Sari la conținut

Bruneta slim 0720787399 Larisa blink

Postări Recomandate

• Oras:Antioquia, Medellin
Postat

Larisa, hm..o fata skinny rau, dar foarte gingasa, atitudinea ei este aproape perfecta, dupa ce am facut prezentarile, am stat la taclale, foarte lipicioasa, stie sa poarte o discutie, si imi aduc aminte ca are si o colega, asa ca o rog sa o cheme, sa facem prezentarile, colega foarte dragalasa, inocenta, cu un zambet de milioane, insa a trebuit sa ma scuz si sa ii refuz serviciile pentru un moment, nefiind practic psihic pregatit pentru a duce o lupta cu 2 bighidoaice, care sigur ar fi scos untul din mine, lucru' ce l-a facut Larisa pana la urma...:D

Si ajungem in camera, incepe cu saruturi, coboara spre ala mic, il ia in gat cu o atata usurinta, nu-mi venea sa cred, YKA o sugea cu atata lejeritatea si o tinea in gat reusind tot odata sa dea si limbute pe coite, si ghici ce, Larisa o face la fel, raman placut surprins, ii intorc favorul, pasarica e micuta si gingasa rauuuu, foarte receptiva,  pus prezervativul cu gurita, si incepe sa ma calareasca, tratandu-ma cu spatele, nu-mi displacea deloc, stramta rau, schimbari de ritm, isi arunca picioarele pe langa capul meu, abuzam de privelistea mirifica, o rog sa se intoarca, incepe iar cu fk, o rog sa treaca "on top", senzatii si mai intense, simteam ca o sa explodez, dar nuu pana nu o pun si putin caprita, aici nu prea te lasa sa intrii cat vrei in ea, incearca sa se aseze in asa fel incat sa aibe control asupra penetrarii, ba chiar isi doreste sa se miste tot ea, de obicei imi place sa depun si eu efort, insa ea nu prea vroia sa ma lase sa ma deranjez prea tare, trecut iar la oral si finalizez in gurita domnisoarei.

Larisa - 8.5

Oral - 10

Normal - 9

GFE - 9

Igiena - 10

Te pup :*

• Like 10
  • Minus 3
Vizitator larisa_blink
Reputație: 0
Postat

Larisa, hm..o fata skinny rau, dar foarte gingasa, atitudinea ei este aproape perfecta, dupa ce am facut prezentarile, am stat la taclale, foarte lipicioasa, stie sa poarte o discutie, si imi aduc aminte ca are si o colega, asa ca o rog sa o cheme, sa facem prezentarile, colega foarte dragalasa, inocenta, cu un zambet de milioane, insa a trebuit sa ma scuz si sa ii refuz serviciile pentru un moment, nefiind practic psihic pregatit pentru a duce o lupta cu 2 bighidoaice, care sigur ar fi scos untul din mine, lucru' ce l-a facut Larisa pana la urma... :D

Si ajungem in camera, incepe cu saruturi, coboara spre ala mic, il ia in gat cu o atata usurinta, nu-mi venea sa cred, YKA o sugea cu atata lejeritatea si o tinea in gat reusind tot odata sa dea si limbute pe coite, si ghici ce, Larisa o face la fel, raman placut surprins, ii intorc favorul, pasarica e micuta si gingasa rauuuu, foarte receptiva,  pus prezervativul cu gurita, si incepe sa ma calareasca, tratandu-ma cu spatele, nu-mi displacea deloc, stramta rau, schimbari de ritm, isi arunca picioarele pe langa capul meu, abuzam de privelistea mirifica, o rog sa se intoarca, incepe iar cu fk, o rog sa treaca "on top", senzatii si mai intense, simteam ca o sa explodez, dar nuu pana nu o pun si putin caprita, aici nu prea te lasa sa intrii cat vrei in ea, incearca sa se aseze in asa fel incat sa aibe control asupra penetrarii, ba chiar isi doreste sa se miste tot ea, de obicei imi place sa depun si eu efort, insa ea nu prea vroia sa ma lase sa ma deranjez prea tare, trecut iar la oral si finalizez in gurita domnisoarei.

