-Marius- Reputație: 1430 Postat Septembrie 2, 2013 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Septembrie 2, 2013 PISICUTA, sexy si seducatoare, igiena maxima, pregatita pentru a-ti satisface toate fanteziile si clipe fierbinti, si sex prin tel 5 € 10 min nu vei regreta si vei reveni. Astept domnii manierati si cu bun simt. O sa fac o recenzie super scurta fiindca sunt in criza de timp.Am fost la prestatoare acum cateva zile. Locatie vis a vis de tata si fiul pe Mosilor - o garsoniera (sau apartament cu 2 camere). Am fost intampinat de domnisoara la usa - seamana cu cea din poze dar nu imi dau seama exact - am impresia ca am vazut pozele aste in alt topic dar nu cred ca este aceasi fata - daca e rog sa se uneasca. Am decartat banii (50/fin) si m-am dus la dus. Baie ok dar para la dus era bubuita si tasnea in toate partile....in fine m-am luptat acolo si am revenit in camera (camera relativ ok). In timp ce ma dezechipam ma intreaba de unde am anuntul: ii spun la care ea "mentioneaza" ca astazi il pusese cu 100/fin (vrajeala- m-am uitat dupa aia- nici nu pusese), la care eu ii arunc o privire sictiritade ii trece cheful de smecherie...zice ca nu e nimic ca nu conteaza. Incepem cu un oral nep. chiar bun numai ca dupa 1-2 minute imi pune prezervativul. N-am mai zis numic ca daca ma ambalez ma apuca dracii...am zis ca recuperez la normal.Incep cu un misionar destul de activ in care dupa vreo 5-7 minute maxim ma intreaba: " da tu termini asa greu?"...dar fara sa ma grabeasca...doar asa..ampulea...drept rasplata o ma chinui vreo 10-15 min cu cateva pozitii si termin in prez. cu ea on top. Mai "socializam" dupa aia un pic dupa dus in timp ce ma imbrac si ma car. NoteLocatie: 7Fata: 7 (asta pentru pretul real...ca daca era pentru ala fictiv era 6)Oral nep: 8 pentru alea 1-2 minuteGfe: fast fuck cu putina socializareNormal:7 Per total daca facea oralul mai lung si lasa faza cu banii si faza cu terminatul era chiar o experienta de calitate.Recomand: pentru 50 de ron da. De revenit: in criza de ceva mai bun.... 7
-Marius- Reputație: 1430 Postat Septembrie 19, 2013 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Autor Postat Septembrie 19, 2013 BRUNETA sexy seducatoare, dulce si senzuala, igiena maxima, ofer companie intima, fara graba, clipe de vis. Cer si ofer seriozitate si discretie maxima. Domnilor generosi si cu bun simt, in loc mea. kiss, Obor 0768351169 SalutExperienta ciudata dar intr-un fel pozitiva astazi..Caut astazi ceva prin zona mea si negasind nimic si si in lipsa de fonduri mai substantiale ma hotarasc sa merg catre zona Obor.Incerc la cateva numere de pe anunt fara succes insa (este urat afara si probabil ca sunt deprimati masculi si tin ocupate caprioarele).In cele din urma gases anuntul de mai sus si zic sa ma bag.Dau telefon si dupa ceva timp si cu sperante minime (la telefon parea cam agresiva si iritanta/iritabila) ajung in locatie. Acolo spre surpriza mea totala si neasteptata (speram sa punctez ceva nou:laugh2 ) dau de mandra peste care am mai dat acum o luna si ceva...si-a schimbat si locatia si pozele si numarul...in fine. In locatie cand m-a vazut s-a schimbat ca atitudine si a devenit amabila scuzandu-se ca cica tot au capiato niste retarzi la telefon >>>>deci a fost totusi o supriza pozitiva avand in vedere cum m-am ars la ultima experienta cu https://nimfomane.com/forum/topic/11902-carmen-titan-0764749935/Locatia este langa pasajul obor pe Stefan cel Mare pe partea cu ACR-ul. Un apartament vechi in care zicea ca a stat o baba inainte - deci este mobilat in consecinta. Baia la fel si cu para aia bubuita - bai parca e regula asta - fratilor avem mainile rare de ne pica si se sparg alea tot timpul ? Deci singurul punct forte al locatie este ca sunt locuri de parcare si ca e aproape de metrou.Avand in vedere ca decat eu i-am facut recenzie pana acum nu o sa mai o descriu fizic fiind total de acord cu primul post:laugh2 .Dupa dusul meu s-a spalat si ea si am inceput cu sarutari pe corp si cu un oral neprotejat destul de ok tot ca prima data (adica vreo doua minute), dar nici eu nu i-am zis sa continue. Pus prezervativul si vreo 15-20 de min de zbenguiala cu cateva pozitii in care coopera si completa actul. Terminat printr-un oral fara CIM (cica nu face).Dus, putina socializare and fuckt off. Ciudat reintalnirea asta neasteptata, mai ales ca am dat cinci telefoane inainte. Pe de alta parte daca stiam ca este ea probabil ca vroiam sa merg la ceva nou si ma parleam iarasi si eram plin de draci. Asa mi-am facut damblaua. NoteOral: 7-8Normal: 7,50Gfe: 7-8 socializeaza ok pentru pretul astaFizic: 7Locatie: 7 tota cam varza dar la banii astia chiar nu prea ai ce pretentii sa ai. Este insa curat. Notele sunt putin mai mari fiindca parca s-a implicat putin mai mult fata de prima data si (in special) nu ma futut la cap cu timpul sau sa abereze iarasi cu pretul.....dar pun pariu ca daca eram la prima intalnire facea figura. Recomand? Iarasi la pretul asta da.Daca re-revin: s-ar putea avand in vedere ca a fost mai placut a doua oara.Acum nu stiu ce sa zic cu schimbatul numarului, locatie si pozelor....si asta poate sa fie un red flag...sau poate o fi avut probleme cu careva.. Daca se poate schimba numarul si scos Mosilor din titlu 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum