raid1dex Reputație: 32 Postat Aprilie 13, 2016 Telefon: lqql.lqql Oras:Constanta Telefon: lqql.lqql Oras:Constanta Postat Aprilie 13, 2016 Pai si ce mai astepti?Programare,frisca,si clipe de neuitat :-)Pai sunt programat astăzi (la doctor blink ) ... momentan beau cafeluta, și dupa, shopping (ciocolata, frisca, etc)
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 13, 2016 eii sa vezi tu ce ti-l "smotocitelea" eu pe juioru' data viitoare :-)))maa!!stii tu d-astea? nu te cred!eu vreau d-astea : sau daca e asa, sa stai tu deasupra?
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2016 Postat Aprilie 13, 2016 maa!!stii tu d-astea? nu te cred!eu vreau d-astea : sau daca e asa, sa stai tu deasupra? te provoc...sa vezi ce stiu :-))
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2016 Postat Aprilie 13, 2016 bombonele si frisca :-))) (si gugoasa la pachet )
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 13, 2016 bombonele si frisca :-))) (si gugoasa la pachet )La pachet!
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2016 Postat Aprilie 13, 2016 La pachet! hmm arata bine :-)
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 13, 2016 hmm arata bine :-)Ete pla! Sunt de post! Mie imi plac alea cu carne
raid1dex Reputație: 32 Postat Aprilie 15, 2016 Telefon: lqql.lqql Oras:Constanta Telefon: lqql.lqql Oras:Constanta Postat Aprilie 15, 2016 Ceva vesti? Astăzi ești la locație?
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2016 Postat Aprilie 15, 2016 Ceva vesti? Astăzi ești la locație? astazi din pacate nu voi fi la locatie :-) imediat ce voi fi,voi anunta desigur 1
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 azi voi fi disponibila intre orele 12-21.Va pup si va astept!! 1
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 18, 2016 azi voi fi disponibila intre orele 12-21.Va pup si va astept!!unde ai umblat fato? te-am dat disparuta!refa-ti stocul de seminte, eu vin cu cola ...
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 unde ai umblat fato? te-am dat disparuta!refa-ti stocul de seminte, eu vin cu cola ...semintele sunt aici,asteptand cola ta!Am avut un liber mai prelungit din cauza unor probleme de sanatate!Dar am revenit cu forte noi :-) 1
sali Reputație: 80 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:b Oras:b Postat Aprilie 18, 2016 Colega Ioana mai este ? Mai vine ?
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Va astept la mine :-) Gugosica este nerabdatoare :-) 4
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Colega Ioana mai este ? Mai vine ?Buna ziua dragule!Din pacate colega Ioana nu mai vine!Daca va vrea sa revina,voi anunta aici :-)
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 18, 2016 Va astept la mine :-) Gugosica este nerabdatoare :-)Tuns,ras si frezat! Punk?
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Tuns,ras si frezat! Punk? repede mai observi :-)))
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 18, 2016 repede mai observi :-))) 2
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 repede mai observi :-)))si tu ii spui,friptura :')) 1
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 18, 2016 si tu ii spui,friptura :'))da! si trebuie arsa!ca daca e in sange....stii ce zic! ) vezi ca ai PM! 1
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 19, 2016 si m-am dus sa-mi iau friptura! asa, pe seara, ca fiind o cina! o cina romantica si nu prea! mai degraba o comedie romantica, condimentata cu de toate! blinka: aceeasi, doar cu schimbarea de look al pasaricii, am sarit peste spartul semintelor ca babele la barfa pe sant, dar nu am sarit peste dush: ne-am inghesuit amandoi sub dush, ne-am batut pe prosoape, ne-am tachinat pana in camara de lucru. ah, si acolo, oleaca asa, in fata oglinzii, apoi in pat!ma minunez de fiecare data de usurinta cu care poate face DT-ul, ( da, iar ma simt cu pla mica) dar alte fete nu il reusesc (aici ma simt cu pla mare:) ), nu cred ca e de luat in calcul un facefuck deoarece blinkutza nu se sufoca, nu lacrimeaza, nu se ineaca, doar accepta muult si bine! a urmat NP, 2 pozitii si finalizat in balon cu ea revers cow girl! am avut parte de cel mai luuuung orgasm din viata mea, deja cautam oglinda sa vad daca ma transform in porc! note: 10 din cap pana`n picioare, la toate capitolele!cadou: 150 / ora! dtd...cca 1.5 ore, nu mai stiu! de revenit! clar, da!! spor! 4
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2016 Postat Aprilie 19, 2016 si m-am dus sa-mi iau friptura! asa, pe seara, ca fiind o cina! o cina romantica si nu prea! mai degraba o comedie romantica, condimentata cu de toate! blinka: aceeasi, doar cu schimbarea de look al pasaricii, am sarit peste spartul semintelor ca babele la barfa pe sant, dar nu am sarit peste dush: ne-am inghesuit amandoi sub dush, ne-am batut pe prosoape, ne-am tachinat pana in camara de lucru. ah, si acolo, oleaca asa, in fata oglinzii, apoi in pat!ma minunez de fiecare data de usurinta cu care poate face DT-ul, ( da, iar ma simt cu pla mica) dar alte fete nu il reusesc (aici ma simt cu pla mare:) ), nu cred ca e de luat in calcul un facefuck deoarece blinkutza nu se sufoca, nu lacrimeaza, nu se ineaca, doar accepta muult si bine! a urmat NP, 2 pozitii si finalizat in balon cu ea revers cow girl! am avut parte de cel mai luuuung orgasm din viata mea, deja cautam oglinda sa vad daca ma transform in porc! note: 10 din cap pana`n picioare, la toate capitolele!cadou: 150 / ora! dtd...cca 1.5 ore, nu mai stiu! de revenit! clar, da!! spor!Esti cel mai dulce si stii asta !Te sarut de mii de ori!! P.S Nu ai pl mica deloc,e potrivita,si cel mai important,jucausa! 3
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 19, 2016 P.S Nu ai pl mica deloc,,jucausa! in afara de tabinet mai stie si razboi!
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2016 Postat Aprilie 19, 2016 in afara de tabinet mai stie si razboi! Razboi in cearceaf :-) suna bine 1
popoviciuionut80 Reputație: -408 Postat Aprilie 19, 2016 Postat Aprilie 19, 2016 Larissa mai ai colega ??
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum