Sari la conținut

Andreea blonda-mall vitan 0721470570

Postări Recomandate

• Oras:....in the jungle
  • Oras:....in the jungle

ANDREEA, 24 ani,1.70 m, 54 kg, invit domnii educati si generosi in compania mea ptr a petrece clipe de extaz si pasiune. Oral nepr. lent si normal in orice pozitie cunn. anni., dominare soft, uro, Mall Vitan,

Astazi in timp ce jucam remi cu niste draci de amici,simt ca se misca ceva in pantaloni   ......auuuuuuu nebunuleeeeee iar ma  alergi pe strazi dupa pasarica.Ii gonesc pe dracii astia acasa sa se schimbe de toalele ca de iesire la mall,pentru ca diseara avem actiune pe teren la o mocirleala.Nu pleaca dracii bine,ca hop si eu ..caut repede dupa un anunt sa vad ceva noutati si dau de futaciunea asta.Sun si spune ca sta vav de mall vitan pe strada perpendiculara pe mall.....fara sa ma gandesc prea mult ii spun ca vin acum.Ajung la dameza intr-un apartament mobilat de pe vremea lu bunica (D-zeu s-o ierte) si vad o cordaciune blonda imbracata ca de strada.....auuuuuuu nebunooooooo ,beleaaaaaa..... satul de toate primirile in bikini si rochite de toate culorile.....se intampla ceva ciudat !!!!!! incepe bai nene asta micu sa sara din pantaloni,valeuuuuuuu cum s-a sculat el asaaaaa la secunda ,fara sa fie pupat si alintat.Se prezinta asta mica si apoi mai vine o dameza bruneta imbracata in costumu' lu adam si eva   ,cum eu sunt curios.....o iau pe asta mica sa vad ce ascunde sub toale.O dezbrac asaaaaaaaa cu miscari lascive ,ca sarpele.....pana imi trozneste putin spatele..... apoi o las sa se descurce singura .

In timp de se arunca textila pe jos,ma uitam sa vad ce o avantajeaza/dezavantajeaza ca sa stiu cum o pun.....upssssss,vad un tatuaj deasupra curului,beleeeeeaaaaaaa........vad ca tate areeeeeee.....nevoie,o pun sa faca un   bunicel....apoi ca sa pot vedea tatuajul ala o pun   si ardeo pa fatuca cu toate artificiile necesare ca sa il potolesc pe asta mic.Termin in pozitia asta si toaletam impreuna dracusoru apoi stam putin de vorba.

Locatie:  apartament de 2 camere,cu mobilier de epoca,fata mi-a spus ca sta in regim hotelier,in perioada urmatoare urmand sa schimbe locatia.Stiti ce era tare????? baia era renovata si avea bideu ,parcare pe alese in fata blocului.

Colege:  O bruneta cam pe la 35-37 de ani,undeva la 165-1,67 inaltime,slabuta cu ceva forme pe ea si tate frumusele,pentru varsta ei arata bine.

Program: cam in fiecare zi de la 11-12:00 pana noaptea tarziu la 00:00

Pret: 50 fin

Note:      oral   6-7   se ajuta de manuta,mai trebuie sa invete

normal    7    pasarica strimta,epilata si fara mirosuri...daca se implica mai mult,contre etc primea nota mai mare

anal    --    nu am intrebat

fk     --    nu m-a tentat la ea chiar daca nu este o ciuma

gfe    6    nu stie ce este aia......pentru ca se straduieste si este politicoasa ii dau nota aceasta...

Poze false,aduce cu cea din poze in afara de tate.Andreea este o fata simpatica cam pe la 24-25 de ani,blonduta,cred ca este de ednie sau mixta,are cam 1,70-1,72 inaltime,slabuta trasa prin inel cu un cur frumos tare,are un tatuaj deasupra curuletului.Tatele nu mi-au placut ca erau mici si vestejite,cred ca are copii,am spus de tate ca eu sunt inebunit dupa laptoase   .

Trecand peste aspectul tatelor fata este chiar ok,merita cel putin o tragere.

In lipsa de idei...da,recomand fata pentru o tragere rapida.

• Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:la calculator ...
  • Oras:la calculator ...

alutare tuturor,

Cred ca pot să fack lumină în dilema de mai sus.

Am sunat şi am făcut o programare la numărul  0721470570 - s-a recomandat Andreea. Setul al 2-lea de poze se apropie cel mai mult de realitate.

Locaţia este în zona Dristor pe lângă benzinăria Mol = o garsoniera într-un bloc cu interfonul defect. Dacă nu mergea interfonul ... bine că măcar erau mai multe lifturi în acel bloc. Deci într-o sâmbătă pe la prânz, am sunat / m-am programat / am bifat.

Am ajuns relativ uşor cu indicaţiile primite. Fata m-a întâmpinat în "ţinuta de lucru" ascunsă după uşă. Locaţia este o garsonieră destul de veche dar surprinzător de curată. Baia veche dar curată cu cele necesare pregătite, (gel de duş, prosoape curate, săpun solid). Camera de lucru cu mobila veche, TV CRT, lucruri vechi dar bine întreţinute. În garsonieră mai era cineva dar pe toata durata ostilităţilor a stat în bucătărie si nu ne-a deranjat.

Fata pare un pic creolă ca sa nu zic de etnie (sau cel puţin jumătate), cercei mari rotunzi din aur. la corp arată bine - slim, sâni frumoşi un pic lăsaţi - nu mari. La faţa nu e foarte frumoasă dar pe întuneric nu te sperii de ea prin casă. După ce mi-a prezentat meniul, am primit prosop curat, am făcut repede un duş si apoi am trecut la fapte. Din partea ei nu am simţit implicare de nici u fel dar mi-a plăcut că a făcut ce i-am cerut şi cum am vrut. La plecare mai era cineva pe hol (pe langă uşă) probabil vreun vecin sau următorul client care a reuşit să treacă de interfonul defect.

Notele:

- Locaţia = 6 (nu mergea interfonul, iar blocul nu era "la strada" - altfel curat ....)

- Fata - 6 (la corp arata ok ... aş renunţa la cerceii stil florăreasă)

- GFE = 0 - foarte pasivă, nu se implică

- FK = nu m-a tentat

- Oral = 6 ( i-a dat trezirea lu' ala micu)

- Normal = 6 (măcar a stat cum am vrut eu)

- Halatul = 50 lei / finalizarea

- CIM, COB - nu a fost cazul

- Anal am înţeles că nu face - dar nu aş fi vrut

Recomandări: pentru cei care prefera ceva ieftin, genul silm fără GFE, sau implicare = o data merge

Cred ca voi reveni ....

..... daca chiar nu mai găsesc orice altceva pe internet

Per total mă declar saticăfut

Va doresc succes

• Like 12
Link spre comentariu

• Oras:MS
  • Oras:MS

Salutare dragi prieteni. Pentru inceput va spun ca mi-a luat ceva timp sa gasesc acest topic deschis la adresa domnisoarei care raspunde la numarul  0740612561

Cum banuiesc ca asteptati o recenzie am s-o postez chiar acum

In primul rand in locatie sunt 2 domnisoare si raspund la numere separate adica 0721470570 si 0740612561.

Locatia este o locatie frumusica din punct de vedere al locului unde se desfasoara actiunea , un pat mare nu scartaie intuneric in camera cearceaf curat rosu frumos intr-un cuvant. Avand in vedere ca facusem dus acasa nu am avut nevoie sa mai vizitez baia.

Serviciul care il presteaza este normal protejat la pretul de 70 ron/ fializarea si 150 h.

Sa va ofer detalii despre actiune: Am discutat la telefon despre sevicii si locatie si ne-am inteles ca atunci cand ajhung la locatie dau un telefon sa coboare pana jos sa discutam putin partea "frumoasa" a fost ca am ajuns o sun sa coboare si binenteles ca nu s-a mai intamplat a trebuit sa urc eu sus. Referitor la servicii eu am inteles prima data ca este 150/h numai normal si ii explic ce am inteles, m-a corectat cum ca eu nu am inteles m-a ofensat ca ce toata lumea a inteles numai eu nu.... in fine am lasat-o ca ea ca nu aveam chef de cearta. Cand m-ia zis 30 minute am zis pas.... Cu toate ca arata binisor dar numai normal si doar 30 minute nu se poate si cand dau sa ma intorc sa plec se razgandeste si spune ca ma lasa 30 de minute eee vezi ca se poate asa e alceva si raman.

Ma dezbrac  si ea , Il ridica pe junior cu mana trecem la normal protejat unde si aici a facut vreo doua remarci nasoale am pompat in ea vreo 15 minute, am schimbat vreo 3-4 pozitii, pussy stramta, foloseste ulei de corp din besug ca lubrifiant incearca sa te termine repede dar cu mine nu i-a mers am dat ca turcu-n ea si nu a comnetat nimic. Finalizare in caciulita, imbrac si plecat.

Fata 9

Locatie 9

Normal 10

Concluzia  de recomandat.

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...