Larisa - 8.5

Oral - 10

Normal - 9

GFE - 9

Igiena - 10

Te pup :*

Multumesc frumos !Te sarut si te mai astept ! :-*

• Like 3
  • Oras:aici ÅŸi dincolo
  • Oras:aici ÅŸi dincolo
Postat

Bucuros de revenirea Larisei şi nerăbdător să o cunosc pe colega acesteia, le-am făcut o vizită tinerelor domnişoare. După obişnuita conversație de dinaintea distracției, am mers cu toții în camera secretelor. În timp ce Larisa avea grijă de infidel, eu devoram, şi nu din priviri, trupul tânăr al Andreei, neglijând-o, fără să vreau, pe Larisa. Ce să fac, e greu cu două! :) Dacă despre Larisa nu am altceva de adăugat, în plus față de ce s-a scris până acum, decât cu riscul de a deveni subiectiv, pot spune însă câte ceva despre Andreea. Ea m-a făcut, prin sărutul şi reacțiile ei, să mă simt atât de dorit încât nici acum nu ştiu dacă îşi juca bine rolul sau chiar se bucura de acțiune. Aşa că sigur voi reveni la cele două, deja mă gândesc la urmatoarea întâlnire.

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator larisa_blink
Postat

Bucuros de revenirea Larisei şi nerăbdător să o cunosc pe colega acesteia, le-am făcut o vizită tinerelor domnişoare. După obişnuita conversație de dinaintea distracției, am mers cu toții în camera secretelor. În timp ce Larisa avea grijă de infidel, eu devoram, şi nu din priviri, trupul tânăr al Andreei, neglijând-o, fără să vreau, pe Larisa. Ce să fac, e greu cu două! :) Dacă despre Larisa nu am altceva de adăugat, în plus față de ce s-a scris până acum, decât cu riscul de a deveni subiectiv, pot spune însă câte ceva despre Andreea. Ea m-a făcut, prin sărutul şi reacțiile ei, să mă simt atât de dorit încât nici acum nu ştiu dacă îşi juca bine rolul sau chiar se bucura de acțiune. Aşa că sigur voi reveni la cele două, deja mă gândesc la urmatoarea întâlnire.

iti multumim foarte mult atat pentru recenzie, cat si pentru vizita!Si noi te asteptam nerabdatoare sa revii!
  • Like 2
Postat

Asadar, nu puteam sa nu ma intersectez si cu Andreea, o tipa zambareata, dezinvolta, ochii caprui, o adevarata gingasenie donsoara, am luat loc langa ea pe canapea, dupa 1 minut, in care doar ne-am raspuns la clascul " ce ai mai facut ? " m-am scuzat, cerandu-i un prosop sa pot sa o intind la dus mai repede, ca gogul deja era semi erect si numai era loc de nimic altceva, iesit din dus si incepe sa ma saruta, se suie pe mine, dupa ceva timp o iau in brate si ne mutam in dormitor, continua cu muuult fk, dupa care incepe sa ia atitudine fata de junior, nu prea poate sa faca dt, dar ce face acolo face destul de bine, avand in vedere de cat timp e in bransa, ii intorc favorul, si o rog sa puna prezervativul si sa trecem la treburi mai serioase, si intru in ea umeri craci, era stramta tare...dupa 2-3 minute mi-am pierdut din erectie, la cat de tare ma strangea, in timpul penetrarii simteam durere in capatana, ma termina psihic, incercam sa ma tin tare, si deodata se umezeste si incep sa pot sa mai respir si eu cat de cat, devastat de efortul depus o rog sa treaca ea deasupra si sa inceapa sa ma calareasca, o ia cu usurinta pe toata in ea, dar pe mine ma rupea in doua, simteam ciocanu cum se rupe in jumate in ea, si sare in pula numai in ciuda iesirilor mele, o las sa-si faca damblaua, si o pun caprita, geme destul de placut, scotea limba la mine, ma tachina in toate felurile posibile, statea cuminte si deodata, prelua initiativa, direct imi rupea ciocanu in doua o data ma luat prin surprindere si am cam avut in tipat isteric...plm motiv de amuzament pentru ea, si ce-i drept oricine ar fii ras, tras in ea iarasi pana la epuizare si o rog sa treaca la marginea patului sa, citez " vrei sa-mi murdaresti fata ? :D " DAAAAA CLAAAR vino-ncoace il mai dau putin la supt dupa care ma ajut sa finalizez, pe fata ei , pe tate, pe picioare, era sperma peste tot, imaginea era WOOOOOW da-te-n pula mea ce smecher :o , trecem la dush amandoi, dupa care ne aruncam iarasi in dormitor, a inceput cu un oral bestial, molfaia doar capu' prinsese un stil, o dadea asa de bine ca nu vroiam sa ma misc , sau sa respir, numai sa nu se opreasca,  la un momentdat o intreb daca vrea sa o fut iarasi, si direct il si imbraca pe cicatrice si sare-n el, ma calareste ce ma calareste, si o rog sa treaca iarasi capra si sa termin.

Note:

Andreea - 9 carnea de pe ea, formele, sanii, zambetul pe care il afiseaza aproape non-stop, ma fac sa dau nota aceasta

Oral - 7.5-8 nu il ia prea adanc, nu poate, momentan, pe viitor sunt sigur ca va progresa

Normal - 9 e stramta rau, pasarica e mica rauuu, de abia ii gasesti clitorisul, e foarte fresh, si ii place pula GRAV

GFE - 10 fara nici un fel de exagerare ;)

Igiena - 10 nici un miros dubios

De abia astept sa te revad, puuuuuuuuup :D

• Like 12
  • Minus 3
Postat

dupa parerea mea da, dar fetele lucreaza de pe acelasi numar pula mea...:-??

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Pula ta ie kam happy an ultima vremi !!! ;)

doar o perioada mai buna  :D

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator larisa_blink
Postat

Ptr.o finalizare cu ambele cat e prețul?

200 lei este pretul pentru o finalizare cu amândouă,si 250 lei ora cu amandoua :)
  • Like 2
Postat

Salut am vizitato p andreea aseara este o fata chiar foarte ok din toate punctele de vedere cand ești cu ea ai impresia ca esti cu iubita langa tn.pntru mne totu a fost ceva placut.data viitoare sper sa o intalnesc si pe laris.

P.s larisa ce iam adus lu andreea vreau sa iti dau si tie

Vizitator larisa_blink
Postat

Buna dimineata dragilor!Incepand de astazi,tarifele si programul se vor schimba astfel:

HAPPY HOURS intre orele 9:00-13:00 

O ora cu doua domnisoare 200 ron

*OP/ON 

*FK

*CIM

*COF

*Masaj erotic

*Sex in dus 

Intre orele 13:00-21:00:

O finalizare cu o singura domnisoara 100 ron

O finalizare cu doua domnisoare 200 ron

O ora cu o singura domnisoara 150 ron

O ora cu doua domnisoare  300 ron

Va pupam si va asteptam cu drag!

post-200471-0-50697300-1481702055_thumb.jpg

post-200471-0-07877200-1481702067_thumb.jpg

• Like 10
Vizitator larisa_blink
Postat

Frumoaselor cu fanteziile cum stati

Stam foarte bine la capitolul fantezii :) Ramane doar sa ne spui fantezia ta,iar noi iti vom spune daca o putem indeplini,sau nu!
  • Like 1
Vizitator proxenet
Postat

Buna dimineata dragilor!Incepand de astazi,tarifele si programul se vor schimba astfel:

HAPPY HOURS intre orele 9:00-13:00 

O ora cu doua domnisoare 200 ron

da la ora fericita nu iexista si oferta cu o singura domnisoara sau cum era cea mai demult cu finalizarea orala?

frumoase vremurile alea

Vizitator larisa_blink
Postat

Dar intre orele 09:00 - 13:00  (happy hour) cat este 1 ora cu o domnisoara ?

150 lei :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...