biliape Reputație: 5928 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 10, 2021 La 09.12.2021 la 12:00, Ruby2000 a spus: Nu asteptati la multe cand voi puteti a transpiratie! Multi ma stiti decand eram la inceput ,multi de loc si tot comentati. Mereu am zis si zic ca degeaba ai bani daca esti nespalat,de multe ori va trimit sa faceti dus si nu vreti,doar cu servetele umede nu e de ajuns... si va mai mirati ca va dau muie cu prezervativ si va dau afara.... Voi chiar credeti ca eu traiesc din prostitutie din 3 clienti care latra pe aici?? Clientii fideli sau clientii care imi platesc jumate ora si le tin 2 ore ,clientii cu care fac dragoste,clientii care imi platesc o noapte intreaga,cu care suntem prieteni deja,etc.dece nu pun recenzii? Ca sunt barbati nu pizde care stau la povesti despre barbati imbracati in haine de femei . Cum ar fi sa postam si noi despre voi ca dara se poate. Cine nu are bani,cine are sosete murdari,cine nu se spala pe dinti,cine pute,cine e pasiv,cine e rupt in cur,etc. Sa stiti ca inca traiesc doar din prostitutie si o duc bine,cand se strica treaba va las aici un mesaj sa mi trimiteti 100 de lei sa mi iau drojdie. Dar să postați și cine e curat, cine dă limbi, suge și fute bine etc., da? Nu de alta, dar poate la unii e reclamă 😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 La 10.12.2021 la 19:38, Ruby2000 a spus: Te deranjeaza ca nu ti permiti doar baietii cu perucii si flociii. Eu tin branza in frigider nu in chiloti deci stai tu jos papuso Isi permite oricine si baietei cu peruca si baietei ca tine. Uita-te la alte ts de aici si la tine si mai pronunta odata "baietei cu peruca", dar cu voce tare, poate te auzi si iti dai cu reveneala la realitate. Cand o sa imi permit sa umblu cu marunt la mine, te sun. Aveti cateva zeci de mii de euro la saltea dupa ce v-ati rupt rozeta si ne umpleti aici topicul cu ce personalitate sunteti si voi in sătucul asta. Vai de capul vostru si vai de capul lor si aia care va viziteaza. Sipoate cu unii mai ai ce mai ai, dar limba romana ce ti-a facut? Ai terminat-o, saraca...🥲
Ruby2000 Reputație: 95 Postat Ianuarie 14, 2022 Telefon: 0753794073 Oras:Oradea Telefon: 0753794073 Oras:Oradea Postat Ianuarie 14, 2022 La 28.12.2021 la 13:26, alchimist17 a spus: Isi permite oricine si baietei cu peruca si baietei ca tine. Uita-te la alte ts de aici si la tine si mai pronunta odata "baietei cu peruca", dar cu voce tare, poate te auzi si iti dai cu reveneala la realitate. Cand o sa imi permit sa umblu cu marunt la mine, te sun. Aveti cateva zeci de mii de euro la saltea dupa ce v-ati rupt rozeta si ne umpleti aici topicul cu ce personalitate sunteti si voi in sătucul asta. Vai de capul vostru si vai de capul lor si aia care va viziteaza. Sipoate cu unii mai ai ce mai ai, dar limba romana ce ti-a facut? Ai terminat-o, saraca...🥲 Sipoate? 🤣 In fine. Noi avem dreptul sa comentam topicul deschis de voi,despre noi. Pentru ca voi le ati facut. Eu am zis cum vad lucrurile,unu care vine,plateste,face ce face ,pleaca ,si e un om normal,niciodata nu va comenta aici. Doar disperati care latra dar nu musca. Pana cand voi ne platiti noi o sa fim si cum vedeti apar travestitele ca cupercii dupa ploaie... dar e bine ca clientii saraci merg la ele . Cand comentez nu o fac cu intentie de a supara pe cineva,dar asa sunt eu,mai directa. Sa aveti o zi minunata 🥳 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum