Sari la conținut

Bruneta slim 0720787399 Larisa blink

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta

Pai se putea altfel?

Vazand.o din nou activa pe constanta, mi.am luat armura (cola si seminte) dupa ce m.am programat sambata la matineu dupa orele 10.

Locatia pe ferdinand, langa hotel ferdinand, 2 camere+livinguț, baie cu tot ce trebuie. Oleaca bizara, dar misto amenajat si cel mai important...salteaua tare. Se stie ca la saltea moale se puerd cam 2 cm importanti (toata pla)!!:)

Dupa povesti multe la seminte, app blinko vezi ca vorbesti cam mult :)) si ti se usuca gura ...am trecut la improspatare la dush apoi in dormitor.

Am avut parte de o bucurie orala, d.aia cu deep si cu limbi pe oua, daca avea vreo 2 cm de limba in plus....pffff..senzatie! :), bucurie care s.a terminat cu CIM!

Nu am stat la nr 2 ca nu sunt adeptul si ca primul nr mi.a fost suficient. Am intrat la dush sa.mi scot cearceafu' din dos (deh, oralu' ala)...am fumat, am achitat 150 lei ca deja depasisem ora alocata si m.am cerut afara...

Locatia: intre 7 si 10..pt mine 9

Aspect: 8.5 prea skinny pentru mine

Igiena 10

Oral ne 10

GFE 10

Cam asta a fost tot! ;)

• Like 8
Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink
Reputație: 0

Pai se putea altfel?

Vazand.o din nou activa pe constanta, mi.am luat armura (cola si seminte) dupa ce m.am programat sambata la matineu dupa orele 10.

Locatia pe ferdinand, langa hotel ferdinand, 2 camere+livinguț, baie cu tot ce trebuie. Oleaca bizara, dar misto amenajat si cel mai important...salteaua tare. Se stie ca la saltea moale se puerd cam 2 cm importanti (toata pla)!!:)

Dupa povesti multe la seminte, app blinko vezi ca vorbesti cam mult :)) si ti se usuca gura ...am trecut la improspatare la dush apoi in dormitor.

Am avut parte de o bucurie orala, d.aia cu deep si cu limbi pe oua, daca avea vreo 2 cm de limba in plus....pffff..senzatie! :), bucurie care s.a terminat cu CIM!

Nu am stat la nr 2 ca nu sunt adeptul si ca primul nr mi.a fost suficient. Am intrat la dush sa.mi scot cearceafu' din dos (deh, oralu' ala)...am fumat, am achitat 150 lei ca deja depasisem ora alocata si m.am cerut afara...

Locatia: intre 7 si 10..pt mine 9

Aspect: 8.5 prea skinny pentru mine

Igiena 10

Oral ne 10

GFE 10

Cam asta a fost tot! ;)

Multumesc mult pt vizita si recenzie!Un dulce,ca întotdeauna!
Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink

Nu poti sa lucrezi macar pana la ora 21, ca lumea mai munceste ziua:)))

Imi pare rau,insa nu pot momentan!Daca pe viitor voi putea,macar cateva zile pe saptamana sa raman,voi anunta aici :)
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Am :)
  • Oras:Am :)

Pai io de obicei joc numa.in Coditza goala! Asa fac si la cazinouri!

Cum facem? Jucam pe imbracatelea sau care lierde sta o tura?:))

😊😊 Ma primiti si pe mine in jok?nu de alta dar codu oricum e ciuca batai la orice jok ,si m-ai ales ca e pe pedepse.😊😉 cu mine nu mai joaca pe pedepse ca a luato grav ultimile 2 dati si nu si-a indeplinit misunile.larisa ai grija ca nu se tine de cuvant cand pierde😉😋
  • Like 4
Link spre comentariu

Vizitator larisa_blink

Pai io de obicei joc numa.in Coditza goala! Asa fac si la cazinouri!

Cum facem? Jucam pe imbracatelea sau care lierde sta o tura?:))

Ce ai facut mai Coditza?Cica nu te ti de misiuni.Pai daca e asa,stiu eu ce am de facut,mai ales daca te prind la cucu gol :).Stau cu ibricul cu apa rece langa mine :).Ori indeplinesti misiunea cand pierzi,ori te ud cu apa rece :)))).

@sexy_girl,cu mare drag,va astept la o sămânță,o cola,si un joc de carti!

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...