master_ioda Reputație: 7 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:Jungla Oras:Jungla Autor Postat Ianuarie 29, 2020 Nu te mai obosi... el nici să meargă nu știe.La cat am mers in ultimii ani as putea intra in cartea recordurilor. Stanga-dreapta, nord-sud...
futex666 Reputație: 82 Postat Ianuarie 29, 2020 Postat Ianuarie 29, 2020 La cat am mers in ultimii ani as putea intra in cartea recordurilor. Stanga-dreapta, nord-sud...Ai putea sa castigi un nobel pt prostie 🤣 1
master_ioda Reputație: 7 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:Jungla Oras:Jungla Autor Postat Ianuarie 29, 2020 Ai putea sa castigi un nobel pt prostie 🤣Lasa sa fiu eu prost, nu-i panica. Dar tot voi ma urmariti. Nu stiu pentru ce dar sa fiti sanatosi.
Membru Premium derwall Reputație: 778 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Ianuarie 29, 2020 Lasa sa fiu eu prost, nu-i panica. Dar tot voi ma urmariti. Nu stiu pentru ce dar sa fiti sanatosi.Ai simțul umorului...mare lucru în ziua de azi. Și nu porți pica... 4 4
master_ioda Reputație: 7 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:Jungla Oras:Jungla Autor Postat Ianuarie 29, 2020 Ai simțul umorului...mare lucru în ziua de azi. Și nu porți pica...Apreciez sarcasmul...
Membru Premium derwall Reputație: 778 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Ianuarie 29, 2020 Apreciez sarcasmul...Este forum de relaxare in principiu , nu de tocat nervii și timpul altora... 4 4
master_ioda Reputație: 7 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:Jungla Oras:Jungla Autor Postat Ianuarie 29, 2020 Este forum de relaxare in principiu , nu de tocat nervii și timpul altora...Corect. Va luati prea mult in serios. “Cand il salta pe mistocar”?
futex666 Reputație: 82 Postat Ianuarie 30, 2020 Postat Ianuarie 30, 2020 Lasa sa fiu eu prost, nu-i panica. Dar tot voi ma urmariti. Nu stiu pentru ce dar sa fiti sanatosi.Furi curent rau
master_ioda Reputație: 7 Postat Ianuarie 30, 2020 Oras:Jungla Oras:Jungla Autor Postat Ianuarie 30, 2020 Furi curent rauAi talent. Pup
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum