Sari la conținut

Gabi 0735569073

Postări Recomandate

• Oras:cluj
Postat

Nu sunt primii care intra in polemica. Si eu am facut-o. Poate ar fi o idee buna infiintarea unui topic special, in care cei care doresc sa isi poata da linistiti de mancare unul la altul, fara ca noi ceilalti sa fim nevoiti sa asistam la spectacol.

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

:) no eu asta nu o pricep. pe bune. nu e la tine 'telecomanda' ? sincer poti ignora tot ce se abereaza pe acest site. nimeni dar absolut nimeni nu te obliga sa citesti. pe bune acum, o recenzie fake sau  una 'pe comanda' e privita ok si 'off topicul' e supermegablamat. wtf? cand oamenii 'isi dau de mancare' ca sa te citez, e superobservabila treaba. ce te opreste sa ignori ? sa mergi sa citesti doar recenzii? te obliga cineva sa participi la 'mancat'? :) topic specia:). pe bune? pai cine plm m-ar opri pe mine sa il infiintez eu. daca cauti atent o sa vezi ca labache a avut creat de catre altu2 un topic 'special'. asta cu 'deontologia' pe un site cu curvasareala mi se pare....halucinant , ca tot e la moda cuvantu'. 

moderatorii( vezi bitchy) sunt superderanjati de 'limbaj', injuraturi si cand muiache labache baga amenintari cu moartea, cand baga recenzii pe comanda se fac ca ninge. despre ce plm discutam? adica e pe fata ca labache si andreiuta isi fac recenzii reciproc, deci  e pe fata 'promovarea' fake a unei fete si fuck moderatorii ceva? :) ii fac inca o laba lui labache. 

Nu sunt primii care intra in polemica. Si eu am facut-o. Poate ar fi o idee buna infiintarea unui topic special, in care cei care doresc sa isi poata da linistiti de mancare unul la altul, fara ca noi ceilalti sa fim nevoiti sa asistam la spectacol.

Postat

Man, din pacate daca vreau sa aflu cate ceva despre fete, trebuie sa parcurg tot pomelnicul vostru.

Dar asa e, cred ca si tu poti indiinta un topic, ceva de genul "haideti sa ne furem in gura unii pe altii"!

Va rog eu, lasati-o balta!!!

Postat

Rog administratorul acestui forum sa-i baneze pe cei 2 pentru totdeauna...discutiile lor nu fac deloc subiectul forumului.

Acest forum e facut din ciocan, nu au cum sa baneze pe cineva pt. totdeauna.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...