giovani090 Reputație: 4 Postat Februarie 3, 2020 Postat Februarie 3, 2020 Sta acolo dupa benzinaria Mol... undeva la 23-26 de ani,micuta de statura,frumusica,
lucian_s Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2020 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Februarie 9, 2020 Are tate mari , face cu 50 lei oral sau normal, combinat parca 70-80 lei daca retin bine, cu prezervativ.Inainte cand era mai cald era cu un tip, i-am vazut prin mall prima oara, dupa care l-am vazut si pe el cum statea in masina cand statea ea pe la Santuhalm. Acuma pe el nu l-am mai vazut pe frigll asta, doar pe ea. Nu sta cu ceasul, nu te grabeste, vorbeste OK, fumeaza.Ziua mai sta la Santuhalm sau Santandrei, seara , pe la semaforul de la benzinaria MOL.Cristina parca o cheama, aveam si nr ei. Cred ca il mai am.Mai trec pe la ea. nu tot timpul te lasa la tzatze.
cosmynn_23 Reputație: 31 Postat Februarie 12, 2020 Oras:deva Oras:deva Postat Februarie 12, 2020 Cum o gasim.ce ore??un numar de tel citi ani are curata?
giovani090 Reputație: 4 Postat Februarie 14, 2020 Autor Postat Februarie 14, 2020 Dupa ora 20 este acolo la colț
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum