Sari la conținut

Imi cer scuze

Postări Recomandate

• Oras:Jungla
  • Oras:Jungla
Postat

Imi cer scuze pentru jignirile pe care vi le-am adus. Sper sa ma iertati si sa ne vedem cu bine intr-una din zile. Multumesc pentru atentie.

Postat

Master Yoda e boul de alex cwerty in caz ca nu stiati, prostul ala care se drogheaza si e deprimat dupa Tanya Thering  care i-a fost iubita cand era inca menora, si care l-a pacalit    de 5000 euro si l-a inselat pentru Nicu si apoi pentru un sud-coreean.  

A ajuns internat si ia droguri la greu, si isi face conturi gramada cu diferite personalitati.

Nu m-ar mira sa fie cel din spatele conturilor lui Xoxo si Dolores. 

Ca si Xoxo plange dupa bani dupa ce i-a dat lui Pipilica (nu se stie de ce) care s-a dus cu Tanya la baile de la Sovata.  

Apropo, cwerty era asa de prost incat ca-i aducea bomboane si flori (auziti ce tantalau, sa aduci flori si bomboane la curve, ha ha ha ha ha ha ) Tanyei, fara sa stie ca ea le arunca imediat dupa ce o vizita, iar bomboanele le trimitea lui Pipilica  sa le manance. 

Ba, ce telenovela bai baiatule!

Ar trebui facut un serial din asta!  

Bai cwerty, ar trebui sa-l contactezi pe Andrei Ciobanu, ce plm, poate iti recuperezi aia 5000 euro din incasari daca face un film low bugdet de 1000 euro.  

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...