Sari la conținut

Ajutor cu informatii

calin71

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

Salut . Sint din Craiova si voi fi maine , luni 27.01 in Arad intr-o delegatie. Am citit pe aici comentariile voastre si am obsevat ca sunt mai multe fete cu poze false si comentarii negative decit cu aprecieri pozitive !! Iar despre fetele prezentate pe nimfomane.com (Anais , Ana , Sellena , Sandra , etc.) nu se regaseste nici o recenzie !!  Am un buget de 200-250 lei (pentru 1 ora). Ce mi-ati recomanda din cele 2 site-uri (publi24 si nimfomane.com) ?

Postat

Salut . Sint din Craiova si voi fi maine , luni 27.01 in Arad intr-o delegatie. Am citit pe aici comentariile voastre si am obsevat ca sunt mai multe fete cu poze false si comentarii negative decit cu aprecieri pozitive !! Iar despre fetele prezentate pe nimfomane.com (Anais , Ana , Sellena , Sandra , etc.) nu se regaseste nici o recenzie !!  Am un buget de 200-250 lei (pentru 1 ora). Ce mi-ati recomanda din cele 2 site-uri (publi24 si nimfomane.com) ?

Mersi pentru cele 2 link-uri. La prima fata parca nu prea au continuitate fotografiile , cind este blonda si are tatuajul pe coapsa stinga , cind este bruneta si nu mai are tatuajul !!!

• Oras:Arad
Postat

Mersi pentru cele 2 link-uri. La prima fata parca nu prea au continuitate fotografiile , cind este blonda si are tatuajul pe coapsa stinga , cind este bruneta si nu mai are tatuajul !!!

Unele poze sunt mai vechi, altele nu, din câte știu tatuajul nu îl are decât de câteva luni, per total merita fata ii buna rău

Postat

Despre cele care au cont aici pe nimfomane.com nu ai nici un feedback ? Cel putin in prezentari ar fi citeva interesante !!!

Dacă ai cauta puțin mai atent ai vedea ca am recenzii lăsate la care chiar merita, deci ai de ales din câteva, adevărat ca momentan unele nu activează, sau nu sunt in oraș, dar tot mai ai de unde alege, dacă nu, decât sa dai banii la o cioara, mai bine stai liniștit, eu cât am putut te-am ajutat, mai departe rămâne la alegerea ta ce faci.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...