cino Reputație: 135 Postat Septembrie 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2013 Salut, Mâine seara ajung in Cluj pt o sedere de câteva zile,se poate o recomandare?? Merg pe mana voastra așa ca ma astept la tot ce-i mai bun. Merci.
jason4u Reputație: 261 Postat Septembrie 2, 2013 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Septembrie 2, 2013 E un pic cam greu de ajuns la ea, dar merita : GINA
boieru Reputație: -378 Postat Septembrie 2, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Septembrie 2, 2013 mda...merita...dar nu avea mari asteptari... mai bine fute in Bucuresti si multumeste-te la Cluj cu o tochitura si-o tuica.
mikecluj Reputație: 112 Postat Septembrie 2, 2013 Postat Septembrie 2, 2013 uita-te pe la sectiunea top si la sectiunea masaj, de la top recomand Gina si Roberta si cuplul care se pare ca a revenit in actiunede la masaj nu am ce recomanda ca nu am prea frecventat astfel de saloane dar Cleo masaj pare sa fie o alegere bunaOricum rasfoieste putin forumul si vei avea destule informatii pentru a lua o decizie
cino Reputație: 135 Postat Septembrie 3, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 3, 2013 Merci băieți, Am sa revin cu recenzia după vizita,am sa încerc la Gina. Multă bafta!
cristi borcea Reputație: 553 Postat Septembrie 3, 2013 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 3, 2013 Salut, Mâine seara ajung in Cluj pt o sedere de câteva zile,se poate o recomandare??Merg pe mana voastra așa ca ma astept la tot ce-i mai bun. Merci.Avand in vedere ca esti rezident in Bucuresti, recomandarea mea e ... vezi raspunsul lui boieru.In Cluj iti pierzi timpul si banii, orice ai incerca. Ma rog, poate exceptie Gina, daca o fi pe gustul tau (vezi recenziile) si daca reusesti sa o prinzi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum