Sari la conținut

Bruneta slim 0720787399 Larisa blink

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Draga mea incerc sa te sun de azi dimineata dar imi zice ca ACCESUL ESTE LIMITAT CATRE ACEST NR!!!!! ai cumva vreo lista speciala pt clienti????

Postat

Draga mea incerc sa te sun de azi dimineata dar imi zice ca ACCESUL ESTE LIMITAT CATRE ACEST NR!!!!! ai cumva vreo lista speciala pt clienti????

ti-ai platit abonamentu` la telefon? sau mai ai credit pe cartela ? :)

Vizitator larisa_blink
Reputație: 0
Postat

Nu am nici un fel de lista :-(curios ca doar tu nu ma poți suna restul pot iar dacă nu pot răspunde sunt ocupata.lasa-mi un mesaj mai bine
  • Like 1
Vizitator larisa_blink
Postat

Ok

cred ca nu ai sunat la un nr corect sau nu ai trimis mesaj la un număr corect!am tot păzit tel dar nu am nici un mesaj 0799042211 acesta este nr
Postat

Buna Larisa. Incerc sa te sun de cateva zile dar imi zice "accesul catre acest numar este limitat". Ai alt numar ?

• Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

Cred că da . Seamănă destul de mult, dar are și un tatuaj pe brațul stîng , care aici nu se vede...

Buna seara dragii mei!Eu sunt fata din poza!Multumesc Cristicalinescu!

Ce mi se pare tare ca  drei i-au trebuit aproape 3 ani ca sa ne spuna si noua ca fotografiile ii apartin.

Postat

cred ca nu ai sunat la un nr corect sau nu ai trimis mesaj la un număr corect!am tot păzit tel dar nu am nici un mesaj 0799042211 acesta este nr

Imparatia!!!

modificam si noi numarul de telefon in titlu?

multi dintre noi am fii recunoscatori!

• Oras:Sea side
  • Oras:Sea side
Postat

Imparatia!!!

modificam si noi numarul de telefon in titlu?

multi dintre noi am fii recunoscatori!

Si toata lumea va fi multumita !

• Oras:Acasa
Postat

Cam mic motul curcanului :) Trb sa iti fac o vizita curand :)

Din punctul meu de vedere motul este OK! De-abia astept sa-l smotocesc vineri  :rax2

• Oras:acasa
  • Oras:acasa
Postat

Salut la toata lumea! ieri vrand sa ma relaxez putin si nu numai, am incercat sa o sun pe damneza din topic,  dupa vre-o 3 apeluri la care nu a raspuns, am vrut sa ma las pagubas si ma gandeam sa mai incerc si alte numere, inspiratia mea a fost sa mai sun odata la vreo jumatate de ora dupa ce o apelasem ultima data, si surpriza mi-a raspuns instant ! am intrebat-o daca e posibil sa ne vedem in jumatate de ora, si mi-a spus ca e bine si mai repede, in maxim 10 minute am ajuns de la delfinariu pana la tomis plus :). la locatie se ajunge foarte usor, zona e super, asta a fost si motivul pentru care am insistat la telefon...fata arata ca in poze, slabuta pe la 1,70 cred, foarte sociabila, nu are stilul ala sa te arunce in camera direct jos textila si dai bataie! am stat la vre-o 2-3 tigari si un pahar de suc de vorba, am stabilit sa raman o ora, si ne-am dus in dormitor...a inceput cu un masaj la spate ( cerut de mine) dupa ce m-am dezmortit, a inceput cu un oral, care mi-a adus aminte de larissa(aproape adica la larisa orala era mai mult facefuck), deep frumos ruperi de ritm foarte bun mai pe scurt, dupa vre-o 5 minute l-a imbracat pe cumatru cu gurita si a trecut deasupra cu spatele la mine, priveliste beton ( cel putin pentru amatorii de skinny) are miscari foarte bune ! am trecut dupa la o caprita unde am si finalizat, l-am dezbracat pe jupan, .l-am curatat, am mai tras o tigara doua, am stat putin de vb, si cam asta a fost!  am ramas putin surprins ca e foarte organizata, adica e genul care noteaza in carnetel, si nu e nici robot ai ce sa vorbesti cu ea ! si la pretul asta nu am gasit nimic mai bun! daca ma gandesc bine nici la scoruri mai mari nu am gasit asa ceva ( bine sunt cateva exceptii)

Note:

corp: 8 pentru categoria skinny

oral: 9! cred ca o sa ajunga la nivelul larissei, lejer!

normal: 9 se misca frumos! 

anal: nici nu mi-a trecut prin cap sa intreb!

atitudiine: 10 , e foarte sociabila si open minded! 

halat: 120/h! pe bune e ca braga!

S-o aveti tare!!

• Like 4
Vizitator larisa_blink
Postat

Ce mi se pare tare ca  drei i-au trebuit aproape 3 ani ca sa ne spuna si noua ca fotografiile ii apartin.

nu mi-au trebuit 3 ani dragul meu xa sa va spun ca imi apartin pozele :-( dar nu am fost in constanta iar mai bine de un an am avut pauza in meserie ca sa zic asa!iar ca sa imi fac cont si sa apar "aiurea", nu cred ca ar fi convenit nimanui !zic bine?
Postat

nu mi-au trebuit 3 ani dragul meu xa sa va spun ca imi apartin pozele :-( dar nu am fost in constanta iar mai bine de un an am avut pauza in meserie ca sa zic asa!iar ca sa imi fac cont si sa apar "aiurea", nu cred ca ar fi convenit nimanui !zic bine?

Zici bine!

• Like 2
  • Minus 6
Vizitator larisa_blink
Postat

Accepti clienti virgini?

Da,bineinteles!
Vizitator larisa_blink
Postat

Exact !accept și FK!mulțumesc Victor

Postat

Exact !accept și FK!mulțumesc Victor

FK pe gura? si cu limba? :)

Vizitator larisa_blink
Postat

FK pe gura? si cu limba? :)

hmm aici erai!da dragutule și pe gura și cu limba!
  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...