Sari la conținut

Bruneta slim 0720787399 Larisa blink

Postări Recomandate

Vizitator larisa_blink
Reputație: 0

Poze cu colega si detalii despre threesome, daca se poate :)

Dupa cum am specificat si mai sus,detaliile complete inclusiv poze cu noua mea colega le veti avea maine :)
Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink

Buna dimineata tuturor!În câteva momente vom ajunge la locație!Disponibile azi pana la ora 18:00(ultima programare 17:00).Codule te astept la 18:30 :)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:constanta

Buna dimineata tuturor!În câteva momente vom ajunge la locație!Disponibile azi pana la ora 18:00(ultima programare 17:00).Codule te astept la 18:30 :)

bueyyyy~! deci sa mor!

am rezervara dupa programul de lucru!:)))))

shmotru, spalat scrumiera, pahare, spalam prosoape? :))

viu, cum sa nu viu :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Sea side

bueyyyy~! deci sa mor!

am rezervara dupa programul de lucru! :)))))

shmotru, spalat scrumiera, pahare, spalam prosoape? :))

viu, cum sa nu viu :laugh2

Am vazut si eu, ca ai programare in extra-time, deci tie iti face deja favoruri ... :laugh2

Vezi sa nu te puna si la batut covoare, vecinii mei deja au inceput sa le bata, e coada la bătător ...  :laugh2

Asteptam recenzia !

H.H.

Link spre comentariu

Nu mai stiu cat lua Larissa la ora, dar parca era pana in 200, asa ca ... e cam tandy/mandy.

Vezi, daca te bagi la covoare, tu bati covoarele dupa ...  :laugh2 de-oi mai putea ...  :laugh2

Dar ar mai fi o varianta, ii chemi pe aia de la spalat covoare, e doar 8 lei /m.p.

Doar nu o avea covoare ca cele din Casa Poporului, si tot iesi in castig. Si are si fata covoare curate de sarbatori... :girly

Nu ca nu ar fi ... :blushing2

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink

Si aceasta sunt eu,blonda de aceasta data!

Larisa Preturi si servicii:100 lei fin si 150 lei ora care includ ON/OP, DT ,CIM , COF,masaj,normal in orice pozitie!

post-200471-0-52406900-1480669207_thumb.jpg

post-200471-0-17613500-1480669223_thumb.jpg

• Like 8
Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink

Andreea prețuri si servicii:100 lei fin si 150 ora OP/ON,COB,normal in orice pozitie,masaj erotic

Oferta pentru amândouă pentru o ora este 250 lei care includ toate serviciile enumerate mai sus!Va pupam si va asteptam !

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink

Nu mai stiu cat lua Larissa la ora, dar parca era pana in 200, asa ca ... e cam tandy/mandy.

Vezi, daca te bagi la covoare, tu bati covoarele dupa ...  :laugh2 de-oi mai putea ...  :laugh2

Dar ar mai fi o varianta, ii chemi pe aia de la spalat covoare, e doar 8 lei /m.p.

Doar nu o avea covoare ca cele din Casa Poporului, si tot iesi in castig. Si are si fata covoare curate de sarbatori... :girly

Nu ca nu ar fi ... :blushing2

Nu il pun la asa lucruri grele.La ce covor am in living,ii ia vreo 2 zile :)))
Link spre comentariu

Si aceasta sunt eu,blonda de aceasta data!

Larisa Preturi si servicii:100 lei fin si 150 lei ora care includ ON/OP, DT ,CIM , COF,masaj,normal in orice pozitie!

Aha, nice ...

Te prinde bine si blonda sa stii. Chair poate mai bine. Carnita suplimentara ...nu am sesizat   .    :laugh2

Cat despre colega, pare tentanta asa la prima vedere. Nu cred ca este la fel de inalta ca tine, dar se apropie de 1,70 (fara tocuri, evident).

Asteptam informatii noi.

Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink

Aha, nice ...

Te prinde bine si blonda sa stii. Chair poate mai bine. Carnita suplimentara ...nu am sesizat   .    :laugh2

Cat despre colega, pare tentanta asa la prima vedere. Nu cred ca este la fel de inalta ca tine, dar se apropie de 1,70 (fara tocuri, evident).

Asteptam informatii noi.

Andreea are 19 ani ,1.62 m si 53 kg cu aproximatie ,este draguta,comunicativa,sper sa va înțelegeți de minune cu ea :)
Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink

Trebuia macara pentru a-l scoate (pe geam) cum fac aia la Casa Poporului ...?

Nashpa ...! :no2

nici chiar asa dar 2-3 persoane tot se chinuie cu el :)
Link spre comentariu

Andreea prețuri si servicii:100 lei fin si 150 ora OP/ON,COB,normal in orice pozitie,masaj erotic

Oferta pentru amândouă pentru o ora este 250 lei care includ toate serviciile enumerate mai sus!Va pupam si va asteptam !

FK?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...