bedkim Reputație: 603 Postat Mai 10, 2016 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Partajează Postat Mai 10, 2016 swallow este faptul ca înghit spermă very clear !!!for swallow, how much does it cost? (extra)?this servic is available right now? or from june first? Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 very clear !!!for swallow, how much does it cost? (extra)?this servic is available right now? or from june first?now it's 50 lei extra but from 1st June will be included in the price :-) Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Mai 10, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Mai 10, 2016 Pai si faci vreo reducere dacă iti dau sperma mea sa o înghiți sau cum!?Care este plăcerea mea!? Dacă ma trezesc cu un caz Boris Becker pe capul meu si ma strigi tati, apoi!?Touche! Asa se pare ca a patit-o tenismanul !Si culmea, acum ceva vreme a fost un reportaj cu rodul acelei partide de felatie. Rezulttaul era ...izbitor. Semana cu Boris, ca doua picaturi de apa. Link spre comentariu
bedkim Reputație: 603 Postat Mai 10, 2016 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Partajează Postat Mai 10, 2016 now it's 50 lei extra but from 1st June will be included in the price :-)https://www.youtube.com/watch?v=MtFVgmcKPzQ&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DMtFVgmcKPzQ&has_verified=1 ok, okand you will propose sex between breasts soon?I can't wait to see your pretty sillouhaite with nice tits 3 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 10, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 10, 2016 now it's 50 lei extra but from 1st June will be included in the price :-)Ci frumiiii...fix di ziua copilului ! ))) Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Mai 11, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 11, 2016 Finalizarea gratuita onputem face acasa sa scutim deplasarea pana la tine? ) Nu incurajez maririle de pret dar in cazul tau unde calitatea primeaza,zic: No Comment! Pana si eu sunt de parere ca la ce pachet generos de extraoptiuni are, plus locatia excelenta, marirea este printre foarte putinele de pe forum complet justificate. 2 3 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Disponibila azi pana la 21:00! Va pup și va astept Link spre comentariu
raid1dex Reputație: 32 Postat Mai 11, 2016 Telefon: lqql.lqql Oras:Constanta Telefon: lqql.lqql Oras:Constanta Partajează Postat Mai 11, 2016 Weeeee! Și eu te așteptam... Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Mai 11, 2016 Oras:around Oras:around Partajează Postat Mai 11, 2016 ptiu drace , a innebunit victorashul , apreciaza scumpirile , pai e frumos asa coane , voi sa va bucurati de toate cele la ieftiiniciune iar eu cind voi ajunge prin sat ,sa dau la pret turistic?parca ziceai ca la fetele care scumpesc tarifele e bine sa nu ne mai ducem , acum o dai de gard ?ma asteptam din partea ta sa fii mai virulent si sa iei atitudine , dar tu , nimic .nu te mai simpatizez deloc , m-ai dezamagit.cu toate ca larissa ramine pe lista mea, chiar daca ma voi scormoni de citeva zeci de leusteni in plus. sper doar sa nu se lase de meserie pina in iuie, doamne fereste , daca trece fliperrul pe la ea si ii baga cine stie ce prostii in cap ,ne-am ars . 3 2 Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Mai 12, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 12, 2016 Hai, nu mai face pe niznaiul.....Stii foarte bine ca am comentat numai aberatiile. Mi se pare absolut in regula ca o domnita sa isi alinieze pretul cu cel al pietei, cel putin dupa ce a demonstrat multora ce si cum face, are o locatie peste medie, etc. E incomparabila aceasta marire cu trasnaia bombonicii, hai sa fim seriosi, ca nici nu e cazul sa mai explic chestia asta, dar imi place mie dimineata la cafea sa vb cu tine. P.S. - m-am referit la alinierea pretului cu piata reala si acceptata ca fiind corecta de marea adunare a curvarilor de pe acest forum. cateva anunturi s.f. in telegraf cu 200/400 nu le consider ca facand parte din piata, alea sunt niste gherle/tunuri... 1 3 Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Mai 12, 2016 Oras:around Oras:around Partajează Postat Mai 12, 2016 good morning nervosule 1 2 Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Mai 12, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 12, 2016 good si tie Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 :-* va pup cu drag și va aștept la mine! 10 Link spre comentariu
bedkim Reputație: 603 Postat Mai 12, 2016 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Partajează Postat Mai 12, 2016 :-* va pup cu drag și va aștept la mine!This pretty little ass does not leave me indifferenthuummmmm !!! Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 This pretty little ass does not leave me indifferenthuummmmm !!! Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Mai 12, 2016 Oras:around Oras:around Partajează Postat Mai 12, 2016 me neither, vorbesti flamanda bedkim?spreek je nederlands? Link spre comentariu
bedkim Reputație: 603 Postat Mai 12, 2016 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Partajează Postat Mai 12, 2016 me neither, vorbesti flamanda bedkim?spreek je nederlands?je parle français Link spre comentariu
totom Reputație: 35 Postat Mai 14, 2016 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Mai 14, 2016 A Wonderfull Little ass, beautyfull small tits, skinny,..... Can not ..... Is very hard Time to the final Date Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Disponibila pana la ora 21:00.pupici tuturor si va astept ! :-* 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 15, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 15, 2016 Disponibila pana la ora 21:00.pupici tuturor si va astept ! :-*Fa-te verde futilici! Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Poze noi! :-* 9 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Fa-te verde futilici! m-am facut iepuras :-))) 2 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 15, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 15, 2016 Las" ca fac eu capra ca iepurasu a trecut:) Ps frumi foto! 3 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Las" ca fac eu capra ca iepurasu a trecut:)Ps frumi foto!eu sunt iepurasul care papa morcovi :-)))dar nici capra nu suna rau :-))) 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 15, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 15, 2016 Si capra papa orcohoi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum