Sari la conținut

E buna kanamicina in penis?

Postări Recomandate

Postat

Salut , sunt interesat de metoda cu kanamicina injectata in penis ...are cineva idee sa spuna pasii corecti in administrarea ei in penis ? Sa vorbim serios pe tema asta , nu incepeti cu glume aiurea

• Oras:Jungla
  • Oras:Jungla
Postat

Bo$$, daca nu-i naturala, e degeaba, o sa-ti faci mai mult rau decat bine !!!

Serios acum, daca nu-i naturala, tot degeaba ! O sa te faca Joanna in foi de vita ! :) =)

Bai nu mai posta poze din astea ca ii se face pofta lui caproshu 😂😂😂😂
Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Bai nu mai posta poze din astea ca ii se face pofta lui caproshu

pofta de ma ta aia proastaaaa rau ...accident genetic esti, ba jegule !!!

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Salut , sunt interesat de metoda cu kanamicina injectata in penis ...are cineva idee sa spuna pasii corecti in administrarea ei in penis ? Sa vorbim serios pe tema asta , nu incepeti cu glume aiurea

De ce ai face asta?

Postat

De ce ai face asta?

Pai la fel cum tu fraieresti pe toti fatalaii lingai sa te plateasca ca sa iti dea limbi in pizda aia flausata in timp ce ai 3 copii in camera de langa inchisi cu sotul ala al tau alt fatalau penibil pe care l-ai prostit, tocmai tu iti permiti sa il intrebi pe om de ce ar face asta? Ten pulile noastre

Postat

Pai la fel cum tu fraieresti pe toti fatalaii lingai sa te plateasca ca sa iti dea limbi in pizda aia flausata in timp ce ai 3 copii in camera de langa inchisi cu sotul ala al tau alt fatalau penibil pe care l-ai prostit, tocmai tu iti permiti sa il intrebi pe om de ce ar face asta? Ten pulile noastre[/quote

Fratelo e femeie subsemnata ? 😂😂

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pai la fel cum tu fraieresti pe toti fatalaii lingai sa te plateasca ca sa iti dea limbi in pizda aia flausata in timp ce ai 3 copii in camera de langa inchisi cu sotul ala al tau alt fatalau penibil pe care l-ai prostit, tocmai tu iti permiti sa il intrebi pe om de ce ar face asta? Ten pulile noastre[/quote

Fratelo e femeie subsemnata ?

Coaie, am eu niste kanamicina. Vino ca ti bag si in creier :)))))). Daca mareste pula poate o mari poate o fi buna de ceva si acolo :))))

Dupa ce ca esti frustrat de putza mica mai si semnalizezi :))))

Postat

ame="nachovidal20" post="6039901" timestamp="1580815087"]

Coaie, am eu niste kanamicina. Vino ca ti bag si in creier :)))))). Daca mareste pula poate o mari poate o fi buna de ceva si acolo :))))

Dupa ce ca esti frustrat de putza mica mai si semnalizezi :))))

Bai copil abuzat cine drq te a pus in seama... daca am deschis subiectul aici despre ceva anume nu inseamna ca trebuie sa comentezi tu.. treci inapoi in mata de unde ai venit ..poate te nasti cu mai multa minte

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bai copil abuzat cine drq te a pus in seama... daca am deschis subiectul aici despre ceva anume nu inseamna ca trebuie sa comentezi tu.. treci inapoi in mata de unde ai venit ..poate te nasti cu mai multa minte

Cititul desteapta!pune mana pe o carte.Aa.. stai,prostia e nevindecabila. Nu te repara nici asta

Si prost si cu puta mica :))))

• Like 1

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

De ce ai face asta?

Deşi ştiu că mă repet, am un feeling că răspunsul e unu' şi acelaşi.... :)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...