victor24ct Reputație: -359 Postat Iunie 7, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 7, 2017 Desigur !!! 1 3 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Iunie 7, 2017 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Iunie 7, 2017 Buna dimineata dragilor!Bucurosi de oaspeti ? Unde sunteti?Ai acelasi nr. de telefon? 1 2 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Unde sunteti?Ai acelasi nr. de telefon?Doar eu lucrez momentan,Andreea va sta "pe bara" pentru un timp,cat ,nu stiu,fiindca are o fractura la mana ,si nu stie daca "va fi primita" cu bratele deschise ďe catre voi si asa ,si nu vrea sa dezamageasca Numarul de telefon va ramane acelas,indiferent de oras,iar locatia din Constanta,momentan este vis a vis de fostul Scapino,actualul Rovere,in spate la Bistro !Pupici dulci 2 Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Iunie 7, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 7, 2017 Doar eu lucrez momentan,Andreea va sta "pe bara" pentru un timp,cat ,nu stiu,fiindca are o fractura la mana ,si nu stie daca "va fi primita" cu bratele deschise ďe catre voi si asa ,si nu vrea sa dezamageasca Numarul de telefon va ramane acelas,indiferent de oras,iar locatia din Constanta,momentan este vis a vis de fostul Scapino,actualul Rovere,in spate la Bistro !Pupici dulciNasol să auzim asta, da ce a făcut de și-a fracturat mâna ? Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Nasol să auzim asta, da ce a făcut de și-a fracturat mâna ?Din cate am inteles de la ea,era cu rolele in parc,si a cazut 1 Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Iunie 7, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 7, 2017 Din cate am inteles de la ea,era cu rolele in parc,si a cazut Înțeleg, transmite-i însănătoșire grabnică din partea mea. Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Înțeleg, transmite-i însănătoșire grabnică din partea mea.:-* te sarut dulce ,si am sa ii transmit 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 7, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 7, 2017 Buna dimineata dragilor!Bucurosi de oaspeti ? cum s-ar zice...larisa si andreea in vizita la mare!))sau: suntem noi in constanta in 2017!)) Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 cum s-ar zice...larisa si andreea in vizita la mare!))sau: suntem noi in constanta in 2017!))S-ar zice cum vrei tu ,cu sclipici sa fie,ca doar a venit vara ) 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 7, 2017 Ku sclipice si lindice !!! ))))) 2 3 Link spre comentariu
volsvagin Reputație: 116 Postat Iunie 7, 2017 Oras:pe unde ma poarta gandu' Oras:pe unde ma poarta gandu' Partajează Postat Iunie 7, 2017 Doar eu lucrez momentan,Andreea va sta "pe bara" pentru un timp,cat ,nu stiu,fiindca are o fractura la mana ,si nu stie daca "va fi primita" cu bratele deschise ďe catre voi si asa ,si nu vrea sa dezamageasca Numarul de telefon va ramane acelas,indiferent de oras,iar locatia din Constanta,momentan este vis a vis de fostul Scapino,actualul Rovere,in spate la Bistro !Pupici dulciInsanatosire grabnica!!! Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Ku sclipice si lindice !!! )))))Iegzact fata 1 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Insanatosire grabnica!!!Iti multumesc in numele Andreei 1 Link spre comentariu
kensei Reputație: 579 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Din cate am inteles de la ea,era cu rolele in parc,si a cazut Sunt blestemat, Eros se opune intalnirii dintre noi Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2017 Partajează Postat Iunie 8, 2017 Buna dimineata dragilor Astazi suntem disponibile,si eu si Andreea 1 Link spre comentariu
bomboana Reputație: 33 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 8, 2017 Buna dimineata dragilor Astazi suntem disponibile,si eu si Andreea Buna! Pana la ce ora lucrati astazi? Un telefon deal Andreei?? Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 8, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 8, 2017 Buna dimineata dragilor Astazi suntem disponibile,si eu si Andreea se poate un "jioco di mano" cu andreea? Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2017 Partajează Postat Iunie 8, 2017 Buna! Pana la ce ora lucrati astazi? Un telefon deal Andreei??Nu avem un program stabilit!Nr Andreei este acelas,si anume :0799997513! Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2017 Partajează Postat Iunie 8, 2017 se poate un "jioco di mano" cu andreea? Da Pentru cei care au fantezia sa se joace cu o fata cu mana in gips,Andreea va poate indeplini aceasta fantezie 3 Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Iunie 8, 2017 de cand doream o laba facuta la gips ) 2 4 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2017 Partajează Postat Iunie 8, 2017 de cand doream o laba facuta la gips ))) uite ca a venit momentul 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 8, 2017 de cand doream o laba facuta la gips )Nu stu dice ti ajiti...trebai clara...Andreea nu moi poati sa ti fure la mina !!! )))) 1 3 Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Iunie 8, 2017 )))))))))))) Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 8, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 8, 2017 de cand doream o laba facuta la gips )e ca o muie in care "corega" a cedat!))))) 2 Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Iunie 8, 2017 ))) esti nebun frateee )) haha 1 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum