alexxxtotal Reputație: 36 Postat August 30, 2013 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat August 30, 2013 Cum aveam chef de ceva nou , am luat ajutorul ..Curierul , gasit un anunt si am sunat la numarul din titlu. Raspunde tipa intreb daca e valabil , imi da tarifele si ceea ce face adica oral si normal. CAdem de acord ajung la locatie peste drum de Spitalul Militar, ma indruma intru in bloc ma asteapta la usa. Tipa undeva la 1.68 ceva gen roscata spre blond , pana in 60 Kg. Am convenit pentru un combinat. Note..Locatie : 9 - apartament curata baie potrivita prosop fara miros , cred ca ap cu 2 camere.Aspect : 8.5 - sani prompti , fundulet apreciabil dar nu ff finuta.Oral : 8 - protejat , se ajuta de maini nu acorda atentie la toate zoneleNormal : 8 - pozitie capra asa am dorit , geme robotic , si nu se misca contra prea desGFE : 5 - este sociabila dar putin distanta; faptul ca nu accepta FK reprezinta un mare minus;Anal : nu faceNu accepta FK, cunni, 69, COF, COBTarif : sex oral+normal o finalizare 50 ron sau o ora 2 finalizari oral+normal 100ron, 6
Vizitator elvisxxx80 Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2017 Postat Octombrie 21, 2017 Genul fast-fuck! Deci , de evitat! )
mecanic007 Reputație: 51 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Octombrie 21, 2017 Pe bune frate comentati la postare din 2013 ???
celibi Reputație: 764 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 24, 2017 Pai dupa atatia ani, sigur nu mai are acelasi numar de telefon, sau nu se stie daca mai presteaza.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum