Sari la conținut

0790397514

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bacau
  • Disponibila
  • Oras:Bacau
  • Disponibila
Postat

noua in orasul tau!❤ Bacau, Descriere Roscata înaltă 1,75 ,24 ani te invit la mine pentru a impartasi clipe de neuitat. Suna-ma sa vezi ce inseamna sa fii respectat si inteles. Suna ma si nu vei regreta garantez revenirea . Nu raspund la nr privat si la mesaje! Nu accept persoane in stare de ebrietate , cu bile si canamicina! Ma si deplasez la hotel sau pensiune!

Fost astazi la domniță.

Locația pe George Bacovia vis a vis de posta , miros oribil pe scara , în ap miros puternic de tigara(Mai merge aerisit) , pe jos mizerie ,au spălat pe jos cu mopul,cred,parca au întins malul pe parchet.

Pentru locație NOTA 4

Duduia NOTA 7 arată că în poze(doar ca sunt putin fotoshopate ) , are burtica și niște vergeturi mai pronuntate (poate a născut sau a slăbit mai mult).

In fine , începem cu un ON bunicel, fara atentie asupra altor zone NOTA 7

Urmat de NP aleg doggy(O poziție care la mine cel putin nu durează prea mult, o aleg când vreau să scap repede) , in general pentru a nu fi distras de vergeturi si de "cheful nebun" al domnitei(poate ca o deranjasem de la ceva, doar ce făcusem programare cu câteva zile inainte), în concluzie se vede ca este plictisită rău de job.nota 6

Am ales doar un halat la 100 BUC.

In schimb am zărit putin pe colega ei, părea mai juvenilă , mai atrăgătoare, trebuie sa o incerc pe ea data viitoare

• Like 2

Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Am fost la domnișoară astăzi. Este cea din poze doar ca acum este bruneta. Programare făcută telefonic cu o ora înainte, mi s-a prezentat oferta și locația. Ajuns la locație am sunat-o și am primit ultimele detalii pentru a ajunge la ea. Am făcut cunoștință și m-a condus direct în dormitor unde a cerut direct banii și a zis sa ne dezbracam. În camera lumina foarte slaba, aproape ca era bezna. Am rugat-o sa aprindă lumina dar a zis ca nu se simte confortabilă cu lumina aprinsa. După a refuzat oralul neprotejat pe motiv ca i se pare ca e putina roseala, ceea ce nu era adevărat dar am acceptat sa îl facă protejat. După am întrebat-o dacă putem sa facem 69 care era inclus în oferta prezentata telefonic, dar a zis ca ea nu face, când i-am amintit ca asa a zis la telefon a zis ca dacă vreau sa ii fac eu oral pentru ca nu se simte ok la 69. Am trecut după la NP cu misionar câteva minute. Când i-am zis sa schimbam cu LOT a zis ca deja îmi dădusem drumul și i-am arătat ca nu este adevărat și și-a cerut scuze. Deja îmi pierise tot cheful. La LOT a zis sa ma concentrez sa termin ca nu mai e timp. I-am zis ca au trecut doar 10 minute și ca mai avem timp suficient. A răspuns cu "o finalizare durează 15 minute băiatul meu". Nu a mai durat mult și am terminat în balonas. M-am îmbrăcat și am plecat.

Locație: 6 bloc vechi, scara urata, lumina slaba în camera de actiune

Aspect: 8 arata destul de bine având în vedere ca a zis ca are și copil

Igiena: 9 Probsbil a făcut dus înainte, nu am simțit nimic suspect

OP: 6 destul de slab executat, nimic special, fără atenție la anexe, mecanic, după 1 minut deja se plictisise

NP: 7 destul de ok, dar foarte pe graba, nimic ieșit din comum, foarte plictisita și aici

Atitudine: 4 nici măcar un pic de socializare, pusa pe fast fuck, super plictisita, nu face nimic sa te atragă

GFE: inexistent

Amenda: 100

Timp DtD: puțin peste 15 minute

În concluzie dacă sunteți adeptul fast fuck pt o descărcare și nu aveți alte opțiuni puteți sa mergeți sa va creați o părere. În oferta prezentata face una, în practica total altceva. Din punctul meu de vedere este DE EVITAT.

• Like 2

• Oras:Romania
  • Oras:Romania

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...