Sari la conținut

Aplicatii gen Tinder sau Badoo

Postări Recomandate

Postat

Salut. Mai stiti ceva aplicatii de genul Tinder sau Badoo care sa functioneze bine la noi in Ro si sa aiba si useri?

Sau aplicatii ca OmeTv?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sunt destule....dar vezi ca iti iau bani si nu te intilnesti cu nimeni....si daca primesti mesaje sunt false..atit timp cit nu au nr. de telefon sa poti sa le contactezi sau email...sunt teapa...ai inteles daca nu ma crezi... cheltuie vro 30-40 euro si vezi pe bani tai.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sau aplicatii ca OmeTv?

Ai folosit OmeTv? Cum e , functioneaza la noi, e folosita?

Eu am intrat pe flirt.com și m-am lamurit că e teapa. Trebuie sa platești abonament VIP ca sa iti citesti mesajele. Ok. N-am incarcat nicio poza si am inceput sa primesc imediat mesaje. Dupa cateva zile am 20 de mesaje necitite 😂

Vizitator relax9
Postat

Salut. Mai stiti ceva aplicatii de genul Tinder sau Badoo care sa functioneze bine la noi in Ro si sa aiba si useri?

Sau aplicatii ca OmeTv?

Daca'ti doresti doar "fun", "netflix" , astea 2 , cred ca iti sunt indeajuns;)

• Like 2
Postat

Twoo era bun, acum e slăbuț. Badoo e puțin mai bun dar e cu bani daca vrei sa vorbești cu cine îți place, 2,40 euro un mesaj. Chestia e ca la fete mai urate poti da mesaj gratis :))). Tinder e slab.

• Oras:Mount Rainier
Postat

Sau aplicatii ca OmeTv?

futi ok cu tinder

• Like 3
Postat

Twoo era bun, acum e slăbuț. Badoo e puțin mai bun dar e cu bani daca vrei sa vorbești cu cine îți place, 2,40 euro un mesaj. Chestia e ca la fete mai urate poti da mesaj gratis :))). Tinder e slab.

Badoo mergea super ok acum cativa ani, mai ales in afara, nu Romania

• Like 3

Vizitator alexlakers0
Postat

Site uri de genu acela sunt o pierdere de timp..........

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...