thomaso12 Reputație: 21 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 21, 2020 Bună ziua dragi futăcioși Eu sunt membru vechi de ceva ani pe acest forum , activam cu user-ul Thomaso11 , am contribuit si cu recenzii in trecut si recomamdari, una dintre recomandari Jenny cei vechi stiu despre cine vorbesc ... As vrea adminul sau cineva in masura sa ma lămurească ce s-a întâmplat cu vechiul meu cont Thomaso11 Va spun imediat si de ce va intreb lucrul asta , eu dintotdeauna eram logat pe forum 24 din 24 dar nu stateam pe forum activ 24 din 24 doar eram logat, asta inseamna ca intrat in ultima perioada foarte rar dar atunci cand accesam forumul nimfomane cand site-ul se deschidea eu eram deja logat si asta de ani buni de zile , eu asa procedam , doar inchideam pagina si cand o deschideam eu eram gata logat, eu niciodata nu ma delogam si ma logam la loc (mare greseala fiindca in ani de zile eu sincer numai stiam parola si user-ul) iar acum de curand am observat ca atunci cand am accesat site-ul SURPRIZA MAREEE fiindca numai eram logat asa cum eram obisnuit ...Acum eu stau si ma gandesc ca poate adminul a facut schimbari pe forum si as vrea sa fiu si instiintat Si as vrea sa ma lămurească ce trebuie sa fac ca sa imi recuperez vechiul si unicul cont Thomaso11 care era cu galben ....Astept sa ma lămurească adminul sau cineva in masura Ma intereseaza vechiul cont pentru casuta de mesaje Va multumesc Spor la ciocane 1
doncta Reputație: 2294 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Februarie 21, 2020 https://nimfomane.com/forum/user/96974-thomaso11/Deci asta era userul tau. Vad ca este galben in continuare, ultima activitate 10 ianuarie 2020 Daca ai uitat parola, incearca sa o recuperezi, nu stiu procedura .....
thomaso12 Reputație: 21 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Februarie 21, 2020 Uite un om cu care am vorbit ultima data prin casuta de mesaje private Salutari Don CtaIdeea e ca m-am trezit deodata ca numai sunt logat accesand site-ul nimfomane Da, sincer numai stiu nici user-ul nici parola nimic Ma gândesc ca poate adminul ma poate ajuta si poate reseta cumva parola sau imi poate oferii detalii cum sa procedez 1
doncta Reputație: 2294 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Februarie 21, 2020 Iesi din contul asta, delogheaza-te dupa aceea intra pe link-ul https://nimfomane.com/inscriere/login?sendpass bagi emai-ul pe care l-ai folosit cand ai facut contul, dai trimitere, si ar trebui sa-ti vina o noua parola pe mail.
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Februarie 21, 2020 Postat Februarie 21, 2020 Baga la parola numarul lui Jenny,sa vezi ca merge :))))
doncta Reputație: 2294 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Februarie 21, 2020 Baga la parola numarul lui Jenny,sa vezi ca merge :))))Da numarul lui Rozica este parola universala, iarba fiarelor .... deschide toate .... conturile :D 1
thomaso12 Reputație: 21 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Februarie 21, 2020 Don Cta am incercat faza cu emailul si nu primesc nimic de la nimfomane.com pe mail 1
doncta Reputație: 2294 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Februarie 21, 2020 Don Cta am incercat faza cu emailul si nu primesc nimic de la nimfomane.com pe mailNaspa.
ludovicsprit Reputație: 123 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 21, 2020 O posibila cauza a delogarii , este sa nu fi intrat in setarile browserului pe care il folosesti si sa fi dat : sterge datele de navigare. Atunci automat te-ai delogat si de pe nimfomane. Bafta
thomaso12 Reputație: 21 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Februarie 21, 2020 Don Cta chiar cu tine vroiam sa vorbesc in privat 1
thomaso12 Reputație: 21 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Februarie 21, 2020 [email protected] daca vrei sa vorbim aici ? Vreau prin email sa te intreb ceva 1
thomaso12 Reputație: 21 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Februarie 21, 2020 Trimite-mi tu un email dupa care iti voi scrie eu Dupa ce imi trimiți te rog scrie-mi aici cum ca mi-ai trimisLa final sa te semnezi te rog sa 1
marcujan Reputație: 347 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Februarie 21, 2020 Don Cta am incercat faza cu emailul si nu primesc nimic de la nimfomane.com pe mailPoate nu e ceva automat și trebuie sa aștepți o intervenție de admin
duruuu Reputație: 133 Postat Februarie 21, 2020 Oras:LAS FIERBINTI Oras:LAS FIERBINTI Postat Februarie 21, 2020 Daca faci logarea de pe telefon si ai internetul inchis , sau nu ai semnal pe zona la internet , se delogheaza singur , si ptr urmatoarea logare cu internetul activ trb. sa bagi user si parola . Nu iti mai ia direct Daca te-ai logat si de pe un PC sau Laptop cauta in settings - passwords si o ai acolo salvata Bafta
thomaso12 Reputație: 21 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Februarie 21, 2020 Va multumesc pentru pareri si pentru sprijin 1
doncta Reputație: 2294 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Februarie 21, 2020 [email protected] daca vrei sa vorbim aici ? Vreau prin email sa te intreb cevaOK
marcujan Reputație: 347 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Februarie 21, 2020 Daca faci logarea de pe telefon si ai internetul inchis , sau nu ai semnal pe zona la internet , se delogheaza singur , si ptr urmatoarea logare cu internetul activ trb. sa bagi user si parola . Nu iti mai ia direct Daca te-ai logat si de pe un PC sau Laptop cauta in settings - passwords si o ai acolo salvata BaftaȘi telefonul tine minte dacă nu ii cureți cache-ul la Explorer. Indiferent ca închizi netul sau nu
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 21, 2020 Va multumesc pentru pareri si pentru sprijin Dai mesaj lu pisicu si zii si cu cine ai vorbit in privat ca sa te poata identifica, sa ai un proof ca e contul tau
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum