Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2016 Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Poze cu colega si detalii despre threesome, daca se poate Dupa cum am specificat si mai sus,detaliile complete inclusiv poze cu noua mea colega le veti avea maine Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2016 Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Colega este Ioana roșcata?Nu,colega cea noua nu este Ioana roscata,ea se numeste Andreea si este bruneta 2 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2016 Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Numarul din topic este cel actual.Daca doriti programari pentru maine,se poate prin sms!Va pup Link spre comentariu
bedkim Reputație: 603 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Well back home larisa,I hope you kept the pretty mustache. Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9639 Postat Decembrie 2, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Decembrie 2, 2016 "Well back home?" Is it a new kind of "hello"? 1 3 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Decembrie 2, 2016 ok! m-am programat la 18.30! nu's primul,dar ma multumesc! ne auzim maine pt confirmare Vazuși codule. Ai fost cel mai vigilent, dar ti-o lua altul inante.E normal ...? Glumesc desigur ... Asteptam detalii ... dupa. 1 4 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Vazuși codule. Ai fost cel mai vigilent, dar ti-o lua altul inante.E normal ...? Glumesc desigur ... Asteptam detalii ... dupa. oricum, nu-mi place sa dezvirginez eu! 1 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Corect, sa nu sară ..pastila vidia ...de la șpiral.H.H. (hard hammer) Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Buna dimineata tuturor!În câteva momente vom ajunge la locație!Disponibile azi pana la ora 18:00(ultima programare 17:00).Codule te astept la 18:30 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Buna dimineata tuturor!În câteva momente vom ajunge la locație!Disponibile azi pana la ora 18:00(ultima programare 17:00).Codule te astept la 18:30 bueyyyy~! deci sa mor!am rezervara dupa programul de lucru!))))shmotru, spalat scrumiera, pahare, spalam prosoape? )viu, cum sa nu viu Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Buna dimi !Asta mi-a palcut la tine Larissa, sociabila, iti place dialogul si punctuala (atat cat se poate, ...e de inteles).Dar oferta cand o postezi, si niste poze cred ca s-ar cuveni. Evident unele mai recente. Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Decembrie 2, 2016 bueyyyy~! deci sa mor!am rezervara dupa programul de lucru! ))))shmotru, spalat scrumiera, pahare, spalam prosoape? )viu, cum sa nu viu Am vazut si eu, ca ai programare in extra-time, deci tie iti face deja favoruri ... Vezi sa nu te puna si la batut covoare, vecinii mei deja au inceput sa le bata, e coada la bătător ... Asteptam recenzia !H.H. Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 2, 2016 ete pla!la batut covoare iau 200/ora! Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Nu mai stiu cat lua Larissa la ora, dar parca era pana in 200, asa ca ... e cam tandy/mandy. Vezi, daca te bagi la covoare, tu bati covoarele dupa ... de-oi mai putea ... Dar ar mai fi o varianta, ii chemi pe aia de la spalat covoare, e doar 8 lei /m.p.Doar nu o avea covoare ca cele din Casa Poporului, si tot iesi in castig. Si are si fata covoare curate de sarbatori... Nu ca nu ar fi ... 1 4 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Colega mea Andreea 8 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Si aceasta sunt eu,blonda de aceasta data!Larisa Preturi si servicii:100 lei fin si 150 lei ora care includ ON/OP, DT ,CIM , COF,masaj,normal in orice pozitie! 8 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Colega mea Andreeacare face...la preturile...??pozele tale recente?intrati (intram) si la gramada? adica nu noi, clientii, ci voi 2 cu ......cu mine de exemplu? ) Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Andreea prețuri si servicii:100 lei fin si 150 ora OP/ON,COB,normal in orice pozitie,masaj erotic Oferta pentru amândouă pentru o ora este 250 lei care includ toate serviciile enumerate mai sus!Va pupam si va asteptam ! 1 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Nu mai stiu cat lua Larissa la ora, dar parca era pana in 200, asa ca ... e cam tandy/mandy. Vezi, daca te bagi la covoare, tu bati covoarele dupa ... de-oi mai putea ... Dar ar mai fi o varianta, ii chemi pe aia de la spalat covoare, e doar 8 lei /m.p.Doar nu o avea covoare ca cele din Casa Poporului, si tot iesi in castig. Si are si fata covoare curate de sarbatori... Nu ca nu ar fi ... Nu il pun la asa lucruri grele.La ce covor am in living,ii ia vreo 2 zile )) Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Si aceasta sunt eu,blonda de aceasta data!Larisa Preturi si servicii:100 lei fin si 150 lei ora care includ ON/OP, DT ,CIM , COF,masaj,normal in orice pozitie!Aha, nice ...Te prinde bine si blonda sa stii. Chair poate mai bine. Carnita suplimentara ...nu am sesizat . Cat despre colega, pare tentanta asa la prima vedere. Nu cred ca este la fel de inalta ca tine, dar se apropie de 1,70 (fara tocuri, evident).Asteptam informatii noi. Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Nu il pun la asa lucruri grele.La ce covor am in living,ii ia vreo 2 zile ))Trebuia macara pentru a-l scoate (pe geam) cum fac aia la Casa Poporului ...? Nashpa ...! Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Aha, nice ...Te prinde bine si blonda sa stii. Chair poate mai bine. Carnita suplimentara ...nu am sesizat . Cat despre colega, pare tentanta asa la prima vedere. Nu cred ca este la fel de inalta ca tine, dar se apropie de 1,70 (fara tocuri, evident).Asteptam informatii noi.Andreea are 19 ani ,1.62 m si 53 kg cu aproximatie ,este draguta,comunicativa,sper sa va înțelegeți de minune cu ea Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Trebuia macara pentru a-l scoate (pe geam) cum fac aia la Casa Poporului ...? Nashpa ...! nici chiar asa dar 2-3 persoane tot se chinuie cu el Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Andreea prețuri si servicii:100 lei fin si 150 ora OP/ON,COB,normal in orice pozitie,masaj eroticOferta pentru amândouă pentru o ora este 250 lei care includ toate serviciile enumerate mai sus!Va pupam si va asteptam !FK? Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Nu il pun la asa lucruri grele.La ce covor am in living,ii ia vreo 2 zile ))plm! cumpar altul! ) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum