Sari la conținut

Bruneta slim 0720787399 Larisa blink

Postări Recomandate

Vizitator larisa_blink
Reputație: 0

very clear !!!

for swallow, how much does it cost? (extra)?

this servic is available right now? or from june first?

now it's 50 lei extra but from 1st June will be included in the price :-)
Link spre comentariu
  • Oras:Sea side
  • Oras:Sea side

Pai si faci vreo reducere dacă iti dau sperma mea sa o înghiți sau cum!?

Care este plăcerea mea!? Dacă ma trezesc cu un caz Boris Becker pe capul meu si ma strigi tati, apoi!?

Touche!   :laugh2

Asa se pare ca a patit-o tenismanul !

Si culmea, acum ceva vreme a fost un reportaj cu rodul acelei partide de felatie. 

Rezulttaul era ...izbitor. Semana cu Boris, ca doua picaturi de apa.

Link spre comentariu
  • Oras:constanta

Finalizarea gratuita onputem face acasa sa scutim deplasarea pana la tine? :))

Nu incurajez maririle de pret dar in cazul tau unde calitatea primeaza,zic: No Comment! ;)

Pana si eu sunt de parere ca la ce pachet generos de extraoptiuni are, plus locatia excelenta, marirea este printre foarte putinele de pe forum complet justificate.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:around
  • Oras:around

ptiu drace , a innebunit victorashul , apreciaza scumpirile , pai e frumos asa coane , voi sa va bucurati de toate cele la ieftiiniciune  iar eu cind voi ajunge prin sat ,sa dau la pret turistic?

parca ziceai ca la fetele care scumpesc tarifele e bine sa nu ne mai ducem , acum o dai de gard ?

ma asteptam din partea ta sa fii mai virulent si sa iei atitudine , dar tu , nimic .

nu te mai simpatizez deloc , m-ai dezamagit.

cu toate ca larissa ramine pe lista mea,  chiar daca ma voi scormoni de citeva zeci de leusteni in plus. sper doar sa nu se lase de meserie pina in iuie, doamne fereste , daca trece fliperrul pe la ea si ii baga cine stie ce prostii in cap ,ne-am ars .

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Hai, nu mai face pe niznaiul.....

Stii foarte bine ca am comentat numai aberatiile. Mi se pare absolut in regula ca o domnita sa isi alinieze pretul cu cel al pietei, cel putin dupa ce a demonstrat multora ce si cum face, are o locatie peste medie, etc. E incomparabila aceasta marire cu trasnaia bombonicii, hai sa fim seriosi, ca nici nu e cazul sa mai explic chestia asta, dar imi place mie dimineata la cafea sa vb cu tine.

P.S. - m-am referit la alinierea pretului cu piata reala si acceptata ca fiind corecta de marea adunare a curvarilor de pe acest forum. cateva anunturi s.f. in telegraf cu 200/400 nu le consider ca facand parte din piata, alea sunt niste gherle/tunuri...

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink
Reputație: 0

Las" ca fac eu capra ca iepurasu a trecut:)

Ps frumi foto!

eu sunt iepurasul care papa morcovi :-)))dar nici capra nu suna rau :-)))
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...