Sari la conținut

Stie cineva o stapana in Arad?

Postări Recomandate

Postat

Tania e destul de priceputa, are și un arsenal suficient de scule! Nu e pe hard, mai mult pe umilire,injossire, te face neom! Îi place grozav să penetreze sclavul, dar în prealabil te poți înțelege cu ea, e volubilă, cultă și cu GFE ridicat. Suni și stabilești! Sedințele la adaptează după client și starea e!

Cînd presta împreună cu Cleopatra-Claudia, în Pîrneava, și apoi la ARED-UTA era foarte mișto cu amîndoua, Claudia era pe hard, Tania pe umilire! De cînd a născut, Claudia nu mai prestează BDSM, doar companie!

Succes !

• Minus 1
Postat

Am uitat să spun, e în Grădiște, pe Comunarzilor! E cea mai valabilă din AR și TM,din cîte am vizitat eu, are atitudine și îi place, restul dominelor cam lasă de dorit din toate punctele, nu prea au habar, au un vibrator și o curea și se dau Domine!

Vorbești frumos, respectuos ce ea și ai toate șansele să te accepte !

Baftă! Să ne spui impresile !

• Minus 1
Postat

Johnnn1, nu mai are anunț din 28 feb., o fi pe stop. Cînd apare anunț pe publi24, matrimoniale-Arad- Tania, sună! De obicei are anunț zilnic!

• Minus 1
  • Telefon: bossu_mare20
  • Oras:Regiunea de VEST
  • Telefon: bossu_mare20
  • Oras:Regiunea de VEST
Postat

Am uitat să spun, e în Grădiște, pe Comunarzilor! E cea mai valabilă din AR și TM,din cîte am vizitat eu, are atitudine și îi place, restul dominelor cam lasă de dorit din toate punctele, nu prea au habar, au un vibrator și o curea și se dau Domine!

Vorbești frumos, respectuos ce ea și ai toate șansele să te accepte !

Baftă! Să ne spui impresile !

am auzit si eu ceva, nu este ceva moldoveanca? un nume, telefon ceva?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...