ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 1, 2016 Iinviers trebea poza ! ))) Sa se vaza sti ti ci ! Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Iinviers trebea poza ! )))Sa se vaza sti ti ci ! Lindikuuu! :-* 3 Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Iunie 1, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 1, 2016 Chiar nu stau sa mă justific pentru ca nu am de ce, însă tot textul este un copy paste in care am omis sa rectific greseala facuta!Pai atunci de ce o faci....???! Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Pai atunci de ce o faci....???!Nu stiu, dar mai bine ai veni sub dus cu mine! 2 Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Iunie 2, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 2, 2016 Iubitico, acu ca a dat si caldura... iti promit ca vin sub dus cu tine! Doar ca nu sapt. asta, ca e un problem. Te pupic Link spre comentariu
totom Reputație: 35 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Iunie 3, 2016 Hi Larisa .... Only thx .... You know .... Was a very relaxed Time Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Hi Larisa .... Only thx .... You know .... Was a very relaxed TimeHi Totom!thx u also!kisses Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Disponibila azi pana la ora 23:00 ! Va pup și va aștept cu drag! O zi minunata sa aveți! Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 3, 2016 Oras:around Oras:around Partajează Postat Iunie 3, 2016 totm tom parca e belgian sau l-am confundat?totm tom ,tu esti belgian?ti-as ecrie in francais mais j-ai oublie l orthografie deci , tu es belge?sau esti turc belge? 1 2 Link spre comentariu
totom Reputație: 35 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Iunie 3, 2016 Discretion? Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9639 Postat Iunie 3, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iunie 3, 2016 Nu avem. Am vandut-o pe toata 2 3 Link spre comentariu
men fadlak Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 you phone? Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 3, 2016 Discretion? Bai, io vam zis sa lasati baietu in pasi. Ie un tanar futac si iel...ii plasi pizda si atata conteaza ! 1 Link spre comentariu
men fadlak Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 are prieten Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9639 Postat Iunie 4, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iunie 4, 2016 Are multe prieten 2 3 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Disponibila azi pana la ora 23:00!Vin cu o mica promoție pentru voi, dragii mei, valabila azi și mâine! Petreci în compania mea 4 ore, și plătești doar 3 ! Va pup și va aștept ! Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Iunie 4, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 4, 2016 totm tom parca e belgian sau l-am confundat?totm tom ,tu esti belgian?ti-as ecrie in francais mais j-ai oublie l orthografie deci , tu es belge?sau esti turc belge?Nea lentila ,daca scrii in nederlandeza poate pricepe omu.Ca tot de prin BENELUX face parte . Link spre comentariu
valens Reputație: -477 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Partajează Postat Iunie 5, 2016 you phone? ce vrei ma nefericitule ..numarul fetei?? ce mama draqu vrei...ca numai aiurea scri ...acum te mai murdaresti si de englezaa Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Bună dimineața! Azi voi fi disponibila pana la ora 21:00! Va doresc o zi minunata și însorită! Link spre comentariu
totom Reputație: 35 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Iunie 5, 2016 What's interesting about it where I'm? What's interesting about what language I speak? ... If your can not wait one or two days .... and just silly saying ... no comment more from me ....let it simply .... we have different ways .... and ciao 1 Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 5, 2016 Oras:around Oras:around Partajează Postat Iunie 5, 2016 nu-i mai scriu nimic , nu doreste sa il indrumam catre fetele care merita atentia , se descurca el singurel .corsare , tu pe cine i-ai recomanda , asa ca fapt divers? Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 5, 2016 nu-i mai scriu nimic , nu doreste sa il indrumam catre fetele care merita atentia , se descurca el singurel .corsare , tu pe cine i-ai recomanda , asa ca fapt divers?Ptr inceput ca sa-si faca si el incalzirea o recomand pe Pysy ,sau mai e una tare-n gura (nu mai retin acum nr.ei ) ,sigur se vor intelege bine in trei ,iar daca are pretentii la un alt nivel ...Sandra 666 . Later edit : love rebeca o recomand ptr tom degetel al nostru . Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 5, 2016 What's interesting about it where I'm? What's interesting about what language I speak? ... If your can not wait one or two days .... and just silly saying ... no comment more from me ....let it simply .... we have different ways .... and ciaoHoppaa ,bro ...dar tu jtii sa sitesti pi romanesti ...dar ne bagi 9 texte cu alte limbi . .Sa inteleg ca esti multilimbist? Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 5, 2016 Oras:around Oras:around Partajează Postat Iunie 5, 2016 tot prin malayesia ai ramas conasule ?mi-a placut mult la kuala lumpur , civilizatie,bre , nu ca la noi. Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Iunie 5, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 5, 2016 tot prin malayesia ai ramas conasule ?mi-a placut mult la kuala lumpur , civilizatie,bre , nu ca la noi.Daa frate ,la fiecare 2 saptamani trec pe aici .Caldura mare pe aici ,plec in Singapore si apoi Laem Chabang Tailanda ,la 30 minute de Pataya. .Civilizatie in Singapore ,in zona turistica ai ce vedea dar si central. Larisa scuze de offtopic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum