis ioana: "eu nu intru cu tine ca mi-e rusine!!!" Na! Mai spune ceva codule! Şoc! In conditiile in care fata nu e nici virgina,nici **spam editat**,nici noua in meserie ea activand prin europa asta plina de refugiati....plm! Ah,si nici eu nu's vreun director,nu's sobru,nu-s serios,sunt setat pe caterinca si in general nu ma duc la fete sa le rup,sa fut de toti banii (sa moara roxana2 de ciuda:p ).Am lasat-o asa,sperand ca a 2-a oara sa-mi sara in brate si sa ma loveasca cu țâțele peste bot :P !

Si-am lasat la final,upssss! Larisa,nu mi-ai cerut taxa inainte? Ai uitat? :P asa,am lasat 100 lei pt o finalizare,dar cu un dtd de mai bine de 1 ora!

Nu pot decat sa o recomand pe larisa, dar sa ma anuntati si pe mine cand se mai ingrasa putin ca ea ma pacaleste daca o intreb!

Despre colega nu stiu, nu am intrat cu ea,dar e o miniona dragutica,sanii par miştoci prin tricou,iar de azi-mine nush cum va arata ca si-ar cam pune extensii ! Zici ca stie ca imi place parul lung si imi face in ciuda! Las'maimutica! Nu scapi tu de mine:p

Cam asta a fost,

SPOR!!

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...