nachovidal20 Reputație: 37 Postat Februarie 3, 2020 Postat Februarie 3, 2020 Salut , sunt interesat de metoda cu kanamicina injectata in penis ...are cineva idee sa spuna pasii corecti in administrarea ei in penis ? Sa vorbim serios pe tema asta , nu incepeti cu glume aiurea
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2020 Postat Februarie 3, 2020 Bo$$, daca nu-i naturala, e degeaba, o sa-ti faci mai mult rau decat bine !!! https://www.vulpescu.eu/2017/05/11/ce-prostii-mai-fac-barbatii/ Serios acum, daca nu-i naturala, tot degeaba ! O sa te faca Joanna in foi de vita ! :) =)) =)) https://thumb-p3.xhcdn.com/a/uFZsZZNvSeeRq7vb-QAylQ/000/361/821/163_1000.jpg 1
master_ioda Reputație: 7 Postat Februarie 3, 2020 Oras:Jungla Oras:Jungla Postat Februarie 3, 2020 Bo$$, daca nu-i naturala, e degeaba, o sa-ti faci mai mult rau decat bine !!! Serios acum, daca nu-i naturala, tot degeaba ! O sa te faca Joanna in foi de vita ! :) =)Bai nu mai posta poze din astea ca ii se face pofta lui caproshu 😂😂😂😂
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2020 Postat Februarie 4, 2020 Bai nu mai posta poze din astea ca ii se face pofta lui caproshu pofta de ma ta aia proastaaaa rau ...accident genetic esti, ba jegule !!!
randunica Reputație: 6424 Postat Februarie 4, 2020 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Februarie 4, 2020 Salut , sunt interesat de metoda cu kanamicina injectata in penis ...are cineva idee sa spuna pasii corecti in administrarea ei in penis ? Sa vorbim serios pe tema asta , nu incepeti cu glume aiureaDe ce ai face asta?
candicetor Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2020 Postat Februarie 4, 2020 De ce ai face asta?Pai la fel cum tu fraieresti pe toti fatalaii lingai sa te plateasca ca sa iti dea limbi in pizda aia flausata in timp ce ai 3 copii in camera de langa inchisi cu sotul ala al tau alt fatalau penibil pe care l-ai prostit, tocmai tu iti permiti sa il intrebi pe om de ce ar face asta? Ten pulile noastre
nachovidal20 Reputație: 37 Postat Februarie 4, 2020 Autor Postat Februarie 4, 2020 Pai la fel cum tu fraieresti pe toti fatalaii lingai sa te plateasca ca sa iti dea limbi in pizda aia flausata in timp ce ai 3 copii in camera de langa inchisi cu sotul ala al tau alt fatalau penibil pe care l-ai prostit, tocmai tu iti permiti sa il intrebi pe om de ce ar face asta? Ten pulile noastre[/quoteFratelo e femeie subsemnata ? 😂😂
pidsadera_ Reputație: 6798 Postat Februarie 4, 2020 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Februarie 4, 2020 nu 1
randunica Reputație: 6424 Postat Februarie 5, 2020 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Februarie 5, 2020 Pai la fel cum tu fraieresti pe toti fatalaii lingai sa te plateasca ca sa iti dea limbi in pizda aia flausata in timp ce ai 3 copii in camera de langa inchisi cu sotul ala al tau alt fatalau penibil pe care l-ai prostit, tocmai tu iti permiti sa il intrebi pe om de ce ar face asta? Ten pulile noastre[/quoteFratelo e femeie subsemnata ? Coaie, am eu niste kanamicina. Vino ca ti bag si in creier :)))))). Daca mareste pula poate o mari poate o fi buna de ceva si acolo :))))Dupa ce ca esti frustrat de putza mica mai si semnalizezi :))))
nachovidal20 Reputație: 37 Postat Februarie 5, 2020 Autor Postat Februarie 5, 2020 ame="nachovidal20" post="6039901" timestamp="1580815087"] Coaie, am eu niste kanamicina. Vino ca ti bag si in creier :)))))). Daca mareste pula poate o mari poate o fi buna de ceva si acolo :))))Dupa ce ca esti frustrat de putza mica mai si semnalizezi :))))Bai copil abuzat cine drq te a pus in seama... daca am deschis subiectul aici despre ceva anume nu inseamna ca trebuie sa comentezi tu.. treci inapoi in mata de unde ai venit ..poate te nasti cu mai multa minte
randunica Reputație: 6424 Postat Februarie 6, 2020 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Februarie 6, 2020 Bai copil abuzat cine drq te a pus in seama... daca am deschis subiectul aici despre ceva anume nu inseamna ca trebuie sa comentezi tu.. treci inapoi in mata de unde ai venit ..poate te nasti cu mai multa minteCititul desteapta!pune mana pe o carte.Aa.. stai,prostia e nevindecabila. Nu te repara nici astaSi prost si cu puta mica :)))) 1
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 6, 2020 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 6, 2020 De ce ai face asta? Deşi ştiu că mă repet, am un feeling că răspunsul e unu' şi acelaşi.... :) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum