Vizitator bengels1981 Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2020 Partajează Postat Septembrie 25, 2020 Up Link spre comentariu
Vizitator bengels1981 Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Update:Caut:Ts/tv cu o dotare mini 19cm ( r e a l a ) si sa poata ejacula o camtitate mare sperma ( asta este criteriul cel mai important)Multumesc Link spre comentariu
misscristina Reputație: 1492 Postat Septembrie 26, 2020 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Du te la Alexandra Gold 20 cm reali tot ce vrei deja ne ai disperat bai Link spre comentariu
tallahassee Reputație: 515 Postat Septembrie 26, 2020 Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Vrajeala mare, acuma ii trebuie si smântână Link spre comentariu
Vizitator bengels1981 Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2020 Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Up Link spre comentariu
Vizitator bengels1981 Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2020 Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Update:Caut:Ts/tv cu o dotare mini 19cm ( r e a l a ) si sa poata ejacula o camtitate mare sperma ( asta este criteriul cel mai important)Multumesc Nu se pune problema de partea financiara , atat timp cat gasesc exact ceea ce caut Link spre comentariu
raisavagexx Reputație: 657 Postat Septembrie 30, 2020 Telefon: 0758 773 871 Oras:Mereu in pula Telefon: 0758 773 871 Oras:Mereu in pula Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Update:Caut:Ts/tv cu o dotare mini 19cm ( r e a l a ) si sa poata ejacula o camtitate mare sperma ( asta este criteriul cel mai important)Multumesc Nu se pune problema de partea financiara , atat timp cat gasesc exact ceea ce cautPana nu vin eu ,nu o sa găsești :)) Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2020 Partajează Postat Septembrie 30, 2020 🤣🤣🤣 m-am pisat pe tine de răs :) Link spre comentariu
misscristina Reputație: 1492 Postat Septembrie 30, 2020 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Partajează Postat Septembrie 30, 2020 🤣🤣🤣🤣 Mor Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2020 Partajează Postat Septembrie 30, 2020 🤣🤣🤣🤣 MorÃŽncă nu ne cunoaște 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
raisavagexx Reputație: 657 Postat Septembrie 30, 2020 Telefon: 0758 773 871 Oras:Mereu in pula Telefon: 0758 773 871 Oras:Mereu in pula Partajează Postat Septembrie 30, 2020 😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
alex3486 Reputație: 19 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2020 ÃŽncă nu ne cunoaște 🤣🤣🤣Sa mearga la top, vip transtrav https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/deea-trans-verry-real/5d4441726e8177g11i8h67g9hgd88685.html#&gid=1&pid=2. Mama ce ciocan ii da ii da si in cap direct :))) Link spre comentariu
alex3486 Reputație: 19 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2020 ÃŽncă nu ne cunoaște 🤣🤣🤣😀😀😀😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator bengels1981 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2020 Partajează Postat Octombrie 1, 2020 Pana nu vin eu ,nu o sa găsești :))Lasa un msj cand revii Link spre comentariu
Vizitator andreipluto Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 deci tu barbat biologicEU LA FEL DOAR CA NASCUTA INTR UN CORP GRESIT DAR TOT BARBAT SUNT LA EXTERIOREU IMI SCHIMB INFATISAREA SA FIU SI LA EXTERIOR CE SUNT IN INTERIOR DAR INCA NU MI AM SCHIMBAT PULA CU PUSY IN SCHIMB ARAT CAT POT DE MULT CA O FEMEIEAI INTELES PANA AICI???Hetero inseamana sa fi atras de sexul opus adica pizda nu pulaTU CAND VI LA MINE ITI PLACE SI DE FEMINITATEA CARE O AM DAR CEL MAI MULT VI PT PULA AIA ( CARE MI A RAMAS DIN TRANZITIE CA A FI CARACTER MASCULIN INCA NU AM SCHIMBAT O CU PUSSY) CARE VREI SA FIE MARE TARE PLINA DE SPERMA SA O SUGI BAGI IN CUR CA ALTFEL NU MAI ARE ROT SA VI TU VI AICI SA MI PREZINTI MIE O TEORIE CA SI CUM AI FI HETERO INSEMANA CA ESTI MAI BOLNAV CA MINE :)))) HETERO ESTI ATUNCI CAND TE TE CULCI CU O TRANSEXUALA CU PULA(SI AIA NU TI PLACE NU O SUGI LINGI BAGI IN GURA CUR DAR IN REST ESTI ATRAS DE EA CA FEMEIE )HETERO ESTI ATUNCI CAND TE DUCI LA O TRANSEXUALA CARE SI A TAIAT PULA SI ACUM ARE PUSSY SI ATUNCI POTI SA I DAI SI LIMBI CA TOT HETERO ESTI HETERO ESTI ATUNCI CAND TE DUCI LA FEMEI BIOLOGICETu nu numai ca gresesti amarnic dar faci de rusine pe transexualii care se respecta! E un motiv pentru care barbatii hetero care au fantezii cu pula se duc la transexuale, pentru ca nu se pot apropia intim de energie masculina! Deci le place femeia... pula pentru ei fiind diversitate! creativitate in unele cazuri!poti sa spui tu ca se mint si lalala... te fortezi degeaba, si faci asta pentru ca iti e necaz ca pentru clientii tai nu insemni mai mult decat o pula! aparent pe buna dreptate... din moment ce e destul de clar ce inseamna ei pentru tine... Bineinteles la serviciile tale vin fel si fel de oameni cu orientari sexuale variate, da nu o da ca si cum toti care ti-au supt tie pula se mint si nu isi dau seama! Daca tu te simti femeie, atunci cine te suge, suge pula unei femei... deci clientul face sex cu o femeie, ca are pula sau nu e tot femeie!!! nu conteaza ca o suge sau o fute atata timp cat el stie ca prefera femeie!Faptul ca iti suge tie pula si iti inghite slobozul nu il face nici macar bisexual! indiferent de ce crezi tu el a venit acolo la o transexuala nu la glory hole... sexul unei persoane nu se limiteaza la organul din pantaloni! Sunt generatii de transsexuale care au luptat ca asta sa fie clar in ziua de azi! iar tu nici capul dintre buci nu ai reusit sa ti-l scoti... Link spre comentariu
Vizitator newmichelled Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 Tu nu numai ca gresesti amarnic dar faci de rusine pe transexualii care se respecta! E un motiv pentru care barbatii hetero care au fantezii cu pula se duc la transexuale, pentru ca nu se pot apropia intim de energie masculina! Deci le place femeia... pula pentru ei fiind diversitate! creativitate in unele cazuri!poti sa spui tu ca se mint si lalala... te fortezi degeaba, si faci asta pentru ca iti e necaz ca pentru clientii tai nu insemni mai mult decat o pula! aparent pe buna dreptate... din moment ce e destul de clar ce inseamna ei pentru tine... Bineinteles la serviciile tale vin fel si fel de oameni cu orientari sexuale variate, da nu o da ca si cum toti care ti-au supt tie pula se mint si nu isi dau seama! Daca tu te simti femeie, atunci cine te suge, suge pula unei femei... deci clientul face sex cu o femeie, ca are pula sau nu e tot femeie!!! nu conteaza ca o suge sau o fute atata timp cat el stie ca prefera femeie!Faptul ca iti suge tie pula si iti inghite slobozul nu il face nici macar bisexual! indiferent de ce crezi tu el a venit acolo la o transexuala nu la glory hole... sexul unei persoane nu se limiteaza la organul din pantaloni! Sunt generatii de transsexuale care au luptat ca asta sa fie clar in ziua de azi! iar tu nici capul dintre buci nu ai reusit sa ti-l scoti... F mulți refuzați sa veniți la o transex ca e mai puțin dotata ca alta și tu vrei sa mi zici ca ești hetero :)) Da mi și mie numărul la dealar pls ca pare sa vândă ceva bun :))) Link spre comentariu
Vizitator bengels1981 Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2020 Partajează Postat Octombrie 4, 2020 Up Link spre comentariu
Vizitator yang007 Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 F mulți refuzați sa veniți la o transex ca e mai puțin dotata ca alta și tu vrei sa mi zici ca ești hetero :)) Da mi și mie numărul la dealar pls ca pare sa vândă ceva bun :)))Sincer, vreau sa intreb... Parerea unei ts...Daca un barbat e interesat de ts, ii plac sanii ei, fata de femeie samd... Dar ii face si placere sa se "joace" intr-un fel sau altul cu penisul ei il consideram gay sau bi(avand in vedere faptul ca nu ar face asta cu un barbat, nefacandui placere sa umble la jucaria cuiva care n-are sani sau o frumusete feminina)? Link spre comentariu
Vizitator bengels1981 Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Up Link spre comentariu
josephseed Reputație: 839 Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Uite...cica 23cm. https://nimfomane.com/forum/topic/167002-buna-sunt-eva-travestita-doar-activa-23cm-telefon-0743945751/?do=findComment&comment=6420668 Asteptam sa ne spui de ce nu e OK Link spre comentariu
Vizitator bengels1981 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Astept sa raspunda .... i am scris pe forum Link spre comentariu
alex3486 Reputație: 19 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Ce dracu tot ii tineti topicu acestui nebun nu inteleg.... Doar agita.... Link spre comentariu
alex3486 Reputație: 19 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Astept sa raspunda .... i am scris pe forum E de mult doar ca era doar gay activ si acum se da travestit in plm ca nu mai face bani.... Cum fac o gramada... Link spre comentariu
Vizitator bengels1981 Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Up Link spre comentariu
Vizitator bengels1981 Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Up Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum