crapul15 Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2020 Postat Ianuarie 30, 2020 Salut. Mai stiti ceva aplicatii de genul Tinder sau Badoo care sa functioneze bine la noi in Ro si sa aiba si useri?Sau aplicatii ca OmeTv?
neiberr Reputație: 877 Postat Ianuarie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2020 Sunt destule....dar vezi ca iti iau bani si nu te intilnesti cu nimeni....si daca primesti mesaje sunt false..atit timp cit nu au nr. de telefon sa poti sa le contactezi sau email...sunt teapa...ai inteles daca nu ma crezi... cheltuie vro 30-40 euro si vezi pe bani tai.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2020 Postat Ianuarie 31, 2020 Sau aplicatii ca OmeTv?Ai folosit OmeTv? Cum e , functioneaza la noi, e folosita? Eu am intrat pe flirt.com și m-am lamurit că e teapa. Trebuie sa platești abonament VIP ca sa iti citesti mesajele. Ok. N-am incarcat nicio poza si am inceput sa primesc imediat mesaje. Dupa cateva zile am 20 de mesaje necitite 😂
morakygr Reputație: 165 Postat Februarie 1, 2020 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 1, 2020 Twoo
Vizitator relax9 Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2020 Postat Februarie 2, 2020 Salut. Mai stiti ceva aplicatii de genul Tinder sau Badoo care sa functioneze bine la noi in Ro si sa aiba si useri?Sau aplicatii ca OmeTv?Daca'ti doresti doar "fun", "netflix" , astea 2 , cred ca iti sunt indeajuns;) 2
superboom Reputație: 7 Postat Februarie 6, 2020 Postat Februarie 6, 2020 Twoo era bun, acum e slăbuț. Badoo e puțin mai bun dar e cu bani daca vrei sa vorbești cu cine îți place, 2,40 euro un mesaj. Chestia e ca la fete mai urate poti da mesaj gratis :))). Tinder e slab.
pidsadera_ Reputație: 6796 Postat Februarie 6, 2020 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Februarie 6, 2020 Salut. Mai stiti ceva aplicatii de genul Tinder sau Badoo care sa functioneze bine la noi in Ro si sa aiba si useri?Sau aplicatii ca OmeTv?futi ok cu tinder 3
binder Reputație: -9 Postat Februarie 6, 2020 Oras:UK Oras:UK Postat Februarie 6, 2020 futi ok cu tindernu te-ai saturat de laba? 1
pidsadera_ Reputație: 6796 Postat Februarie 6, 2020 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Februarie 6, 2020 Twoo era bun, acum e slăbuț. Badoo e puțin mai bun dar e cu bani daca vrei sa vorbești cu cine îți place, 2,40 euro un mesaj. Chestia e ca la fete mai urate poti da mesaj gratis :))). Tinder e slab.Badoo mergea super ok acum cativa ani, mai ales in afara, nu Romania 3
chooseauser Reputație: 22 Postat Februarie 7, 2020 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Postat Februarie 7, 2020 hi5 e free, dar numai daramate.
Vizitator alexlakers0 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2020 Postat Februarie 7, 2020 Site uri de genu acela sunt o pierdere de timp..........
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum