Sari la conținut

Bruneta slim 0720787399 Larisa blink

Postări Recomandate

Vizitator larisa_blink
Reputație: 0
Postat

Bună tuturor! Încep prin a va spune ca fiecare experiență trăită cu fiecare dintre voi, a fost unica.Am invatat , am descoperit multe, însă orice început, are și sfârșit, temporar sau definitiv! Intr-un cuvânt, mă voi retrage,nu știu însă dacă definitiv, sau doar pentru o perioada, ăsta va rămâne de văzut!Ma veți găsi disponibila pana joi inclusiv, intre orele 12:00-23:00!Iar ca sa fie și o "oferta" a despărțirii prețul va fi 100/fin 150/h , Va sărut, va îmbrățișez , și va aștept cu drag!

• Like 5
  • Oras:bruxelle
  • Oras:bruxelle
Postat

Bună tuturor! Încep prin a va spune ca fiecare experiență trăită cu fiecare dintre voi, a fost unica.Am invatat , am descoperit multe, însă orice început, are și sfârșit, temporar sau definitiv! Intr-un cuvânt, mă voi retrage,nu știu însă dacă definitiv, sau doar pentru o perioada, ăsta va rămâne de văzut!Ma veți găsi disponibila pana joi inclusiv, intre orele 12:00-23:00!Iar ca sa fie și o "oferta" a despărțirii prețul va fi 100/fin 150/h , Va sărut, va îmbrățișez , și va aștept cu drag!

sad news, I hope a momentary retreat :(

Vizitator larisa_blink
Postat

tocmai acum? naspa stire. ma gindeam ca poate ma voi bucura s eu de privelistea mustacioarei .

din păcate da,tocmai acum,dar ,pana joi inclusiv tot este timp sa îmi vezi mustăcioara.te pup
Vizitator larisa_blink
Postat

sad news, I hope a momentary retreat :(

yes,sad news,but as I said in my post,could be just temporary or could be for ever.the life will decide.But,never say never!
  • Oras:Sea side
Postat

O fi o decizie insiprata, luata intr-un anumit context, cine stie ...?

Tu stii cel mai bine ce-i mai bine pentru tine  ( cu rima ). Succes maxim.

Dar in acealsi timp il parafrazez si pe Schwarzenegger, alias Terminator ..."I`ll be back".

Postat

Inca o pierdere destul de importanta, as zice eu, pe ...frontul de rasarit, din pacate.

Acum sa vedem ce facem cu locul ramas vacant in urma plecarii Larisei la sectiune top, cine merita sa fie promovata ...?

Nu de alta, dar primul ..10 ramane incomplet.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:constanta
Postat

tocmai acum? naspa stire.

bre nashule, cand sa revii si matale acasa, hop! pleaca larisa, pleaca viespea... nu stiu ce sa mai zic....  :no2

• Oras:around
Postat

lasa ca o sa i-o trag in ciuda lui bombonika ta , mai sint  si byancutza , julia , chocolatica ,deeababy , ,serafina , oana ,larissa, alyalina, lory si andreea si ce ne-om mai pricopsi din afara judetului de fete  skinny asa cum ne plac noua.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Tomis Nord
  • Oras:Tomis Nord
Postat

bre nashule, cand sa revii si matale acasa, hop! pleaca larisa, pleaca viespea... nu stiu ce sa mai zic....  :no2

Cand te mai mananca deshtele sa tastezi ceva,nu uita ca si tu si nashtu aveti mesagerie.Doar zic,nu dau cu paru.

Postat

fina-miu romica e valoare , ce pula lui , nu isi pierde vremea cu nashu-sau pe pm, zic si eu , asa-i finule?

Postat

Codule, ceva miscare pe acest front ...?

Fata parca se retrasese prin vara, daca imi amintesc eu bine.

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Parca si topicul disparuse? Gresesc?

• Like 2
  • Minus 3
Postat

speram! sunt doar presupuneri. L_blk are cont verde,topicul a fost reactivat....deci?

ce-i facem? o cațaram in top daca revine?:))

p.s. ma programez primu'! Am zis!

Postat

Mi se pare normal, daca ai fost ager sa ai intaietate. Am zis si eu .. :laugh2 , e normal.

E adevarat, dupa retragere topicul ei disparuse ca si al Larisei (cea consacrata, ex coelga cu Crissu). 

Deci, ceva, ceva, s-a intamplat cu topicul ei.

Vedem in continuare ce se intampla. Daca se confirma, o repromovam in top ten, dar dupa cateva recenzii, ce zici ...?

Poate pauza a fost un sfetnic bun, si a mai evoluat. Si poatea mai pus si ceva carnita prin zonele esentiale, era cam ...scoaba ...no offence .... :laugh2 nu multa, dar pe ici-colo, chiar se impunea un piculet de carnita.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

eu am mai vazut-o cu bebelul, ba prin carefura, ba prin oushan, si nu cred ca a pus pe ea, dar ar fi un mare bonus daca revine!

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator larisa_blink
Postat

Buna ziua dragalasilor si LA MULTI ANI ROMANIA!Haide-ti sa elucidam impreuna "misterul Larisei","S-a intors,nu s-a intors" "mai cu cărniță,mai fără" ,"cu colegă sau fara".Va voi lămuri in privinta tuturor nelamuririlor.Da,m-am intors pe meleaguri dobrogene,deoarece nicaieri nu este mai bine ca acasa :).De maine va invit in locatia binecunoscuta din tomis plus.Mai am si o colega despre care voi detalia maine impreuna cu niste poze de actualitate,din locatie,si va voi oferi si detalii despre servicii si tarife!Va pup si va doresc o seara minunata !

• Like 6
Postat

Buna ziua dragalasilor si LA MULTI ANI ROMANIA!Haide-ti sa elucidam impreuna "misterul Larisei","S-a intors,nu s-a intors" "mai cu cărniță,mai fără" ,"cu colegă sau fara".Va voi lămuri in privinta tuturor nelamuririlor.Da,m-am intors pe meleaguri dobrogene,deoarece nicaieri nu este mai bine ca acasa :).De maine va invit in locatia binecunoscuta din tomis plus.Mai am si o colega despre care voi detalia maine impreuna cu niste poze de actualitate,din locatie,si va voi oferi si detalii despre servicii si tarife!Va pup si va doresc o seara minunata !

ok! m-am programat la 18.30! nu's primul,dar ma multumesc!:)

ne auzim maine pt confirmare ;)

Vizitator larisa_blink
Postat

ok! m-am programat la 18.30! nu's primul,dar ma multumesc!:)

ne auzim maine pt confirmare ;)

Confirm de acum programarea!
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...