Sari la conținut

0736096185

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Denisa

Poze reale realizate in studio profesional,te aștept in compania mea sa ți ofer clipe unice de satisfacție și răsfăț .Sunt calma ,plăcută și cred ca te va încânta prezenta și serviciile mele.sect 2 Calea Mosilor.

Postat

Salutari confrati futaciosi, indemnat de plictiseala si curiozitate ca vad ca nimeni nu  s-a incumetat sa se duca la dameza, am zis sa incerc eu ..actiunea a decurs dupa cum urmeaza : 
Sunat, imi zice meniul 60 finalizarea cu 150 ora..imi spune ca pe mosilor blocul cu bcr ( care defapt este in spatele blocului, ca sunt numai firme in fata si intrare se face prin dos, bloc 38 scara A.ca sa nu bantuiti pe acolo ) ajuns la ea..imi deschide , ascunsa dupa usa bineinteles...intru, o tipa durdulie bine de tot, inaltime medie 170 cm. ca era cat mine de inalta...pozele nu sunt ale ei clar, dar seamana la fizic cu pozele. la fata este comuna, nici frumoasa nici urata, este suportabila ochiului, in gura are toti dintii , curata ...locatie apartament cu 2 camere cred..n am inspectat bine zona, curat, fara mirosuri ...mi a zis daca vreau sa fac dus ..zic da, ca e cald afara si sunt un pic transpirat, imi da un prosop curat..baia arata bine, sapun lichid, un gel de dus , apa calda cine doreste, eu cu rece ca imi ardeau urechile de la soare....sa trecem la actiune ,
Un oral mecanic, fara artificii, simteam dintii cum imi penetreaza pielea..facut asa in dorul pulii ca sa se trezeasca., dupa nici doua minute cum vrei ....pe toate perioada a vorbit, ne implicare, ....imi spunea ca a stat pana la 6 de dimineata si ca este nedormita si ca nu si a baut cafeaua...apoi dupa cinci minute zice...concentreaza te ca esti la una mica ca una mare nu ai ...aparent cei 18 cm umili ai mei nu sunt suficient pentru duduia , vrea matzu mai mare, sa l simta in gat .. 
Pe langa subiect are 24 de ani, din vorba in vorba mi a zis .
Revenind la subiect, este curata, a facut dus inainte sa trecem la actiune .este epilata, are pasarica misto dar cam larga , ii trebuie ceva masiv . tzatele sunt lasate dar placute la atingere, are sfarcurile deschise la culoare maro deschis aproape albe, pasarica e la fel la culoare. 
Note:
oral neprotejat -6 (mecanic . se simt dintii cum iti fac pula franjuri, app nu face finalizare orala,finalizarea corporala este contra cost ,30 de lei ) 
Locatie-9 curat, fara mirosuri , camera de lucru este curata , aerisita, patul este pe alocuri cu gropi in el ,ca la un moment dat imi intrase genunchiul in pat si stateam intr o parte ) 
Normal- 6 , nu se implica,este cam larguta 
GFE- 4 vorbeste frumos la telefon, dar cand esti acolo ti le arunca aiurea fara motiv ce nu i convine...parca ea ti a dat bani pentru servicii ..nu stie sa se faca placuta,daca ea este acrita, te acreste si pe tine..
Halatul 60/150 lei 
Eu personal nu mai revin, din cauza atitudinii si la cum presteaza. 

• Like 1

Postat

Am uitat sa precizez. semana cu pozele de pe anuntul telefonic, nu de pe publi24 si cred ca nu e singura, ca am mai simtit pe cineva in casa, dar nu am intrebat o . Aaa si fumeaza de sparge, are o voce ragusita de zici ca a vazut lupu cu pula mica 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...