Sari la conținut

Sex Total in Oradea

crisang

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Va salut colegi si va adresez urmatoarea intrebare:

In Oradea exista dameze care sa presteze sex total (oral+normal+anal) protejat/neprotejat?

Din cate am observat si experimentat stam foarte subtire la acest capitol fata de alte orase gen Cluj,Timisoara,Bucuresti,Constanta.

:69 :feet

Vizitator traian_ionescu
Reputație: 0
Postat

Va salut colegi si va adresez urmatoarea intrebare:

In Oradea exista dameze care sa presteze sex total (oral+normal+anal) protejat/neprotejat?

Din cate am observat si experimentat stam foarte subtire la acest capitol fata de alte orase gen Cluj,Timisoara,Bucuresti,Constanta.

:69 :feet

asa ceva deschizi la intrebari si raspunsuri ...

Postat

Salut colegi,

Permiteti-mi va rog sa reformulez:

Exista in Oradea dintre damezele noastre care sa faca sex total (oral+normal+anal) protejat.

Astept recomandari din partea voasta

Postat

Dupa 5 ani de forum si o activitate sustinuta https://nimfomane.com/forum/user/187654-crisang/ , vine parazitul si pune o intrebare in sectorul de recenzii. Se vede cat e de inteligent dupa ce cauta, eu sper sa si gaseseasca si sa se procopseasca cu o boala de sa redacteze testamentul (se pare ca stie sa scrie)

Salut,

Daca esti asa de atotcunoscator binevoieste si raspunde-mi la intrebare.

Am deschis topicul respectiv deoarece in alte orase din Romania sau alte tari se practica cele mentionate,

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.