claudiu1969 Reputație: 554 Postat Martie 15, 2016 Telefon: 0766559657 Oras:constanta Telefon: 0766559657 Oras:constanta Postat Martie 15, 2016 Dupa mai multe încercări am ajuns și eu ieri în bârlogul Larisei.Am citit postările de mai sus,toate de bine,așa ca nu am ratat ocazia de a o vizită.Locația curăța,aerisită,ușor de găsit și cu locuri libere de parcare.Am fost întâmpinat de o domnișoară subțirică,îmbrăcată foarte provocator.Este intradevar foarte comunicativă,deschisă oricărei discuții. Știe foarte bine să își facă meseria,se implică și îți înțelege din priviri pozițiile pe care le preferi,se mișca teribil de bine și se mulează pe ține ca o șerpoaică. La sfârșit nu te gonește,am mai stat destul la bârfă,și din vorbă în vorbă ne-am găsit și cunoștințe mai vechi.Dacă știam de atunci ce face?...O zi plăcută și o recomand cu plăcere.Cu siguranță în câteva zile voi mai revenii... 3
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 15, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 15, 2016 Desi mi-am facut o parare (buna spre foarte buna , fie vorba intre noi) din ceea ce au punctat baietii aici, cu un plus pentru cod06ro pentru relatare si povestioara (respect cod06ro).bre, eu doar mi-am facut datoria de "raspandac" si eu ma folosesc de informatiile altora, pentru a evita tepele. si prin vara lu`2015, cum am testat ceva inedit, cum mi-am luat teapa! si cum tepele trebuiesc eliminate ca si coruptia si alte cele, relatez ceea ce vad,simt, traiesc la fata locului!spor!
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Martie 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 15, 2016 E mai slaba decat ramona bombonik?
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 15, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 15, 2016 nu am cunoscut-o pe ramona bombo, dar cred ca e ceva de gen. din poze asa pare. realitate- 174cm / cca45-48kg. fa-ti o idee
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Martie 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 15, 2016 nici eu nu am cunoscuto pe ramona bombonik dar la cate poze a pus mi-am facut o idee cum ar arata in realitate, asa Larisa din poze pare mai slaba decat Ramona Bombonik, bine poate si din cauza ca e mai inalta
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 15, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 15, 2016 Larisa cu "clipici",din multitudinea ta de poze nu ne mai arati si noua cateva? hai, lumea te vrea!
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Martie 15, 2016 Postat Martie 15, 2016 Bravo tie Larisa (doar cu un singur S), este de admirat ceea ce citesc aici si nu in ultimul rand de luat aminte de catre ...concurenta.Desi mi-am facut o parare (buna spre foarte buna , fie vorba intre noi) din ceea ce au punctat baietii aici, cu un plus pentru cod06ro pentru relatare si povestioara (respect cod06ro).Curand "te calc" din mai multe motive. Enumar doar cateva...1. Aspect skinny, OK, astept pozele sa ma edific complet. Sper sa nu iasa scantei intre oase, nici eu nu sunt ...pufos... 2. Prestatie (din spusele altora), OK, mult peste medie.3. Zona - discreta, intima, curata si moderna, OK. Nu am fost pana acum prin cartierul/zona strazilor (orase/capitale europene), dar acum chiar am un motiv temeinic ... ... , no offence.4. Pretul ... supercompetitiv. cat o mai fi , dar ,...trecem peste acest aspect.5. Faptul ca esti singura (discretie maxima), clientul sa nu fie deranjat sau inhibat, cantareste mult pentru mine. Revin daca e nevoie cu detalii, intamplare neplacuta. De preferabil sa ramai singurica, desi dpdv economic e mai greu de sustinut cheltuielile de una singura, e de inteles.6. Ca momentan esti aglomerata, este de inteles de ce ..., dar daca mai si respecti orele programarilor, asta da, un mare plus.Personal asa voi proceda, voi face programarea cu o zi inainte, la o ora convenabila ambelor parti. Eu voi respect ora ...ramane ...si tu.Din cauza unui confrate iubaret foc care "s-a lungit" cam multicel, am ratat programarea la Alyna. Asta e.Keep in touch !!!O zi minunata !imi cer scuze pentru neplacerile create.te rog mult lasa-mi un mesaj cand ai timp si facem o programare asa pe care promit ca se va si respecta! 1
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Martie 15, 2016 Postat Martie 15, 2016 pune si gugoasa uite și gugoasa :-))!mi-am rupt puțin din timp ca sa va atașez și poze non profi ca sa zic asa :-) 8
