Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 Ia sa vad....mai ai iepurashu? :)tie ti-l arat doar personal :)))) Link spre comentariu
geomihai Reputație: 17 Postat Februarie 18, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 18, 2018 La ce ora începi programul? Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 Disponibila pana la ora 18:00!O duminica frumoasa sa aveti :-*! 1 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Disponibilă pana la ora 16:00 ! Zi frumoasa tuturor :-* 2 Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Februarie 19, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 19, 2018 Disponibilă pana la ora 16:00 ! Zi frumoasa tuturor :-*neata,o saptamana frumoasa precum iti e sufletul :*Ps:program de bugetar :* Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Februarie 19, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 19, 2018 Pai se putea altfel?Vazand.o din nou activa pe constanta, mi.am luat armura (cola si seminte) dupa ce m.am programat sambata la matineu dupa orele 10.Locatia pe ferdinand, langa hotel ferdinand, 2 camere+livinguț, baie cu tot ce trebuie. Oleaca bizara, dar misto amenajat si cel mai important...salteaua tare. Se stie ca la saltea moale se puerd cam 2 cm importanti (toata pla)!!:)Dupa povesti multe la seminte, app blinko vezi ca vorbesti cam mult :)) si ti se usuca gura ...am trecut la improspatare la dush apoi in dormitor.Am avut parte de o bucurie orala, d.aia cu deep si cu limbi pe oua, daca avea vreo 2 cm de limba in plus....pffff..senzatie! :), bucurie care s.a terminat cu CIM!Nu am stat la nr 2 ca nu sunt adeptul si ca primul nr mi.a fost suficient. Am intrat la dush sa.mi scot cearceafu' din dos (deh, oralu' ala)...am fumat, am achitat 150 lei ca deja depasisem ora alocata si m.am cerut afara...Locatia: intre 7 si 10..pt mine 9Aspect: 8.5 prea skinny pentru mineIgiena 10Oral ne 10GFE 10 Cam asta a fost tot! ;) 8 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Pai se putea altfel?Vazand.o din nou activa pe constanta, mi.am luat armura (cola si seminte) dupa ce m.am programat sambata la matineu dupa orele 10.Locatia pe ferdinand, langa hotel ferdinand, 2 camere+livinguț, baie cu tot ce trebuie. Oleaca bizara, dar misto amenajat si cel mai important...salteaua tare. Se stie ca la saltea moale se puerd cam 2 cm importanti (toata pla)!!:)Dupa povesti multe la seminte, app blinko vezi ca vorbesti cam mult :)) si ti se usuca gura ...am trecut la improspatare la dush apoi in dormitor.Am avut parte de o bucurie orala, d.aia cu deep si cu limbi pe oua, daca avea vreo 2 cm de limba in plus....pffff..senzatie! :), bucurie care s.a terminat cu CIM!Nu am stat la nr 2 ca nu sunt adeptul si ca primul nr mi.a fost suficient. Am intrat la dush sa.mi scot cearceafu' din dos (deh, oralu' ala)...am fumat, am achitat 150 lei ca deja depasisem ora alocata si m.am cerut afara...Locatia: intre 7 si 10..pt mine 9Aspect: 8.5 prea skinny pentru mineIgiena 10Oral ne 10GFE 10Cam asta a fost tot! ;)Multumesc mult pt vizita si recenzie!Un dulce,ca întotdeauna! Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Februarie 20, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 20, 2018 Multumesc mult pt vizita si recenzie!Un dulce,ca întotdeauna!Provoc diabet? ðŸ˜ðŸ˜‚ Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 Buna dimineata tuturor !Disponibila pana la ora 18:00 !Va astept cu drag!#cod06ro Da,provoci diabet :)))) 2 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Februarie 20, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 20, 2018 Am si antidot! In-Sulină scrie pe tine! :)) Link spre comentariu
geomamuka Reputație: 47 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 20, 2018 Larisa esti de gasit sambata asta? Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 Larisa esti de gasit sambata asta?Da,sunt! 1 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2018 Partajează Postat Februarie 21, 2018 Buna dimineata !Disponibila pana la ora 18:00!Va pup si va astept cu drag :-* 3 Link spre comentariu
bomboana Reputație: 33 Postat Februarie 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 21, 2018 Buna dimineata !Disponibila pana la ora 18:00!Va pup si va astept cu drag :-*Nu poti sa lucrezi macar pana la ora 21, ca lumea mai munceste ziua:))) Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2018 Partajează Postat Februarie 22, 2018 Nu poti sa lucrezi macar pana la ora 21, ca lumea mai munceste ziua:)))Imi pare rau,insa nu pot momentan!Daca pe viitor voi putea,macar cateva zile pe saptamana sa raman,voi anunta aici :) 2 Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Februarie 22, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 22, 2018 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2018 Partajează Postat Februarie 22, 2018 Buna dimineata !Disponibila pana la ora 18:00.Zi frumoasa sa aveti :-* 3 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 Buna tuturor!Disponibila pana la ora 20:00 ! Va sarut :-* 1 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 Buna dimineata tuturor!Disponibila pana la ora 15:00!Zi frumoasa sa aveti! 7 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2018 Partajează Postat Februarie 25, 2018 Buna ziua tuturor!Disponibila pana la ora 21:00!Va pup si va astept :-* 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Februarie 25, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 25, 2018 21? Adica 9 PM? :))Btw, stii 21? Jucam pe bani? Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2018 Partajează Postat Februarie 25, 2018 21? Adica 9 PM? :))Btw, stii 21? Jucam pe bani?Jucăm,jucăm,dar pe debracat,ce zici ? Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Februarie 25, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 25, 2018 Jucăm,jucăm,dar pe debracat,ce zici ?Pai io de obicei joc numa.in Coditza goala! Asa fac si la cazinouri! Cum facem? Jucam pe imbracatelea sau care lierde sta o tura?:)) Link spre comentariu
sexy_girl Reputație: 3333 Postat Februarie 25, 2018 Oras:Am :) Oras:Am :) Partajează Postat Februarie 25, 2018 Pai io de obicei joc numa.in Coditza goala! Asa fac si la cazinouri! Cum facem? Jucam pe imbracatelea sau care lierde sta o tura?:)) 😊😊 Ma primiti si pe mine in jok?nu de alta dar codu oricum e ciuca batai la orice jok ,si m-ai ales ca e pe pedepse.😊😉 cu mine nu mai joaca pe pedepse ca a luato grav ultimile 2 dati si nu si-a indeplinit misunile.larisa ai grija ca nu se tine de cuvant cand pierde😉😋 4 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Partajează Postat Februarie 26, 2018 Pai io de obicei joc numa.in Coditza goala! Asa fac si la cazinouri! Cum facem? Jucam pe imbracatelea sau care lierde sta o tura?:))Ce ai facut mai Coditza?Cica nu te ti de misiuni.Pai daca e asa,stiu eu ce am de facut,mai ales daca te prind la cucu gol :).Stau cu ibricul cu apa rece langa mine :).Ori indeplinesti misiunea cand pierzi,ori te ud cu apa rece :)))).@sexy_girl,cu mare drag,va astept la o sămânță,o cola,si un joc de carti! 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum