Sari la conținut

Bruneta slim 0720787399 Larisa blink

Postări Recomandate

(mentionez ca totul a fost protejat, la alegerea mea, fac asta de cand am luat o blenoragie de toata frumusetea de la mihaela creata dornica de sex de era sa afle nevastă-mea)

Da este bine de stiut. Creata stie ?

Da. La vremea respectiva am sunat-o si i-am comunicat si a inceput sa se scuze ca nu e de la ea ca e de pe prosop... Vrajeli. Nu traieste in afara corpului. M-a rugat sa nu postez pe forum si a parut o idee ok dar acuma realizez ca am greșit. Doar prin comunicare putem sa curatam piata de probleme de genul asta. Spor!
  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink
Reputație: 0

Am impresia ca o cunosc pe Larisa ,

Aveai locatia pe la brotacei ?

Mama ce amintiri

Buna ! Nu sunt Larisa pe care o cunosti tu!Eu sunt Larisa din Tomis Plus,si data trecuta am prestat in aceeasi locatie,nu am avut niciodata locatie la Brotacei,dar te astept cu drag si la mine!pupici

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator patrunjelnastratin

Buna ! Nu sunt Larisa pe care o cunosti tu!Eu sunt Larisa din Tomis Plus,si data trecuta am prestat in aceeasi locatie,nu am avut niciodata locatie la Brotacei,dar te astept cu drag si la mine!pupici

Hmmm

Izbitoare asemănarea ,

limbaj,

aspect ,

poze ,

servicii ,

Recenzii, calitate

descriere , colega ...

Trebuie încercat :))

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Larisa de la brotacei sa retras în primăvara apoi a revenit ăsta vara pentru o perioada scurta .Din câte știu de la ea zicea ca pleacă în spania o zona liniștită și pitoreasca

.Singura asemănare dintre cele doua senzaționale fete este ca amândouă fac un oral demențial!

Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink

Buna ziua dragilor!Ea este noua colega a noastra Beatrice,are 18 ani,1.55 inaltime,45 kg,care impreuna cu Andreea vor oferi show lesbi !

Preturi si servicii:OP/ON,CIM,COF,FK,69,Masaj erotic,SHOW LESBY

O FIN CU O DOMNISOARA -100 LEI

O FIN 2 DOMNISOARE-200 LEI

O FIN SHOW LESBY-300 LEI

O ORA CU O DOMNISOARA-150 LEI

O ORA CU DOUA DOMNISOARE-300 LEI

O ORA SHOW LESBY-400 LEIpost-200471-0-87170100-1483351688_thumb.jpgpost-200471-0-82005300-1483351710_thumb.jpgpost-200471-0-64430000-1483351731_thumb.jpg

• Like 12
Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink

Mai multe poze cu noua colega

pozele sunt destule incat sa iti faci o idee despre cum arata!cel mai bine ar fi sa vii la locatie,si vei vedea tot ce iti doresti sa vezi!te sarut!

• Like 4
Link spre comentariu

Buna ziua dragilor!Ea este noua colega a noastra Beatrice,are 18 ani,1.55 inaltime,45 kg,care impreuna cu Andreea vor oferi show lesbi !

O FIN SHOW LESBY-300 LEI

O ORA SHOW LESBY-400 LEIattachicon.gif2017-01-01_20.31.50.jpgattachicon.gif2017-01-01_20.30.36.jpgattachicon.gif2017-01-01_20.37.27.jpg

SI un program daca te rugam sa ne spui???

Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink

SI un program daca te rugam sa ne spui???

Programul difera in functie de dispozitia noastra!Nimeni nu isi doreste ca intalnirea cu vreun client sa aibe loc in conditii nu tocmai placute!Voi anunta zilnic disponibilitatea noastra!

Link spre comentariu

O FIN SHOW LESBY-300 LEI

O ORA SHOW LESBY-400 LEIattachicon.gif2017-01-01_20.31.50.jpgattachicon.gif2017-01-01_20.30.36.jpgattachicon.gif2017-01-01_20.37.27.jpg

Wooow! Ce gugoasa are fatuca asta!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

sfarsit de an 2016, mi-am zis sa "ne simptem" bine, adica eu si codita junior. program la larisa si andreea, dar nu 3 in 1 ci separat.

aceeasi locatie de nota 10, primit cu caldura de fete (atat la propriu cat si la figurat), stam la taifas cateva minute apoi intram pe rand la dush.

actiunea din dormitor cu larisa s-a petrecut mai ceva ca in vremurile bune: oral de vis, in ciuda faptului ca e foarte slaba are o gura maaaare, ca la un moment dat am zis ca e masa de biliard: bilele mele erau (pe) in masa de biliard, iar tacul/limba ei le plimba de colo colo. oralul-deep maxim, se putea si mai mult dar nu mai aveam pla...se terminase! :)

normal-protejat cu rewers-cow-girl, pozitia ei ucigasa si terminat in misionar.

indiscutabil servicii, igiena, GFE sunt de 10, corp de 8,5: parca a mai slabit putin! pentru mine, vreo 3 kg in plus ar fi mai bine, iar vreo 5 ar fi de vis! :)

-moment personal 9.5 de data asta!

pentru aceasta, mos craciun a adus cadou 100 leuti.

de revenit: DA, mai ales ca la inceput de 2017 tomis+ se aseamana cu insula lesbos! ;)

partea a2-a pe topicul Andreei...

• Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...