corsar Reputație: -301 Postat Martie 15, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Martie 15, 2016 Gata ,deja am gatul sucit ...ai reusit La tine sexul intre sani nu prea este valabil
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Martie 15, 2016 Postat Martie 15, 2016 Gata ,deja am gatul sucit ...ai reusit La tine sexul intre sani nu prea este valabil s-au postat aiurea și nu înțeleg de ce.A meritat sa sucesti gatul sau nu?iar cat despre sexul intre sâni chiar nu putem vorbi :-)) sunt ele mici dar jucăușe foc :-) cine s-a jucat cu ele,poate confirma :-) 2
drradu Reputație: 199 Postat Martie 15, 2016 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Martie 15, 2016 retrag faptul ca ar putea fi ceva in neregula cu domnisoara la pretul asta... sau cum naiba am spus acu cateva zile. tot ce este promis se si intampla: adica o domnisoara curata, draguta, primitoare, Deci...crede si cerceteaza, inainte de a arunca piatra! Oricum este de apreciat "mea culpa" pe care ti-ai facut-o. O seara frumoasa sa ai! 3 6
drradu Reputație: 199 Postat Martie 15, 2016 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Martie 15, 2016 Gata ,deja am gatul sucit ...ai reusit La tine sexul intre sani nu prea este valabil Sper ca-ti va reveni gatul in pozitia naturala! 5 6
lord2014 Reputație: 190 Postat Martie 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 15, 2016 Cam mic motul curcanului Trb sa iti fac o vizita curand
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 15, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 15, 2016 Cam mic motul curcanului Trb sa iti fac o vizita curand E de curca! Larisa,stii bancu' cu curca? CUR-CA al tau n-are nimeni!
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 15, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 15, 2016 uite și gugoasa :-))!mi-am rupt puțin din timp ca sa va atașez și poze non profi ca sa zic asa :-)Mama mama ce alunite pe partea dreapta! Cumva constelatie stelara?caru'mic? )Stii ce zic...
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Martie 15, 2016 Postat Martie 15, 2016 Sper ca-ti va reveni gatul in pozitia naturala! post-200471-0-20232400-1458062721.jpgpost-200471-0-24483300-1458062692.jpgîți mulțumesc din suflet :-*
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Martie 15, 2016 Postat Martie 15, 2016 Mama mama ce alunite pe partea dreapta! Cumva constelatie stelara?caru'mic? )Stii ce zic...știu știu ce zici :-* ala e,carul mic :-)
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Martie 15, 2016 Postat Martie 15, 2016 E de curca! Larisa,stii bancu' cu curca? CUR-CA al tau n-are nimeni! e puțin asemănător ca cel cu capra :-) Am văzut o capra în trandafiri/Am văzut-o capra în trandafiri :-)
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 15, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 15, 2016 e puțin asemănător ca cel cu capra :-) Am văzut o capra în trandafiri/Am văzut-o capra în trandafiri :-)Sa,buna asta cu am vazut-o! Dar nu il gusta chiar toata lumeaDas kapra und der drei kinderkapren!
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Martie 15, 2016 Postat Martie 15, 2016 Sa,buna asta cu am vazut-o! Dar nu il gusta chiar toata lumeaDas kapra und der drei kinderkapren! und Lupul undeva in die mitte:-)))
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 15, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 15, 2016 und Lupul undeva in die mitte:-)))Nu lupul,wolfu'! Nu mai am puncte,ma revansez maine! Apreciez replicile tale
castana80 Reputație: 22 Postat Martie 16, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 16, 2016 La ce ora incepi programul poate reusesc astazi sa te prind
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Martie 16, 2016 Postat Martie 16, 2016 La ce ora incepi programul poate reusesc astazi sa te prindAzi după ora 1.au fost făcute de ieri programările pentru ora 10 și 11
castana80 Reputație: 22 Postat Martie 16, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 16, 2016 Multumesc frumos
victor24ct Reputație: -359 Postat Martie 16, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 16, 2016 Pentru ca intreba cineva mai sus, si ma consider expert in aceasta nisa, doresc sa va spun ca DA, larisa este mai slaba, dar si un pic mai inalta decat ramonik bombonik. 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum