berkeley Reputație: 420 Postat Februarie 9, 2020 Postat Februarie 9, 2020 Stimati colegi, a fost cineva? Ne poate ajuta cu info, pareri? E vorba de masaj de calitate? thaitherapy.versum.comNr tel:0364737829 Se ofera printre altele masaj Thai & Swedish Blend Citez;Combină tot ce e mai bun din masajul oriental şi cel clasic suedez, ca să ofere întregii tale fiinţe un răsfăţ al simţurilor şi revigorare." Pretul pare aberant/restrictiv (250 lei o ora) chiar si in Cluj. Am vazut reclama asemanatoare cu preturi mult mai mici, se referea la un salon din Praga sau Debretin, nu mai retin exact, dar in orice caz din Cehia sau Ungaria.
kilopula Reputație: 14 Postat Februarie 9, 2020 Postat Februarie 9, 2020 Gandeste-te care-i principiul pe care functioneaza acest salon:1. Calitate buna sa vina multi clienti?2. Principiul barului din desert? (Nu vine nimeni, dar si cand vine unul tragem pielea de pe el.)Eu zic ca preturile vorbesc un limbaj clar. 2
co79ro Reputație: 45 Postat Martie 2, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 2, 2020 Am fost eu petru ca am primit cadou o sedinta :)Maseuzele sunt asiatice, masajul este de calitate dar nu are nimic erotic / sexual.Locatia este ok, vestiare mari si curate, sauna. Ca si preturi este foarte scump, iar la cati clienti au sigur nu e pe plus afacerea. Probabil un loc de spalat bani sau afacere facuta sa tina ocupata nevasta :) 2
cccpccap Reputație: 7 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:word Oras:word Postat Septembrie 15, 2020 ca la cleo se tiparesc bani nu se spala?!
berkeley Reputație: 420 Postat Septembrie 16, 2020 Autor Postat Septembrie 16, 2020 Nu mai stii sa te amuzi sau sa plângi, sunt anunturi cu masaj tantric 400 sau 500 lei sedinta, fara finalizare, fara ca maseuza sa se dezbrace. Bine, cică dureaza vreo 2 ore, sedinta mai scumpa, dar tot nu se justifica. Banuiesc ca nici nu se pricep, e vrajala.A fost cineva la masaj tantric in Cluj? Daca da, am aprecia macar o scurta recenzie, evaluare.
shameless Reputație: 93 Postat Septembrie 16, 2020 Postat Septembrie 16, 2020 Cleo Masaj - 4 recenzii Google 2.3/5 steleThai Massage - 108 recenzii Google 4.9/5 stele cifrele vorbesc de la sine
sophiedee Reputație: 354 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Septembrie 16, 2020 Cleo Masaj - 4 recenzii Google 2.3/5 steleThai Massage - 108 recenzii Google 4.9/5 stele cifrele vorbesc de la sinePoate avea daca nu e nimic erotic in tot masajul acela
ionion2 Reputație: 63 Postat Septembrie 16, 2020 Postat Septembrie 16, 2020 Cleo Masaj - 4 recenzii Google 2.3/5 steleThai Massage - 108 recenzii Google 4.9/5 stele cifrele vorbesc de la sineAici se vede că e un salon de masaj bun, dar nu e salon de masaj erotic. Probabil e o alegere mai buna pentru masaj doar de relaxare.
ralcuca Reputație: 29 Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 Cifrele alea incep sa vorbeasca abia cand il treci printr-un analizor. (Exista pt. recenziile pe Amazon, analizeaza de la cine vine recenzia, daca intr-adevar a cumparat marfa recenzata, in ce relatii e cu vanzatorul, etc. si la urma iti spune cat de mare e probabilitatea ca aceea recenzie sa fie reala sau fake.) S-ar putea insa sa spuna cu totul altceva decat credeai inainte. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum