costy_22_cta Reputație: -353 Postat Mai 5, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 5, 2016 Felicitari ptr promovare .Deci ,prin toamna spun pilotului sa aterizeze chiar la tine in poarta ? Ca sigur trag o fuga prin patul tau . :rax2iar corsare iar visezi frate ca esti plekat in voiaje ?? 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 6, 2016 corsare iar visezi frate ca esti plekat in voiaje ?? Tanti Violeta ???????? ))))) 1
corsar Reputație: -301 Postat Mai 7, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Mai 7, 2016 corsare iar visezi frate ca esti plekat in voiaje ?? Daca tu chiar crezi ca eu visez ,este doar parerea ta .Cum sa te fac sa ma crezi ?Iti dau un check in?Ce plm aveti toti frate cu plecarile mele ?Vrei sa-ti dau IMO navei ?Uite acum sunt in Malaezia ..Pennang .Deajuns ?
corsar Reputație: -301 Postat Mai 7, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Mai 7, 2016 Tanti Violeta ???????? )))))Neah ,ca e inscris din 2014.Tanti Violata ..nu se mai baga dupa ultimele confirmari .Acum cred ca mai ie cate unul care nu are loc de mine nici cand sunt plecat . 1 3
farmacistu Reputație: 576 Postat Mai 7, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 7, 2016 Am ajuns si eu pe la domnisoara Larisa. Vizita scurta de lucru a constat in oral doar , la care ii pot da un 7, semideep cu ușoare atenții la anexe si finalizare manuala. Probabil ca am fost eu ușor grăbit si nu am clickuit cu ea deloc. In plus fizic nu este deloc pe gustul meu fiind extrem de slaba asa cum spunea si alt coleg inainte.Am notat oralul cu 7 , fizic (subiectiv) 6-7 , apart f ok cu de toate -9 , atitudinea buna 8-9 insa eu unul nu mai revin insa o pot recomanda celor cu gusturi skinny. Happy hunting! 5
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 7, 2016 Postat Mai 7, 2016 Am ajuns si eu pe la domnisoara Larisa. Vizita scurta de lucru a constat in oral doar , la care ii pot da un 7, semideep cu ușoare atenții la anexe si finalizare manuala. Probabil ca am fost eu ușor grăbit si nu am clickuit cu ea deloc. In plus fizic nu este deloc pe gustul meu fiind extrem de slaba asa cum spunea si alt coleg inainte.Am notat oralul cu 7 , fizic (subiectiv) 6-7 , apart f ok cu de toate -9 , atitudinea buna 8-9 insa eu unul nu mai revin insa o pot recomanda celor cu gusturi skinny. Happy hunting!Îți mulțumesc frumos! :'* 2
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 8, 2016 Postat Mai 8, 2016 Buna dimineata tuturor!Azi voi fi disponibila pana la 21:00!va pup si va astept!
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 8, 2016 Postat Mai 8, 2016 Buna dimineata tuturor!Azi voi fi disponibila pana la 21:00!va pup si va astept!Din pacate azi nu voi fi disponibila decat pana la ora 17:00!va pup si va astept marti pentru programari!
betto Reputație: 3 Postat Mai 8, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 8, 2016 Salutare lume!! Dupa o programare in prealabil, astazi am ajuns la tanara domnita! Ghidat telefonic am ajuns cu bine la destinatie! Locatie curata, domnita vesela, pusa pe glume, baut un suc, fumat 2-3 tigari, conversatie juma de ora dupa care am purces la "locul de joaca" Ce sa intamplat, nu va spun, deja stiti...Nota 10+ la toate capitolele (oral, normal, locatie, curatenie, GFE, etc.)Multumesc Larisa esti o adevarata profesionista!! De revenit, cu siguranta! 2
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 8, 2016 Postat Mai 8, 2016 Salutare lume!! Dupa o programare in prealabil, astazi am ajuns la tanara domnita! Ghidat telefonic am ajuns cu bine la destinatie! Locatie curata, domnita vesela, pusa pe glume, baut un suc, fumat 2-3 tigari, conversatie juma de ora dupa care am purces la "locul de joaca" Ce sa intamplat, nu va spun, deja stiti...Nota 10+ la toate capitolele (oral, normal, locatie, curatenie, GFE, etc.)Multumesc Larisa esti o adevarata profesionista!! De revenit, cu siguranta!Mulțumesc frumos dragul meu și te aștept cu drag data viitoare!
bedkim Reputație: 603 Postat Mai 8, 2016 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Postat Mai 8, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=8URoiCRczKMhappy birthday Larisa
raid1dex Reputație: 32 Postat Mai 9, 2016 Telefon: lqql.lqql Oras:Constanta Telefon: lqql.lqql Oras:Constanta Postat Mai 9, 2016 La multi ani!
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Postat Mai 9, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=8URoiCRczKM happy birthday Larisa thank you very much!kiss
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Postat Mai 9, 2016 La multi ani! Mulțumesc frumos dragul meu!Te sărut!
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 9, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 9, 2016 La multi ani Futilici!
didi 59 Reputație: -385 Postat Mai 9, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 9, 2016 La mulți ani cu sănătate.
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Postat Mai 9, 2016 La multi ani Futilici! Mulțumesc frumos dragul meu! :-* 1
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Postat Mai 9, 2016 La mulți ani cu sănătate.Mulțumesc frumos! :-*
bursukul Reputație: 37 Postat Mai 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 9, 2016 La multi ani!
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Postat Mai 9, 2016 La multi ani!Multumesc din suflet dragul meu!:-*
ravanelli Reputație: 298 Postat Mai 9, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Mai 9, 2016 La multi ani, sanatate, bucurii si cat mai multe impliniri !!!
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 9, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 9, 2016 Mai zic.din "porcelile" noastre?Te parasc la faza din duş cu ibricu'? ))deci: de La Multi Ani, asa.... intru la dush si maimutica, citand din vestitul clip "spala-te la pla jegosu` dracu`" fuge la bucatarie dupa ibric! eu hot, ies de sub dush si incui usa! ea, de pe hol, zicea! zicea si nu se lasa! )apoi am primit-o in baie, dar....ne-a luat ceva timp pana ne-am apucat de treaba! ce or fi zis vecinii?
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Postat Mai 9, 2016 happy-Birthday-Flowers-Rose-images.jpg La multi ani, sanatate, bucurii si cat mai multe impliniri !!!mulțumesc din suflet!te pup
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Postat Mai 9, 2016 deci: de La Multi Ani, asa.... intru la dush si maimutica, citand din vestitul clip "spala-te la pla jegosu` dracu`" fuge la bucatarie dupa ibric! eu hot, ies de sub dush si incui usa! ea, de pe hol, zicea! zicea si nu se lasa! )apoi am primit-o in baie, dar....ne-a luat ceva timp pana ne-am apucat de treaba! ce or fi zis vecinii? cum asa?asa cu toată inima :-))) boing una în cap :-))) 1
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 9, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 9, 2016 Tu-ți ceapa ta! Vezi ca esti una din fetele de la care imi iau o pauza,ca poate la revenire sa nu mai radem in halul asta si poate ne mai si futem! Pai aşea? Sa dereglam programarile ulterioare pt 1 ora de bâză?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum