Sari la conținut

Alina 0734646614 Noua in oras

Postări Recomandate

• Oras:Nu spun
Postat

Drum bun de acum pentru azi

Din nefericire pentru tine,nu plec prea curând de aici.

Și te rog frumos sa numai comentezi aiurea pe topicul meu.Zi buna sa ai.

Postat

Din nefericire pentru tine,nu plec prea curând de aici.

Și te rog frumos sa numai comentezi aiurea pe topicul meu.Zi buna sa ai.

Afla ca e ceva public acest site asa ca ... gura mica ( sau marea ) si joc de glezne

• Oras:Sânpaul
  • Disponibila
  • Oras:Sânpaul
  • Disponibila
Postat

Va salut și vreau sa va zic căci astăzi am fost la aceasta fata și a fost o experienta plăcută cu unele lucruri la care mai trebuie sa lucreze

Am ajuns am făcut un dus totul curat apoi m-a așteptat Goala lângă pat mi-a zis sa ma așez și imd a pus prezeevativul... Aici un - pentru ca nu a întrebat probabil asta e tehnica sa o facă cu prezervative oralul am făcut un 69 totul impecabil apoi am trecut la misionar aici parca era încordată aștepta să îmi dau drumul am întrebat-o ei cum ii place pentru ca pana la urma frumosul e când ne simțim bine amândoi la care îmi zice ca nu are preferințe apoi am mai pompat pana am finalizat deci aici e nevoie de putina modelare și din partea ei pentru a fie nota mai mare în rest carne tare pe fata sâni frumosi medii, fundul e. Frumos tare și a fost per total meritați bănuți

Np 8,5

Op 8,8

Gfe 9

F k - nu am simțit ca ar vrea

De revenit probabil pentru fundul ala Fain

Postat

Va salut și vreau sa va zic căci astăzi am fost la aceasta fata și a fost o experienta plăcută cu unele lucruri la care mai trebuie sa lucreze

Am ajuns am făcut un dus totul curat apoi m-a așteptat Goala lângă pat mi-a zis sa ma așez și imd a pus prezeevativul... Aici un - pentru ca nu a întrebat probabil asta e tehnica sa o facă cu prezervative oralul am făcut un 69 totul impecabil apoi am trecut la misionar aici parca era încordată aștepta să îmi dau drumul am întrebat-o ei cum ii place pentru ca pana la urma frumosul e când ne simțim bine amândoi la care îmi zice ca nu are preferințe apoi am mai pompat pana am finalizat deci aici e nevoie de putina modelare și din partea ei pentru a fie nota mai mare în rest carne tare pe fata sâni frumosi medii, fundul e. Frumos tare și a fost per total meritați bănuți

Np 8,5

Op 8,8

Gfe 9

F k - nu am simțit ca ar vrea

De revenit probabil pentru fundul ala

Fain

Mulțumesc,dragule.Te aștept cu mare drag si data viitoare si sper ca vei fii mult mai mulțumit.
  • Oras:Necunoscut
  • Oras:Necunoscut
Postat

Acum 3 zile am vizitat-o si eu pe domnisoara, dar las recenzia doar acum din lipsa de timp.

Contactat pe whatsapp, raspuns prompt, programare respectata.

Am ales un singur numar (100  leuti ) fiind in tranzit si foarte grabit.

Fata e cea din poze,  frumusica, carne tare, sani medii ok, frumos conturati, se vede tineretea, Locatie undeva pe strada Henri Coanda.

Note:

OP- 9 -  are chiar tentative de usor deep, ritm ok, nici lent nici rapid, dar atentie la oua a zis ca nu poate. Am inteles-o.

NP- 10- te intreaba cum vrei. Ce mi-a placut mult e ca dupa ce am ejaculat a mai continuat cateva secunde bune sa se miste in opturi si cerculete deasupra mea cu micutul inca acolo la caldurica.

Igiena -10. Nimic de obiectat, baia curata, tot ce trebuie.

Interactiune- 8. Pare mai timida, mai putin comunicativa, dar poate la altii care revin mai des nu e asa. Oricum, daca o intrebi ceva, raspunde. Nu e genul muta si clar nu te grabeste in timpul actului, iti vorbeste frumos, chiar nu vad de ce nu ai respecta-o ca barbat.

Cap coada, vizita a durat vreo 20-25 minute. Cand voi mai trece prin Rm Valcea posibil sa o revizitez daca mai e in zona.

• Like 1
Postat

Acum 3 zile am vizitat-o si eu pe domnisoara, dar las recenzia doar acum din lipsa de timp.

Contactat pe whatsapp, raspuns prompt, programare respectata.

Am ales un singur numar (100  leuti ) fiind in tranzit si foarte grabit.

Fata e cea din poze,  frumusica, carne tare, sani medii ok, frumos conturati, se vede tineretea, Locatie undeva pe strada Henri Coanda.

Note:

OP- 9 -  are chiar tentative de usor deep, ritm ok, nici lent nici rapid, dar atentie la oua a zis ca nu poate. Am inteles-o.

NP- 10- te intreaba cum vrei. Ce mi-a placut mult e ca dupa ce am ejaculat a mai continuat cateva secunde bune sa se miste in opturi si cerculete deasupra mea cu micutul inca acolo la caldurica.

Igiena -10. Nimic de obiectat, baia curata, tot ce trebuie.

Interactiune- 8. Pare mai timida, mai putin comunicativa, dar poate la altii care revin mai des nu e asa. Oricum, daca o intrebi ceva, raspunde. Nu e genul muta si clar nu te grabeste in timpul actului, iti vorbeste frumos, chiar nu vad de ce nu ai respecta-o ca barbat.

Cap coada, vizita a durat vreo 20-25 minute. Cand voi mai trece prin Rm Valcea posibil sa o revizitez daca mai e in zona.

Mulțumesc,dragule pupici.
  • Oras:Ramnicu valcea
  • Oras:Ramnicu valcea
Postat

Frumușică, sâni fermi fund tare ușor grăbită.

Locație nord curata

On 8 Np 9 gfe7

Igiena 10.

Eu unul mai revin sper sa fie mai relaxata.

Postat

Frumușică, sâni fermi fund tare ușor grăbită.

Locație nord curata

On 8 Np 9 gfe7

Igiena 10.

Eu unul mai revin sper sa fie mai relaxata.

Ma bucur ca ți-a plăcut,cu siguranță data viitoare va fi mult mai bine având în vedere că deja ne cunoastem.te pup
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...