oly123 Reputație: 178 Postat August 24, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat August 24, 2013 Tinere,daca mergem pe premiza asta,pai atunci nu mai iesim nici din scara blocului ca s-ar putea sa ne cada un ghiveci in cap )))) distrati-va baieti : http://www.youtube.com/watch?v=GQU7AMdpxis oly mic Link spre comentariu
personajul negativ Reputație: 0 Postat August 24, 2013 Oras:*** Oras:*** Partajează Postat August 24, 2013 Pt semi-analfabetul de patrick, mare patron de taraba...prima data ar trebui sa-mi pun intrebarea daca stai mai bine in afaceri decat prietena mea. Atat iti zic, esti pe un teren minat, rectific, imi ia un minut sa iti arat ca esti un prostanac neinsemnat. Pana sa te vezi cu mine, desi nu ai tupeu si nici bani de tren, sunt vreo 2 membri pe aici care iti pot confirma ca " fuck pisulica pe tine din orice pozitie". Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat August 24, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 24, 2013 Parca scria cineva pe-aici ca-mpingeai la un Tico (sau Matiz) intr-un timp :laugh2 Marsi ma urdurosule cu fetele la karaoke... Oricum nu astea sunt problemele tale, ai altele mai grave, trateaza-te sau lasa-te tratat. Link spre comentariu
personajul negativ Reputație: 0 Postat August 24, 2013 Oras:*** Oras:*** Partajează Postat August 24, 2013 Parca scria cineva pe-aici ca-mpingeai la un Tico (sau Matiz) intr-un timp :laugh2 Marsi ma urdurosule cu fetele la karaoke... Oricum nu astea sunt problemele tale, ai altele mai grave, trateaza-te sau lasa-te tratat.Off, offf. Facea si Pisicuts o caterinca, nu ma bat cu cineva in masina, daca-i cazul o facem si pe asta,ma refer la cu totul altceva. Esti din ce in ce mai prost, mai mic si deja te bag prea mult in seama. Cat despre fete, nu am fost cu ele la karaoke, poate nu stii cate razboaie am avut cu Randunica. Esti prost si fara viitor. Bafta la taraba. Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat August 24, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 24, 2013 De unde stii tu cum cantaresc eu oamenii? Vezi ca tragi concluzii gresite doar pentru ca am iphone5. Pentru mine tine loc de laptop, imi este mie util, altul poate nu are nevoie dar e un om deosebit, care e problema. Iar masina o am veche de 8 ani dar e buna si nu renunt la ea din snobismul de a avea o "nemtoaica" noua. Chiar am un dispret pentru cine arunca gramezi de bani pe masini super-scumpe dar si pentru cine le schimba in fiecare an (e semn de frustrare). Omul il judeca dupa cum vorbeste si dupa cum se comporta in viata. Pentru asta trebuie sa il cunosc mai bine decat o lista de inventar. Link spre comentariu
personajul negativ Reputație: 0 Postat August 24, 2013 Oras:*** Oras:*** Partajează Postat August 24, 2013 @Chris, un doctor, de obicei, cantareste oamenii cu un cantar medical....Ce nu inteleg eu...Cu cine te certi? Link spre comentariu
ARDILES`` Reputație: 0 Postat August 24, 2013 Oras:Las Fierbinti Oras:Las Fierbinti Partajează Postat August 24, 2013 @Chris, un doctor, de obicei, cantareste oamenii cu un cantar medical....Ce nu inteleg eu...Cu cine te certi? Cu mine se certa,dar a binevoit motanul a-mi sterge comm-urile mai nou,vad ca orice comm la adresa lui chris si-a lui patrick irita pisoiul....s-a mai inconjurat de doi lingai `raportori` http://www.youtube.com/watch?v=eNthQI186aU Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat August 25, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 25, 2013 Mai bagabontilor (personajul negativ, ardiles) nu prea sunteti trecuti prin viata pare-mi-se... cu cat esti mai sigur de ceva (porcariile debitate de voi) sa fi SIGUR (da sigur) ca atunci te-nseli. Pustani batrani! Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat August 25, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 25, 2013 Nu o mai luati pe ghicite ca va baga-ti singuri cu capu-n voma. Link spre comentariu
MOS-PELEUS Reputație: 0 Postat August 25, 2013 Oras:Las Fierbinti Oras:Las Fierbinti Partajează Postat August 25, 2013 Nu o mai luati pe ghicite ca va baga-ti singuri cu capu-n voma.Ai inceput si tu ca si Chris73 sa vorbesti si sa-ti raspunzi singur??? Link spre comentariu
personajul negativ Reputație: 0 Postat August 25, 2013 Oras:*** Oras:*** Partajează Postat August 25, 2013 Nu o mai luati pe ghicite ca va baga-ti singuri cu capu-n voma.Dragule, desi esti mai batut decat mine de soare, vant si ploaie, ti-o spun ca poate tu ai trecut pe langa viata, eu am trecut prin viata si ma bucur de ea. Am si de ce Stii ceva? Uratule, da-te-n spuma marii. Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat August 25, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 25, 2013 Mi-ai zis-o bine tare... de ieri impleteai la fraza asta. :laugh2 Asa ma aranjezi tu, cum era "in 2 min"? :laugh2 Tu de ce crezi ca nu prea ai mai fost banat? Pai iti zic eu, tu reusesti sa te faci singur de ras, te pedepsesti singur :laugh2 Cat de prost tre' sa fi sa nu realizezi asta? Link spre comentariu
personajul negativ Reputație: 0 Postat August 25, 2013 Oras:*** Oras:*** Partajează Postat August 25, 2013 Saracule, ce sa ma fac eu cu tine daca nu ai bani de tren (dus-intors)? Te dai mare patron, parca vad ca esti sclavul creditelor pt urmatorii 30 de ani. Asta in cazul in care nu stai inca cu mamica si taticul. Un minut si te umilesc. Te mai bag in seama cand faci rost de bani de bilet, eu niciodata nu dau inapoi. Fugi la taraba cu dulciuri, racoritoare si tigari. Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat August 25, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 25, 2013 :laugh2 Mare panarama esti? Link spre comentariu
personajul negativ Reputație: 0 Postat August 26, 2013 Oras:*** Oras:*** Partajează Postat August 26, 2013 :laugh2 Mare panarama esti?Mai baiatule, tu nu esti prost. Ai aceeasi inteligenta ca a unui semafor setat pe intermitent. Ai vrut sa (ma) jignesti si iar ti-ai dat cu tesla-n coaie. La sfarsitul acelei jigniri trebuia sa pui semnul exclamarii sau macar un punct. Iti zic asa ceva soft : nu te mai baga cu mine in seama, esti slab, sange-n coaie nu ai si nici bani de bilet de tren. Succes. Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat August 26, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 26, 2013 Ce cauta semnul intrebarii acolo? Tu l-ai pus :laugh2 Tu vrei sa ne intalnim sa ne batem? :laugh2 Link spre comentariu
personajul negativ Reputație: 0 Postat August 26, 2013 Oras:*** Oras:*** Partajează Postat August 26, 2013 Ce cauta semnul intrebarii acolo? Tu l-ai pus :laugh2 Tu vrei sa ne intalnim sa ne batem? :laugh2 Daca asta ai inteles tu...te inseli. Oricum ti-ai dat vreo 2 palme Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum