alina990 Reputație: 23 Postat August 14, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat August 14, 2020 Cand pleci ?Când nu te aștepți.
hailatrasazi Reputație: 1 Postat August 14, 2020 Postat August 14, 2020 Drum bun de acum pentru azi 1
alina990 Reputație: 23 Postat August 14, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat August 14, 2020 Drum bun de acum pentru aziDin nefericire pentru tine,nu plec prea curând de aici.Și te rog frumos sa numai comentezi aiurea pe topicul meu.Zi buna sa ai.
wolf007 Reputație: 498 Postat August 14, 2020 Postat August 14, 2020 Lasa bre fata in pace ...e loc pentru toti si toate! 1
hailatrasazi Reputație: 1 Postat August 14, 2020 Postat August 14, 2020 Din nefericire pentru tine,nu plec prea curând de aici.Și te rog frumos sa numai comentezi aiurea pe topicul meu.Zi buna sa ai. Afla ca e ceva public acest site asa ca ... gura mica ( sau marea ) si joc de glezne
alina990 Reputație: 23 Postat August 16, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat August 16, 2020 Disponibilă! 😗😘😗
freshbasic Reputație: 123 Postat August 16, 2020 Oras:Sânpaul Disponibila Oras:Sânpaul Disponibila Postat August 16, 2020 Va salut și vreau sa va zic căci astăzi am fost la aceasta fata și a fost o experienta plăcută cu unele lucruri la care mai trebuie sa lucrezeAm ajuns am făcut un dus totul curat apoi m-a așteptat Goala lângă pat mi-a zis sa ma așez și imd a pus prezeevativul... Aici un - pentru ca nu a întrebat probabil asta e tehnica sa o facă cu prezervative oralul am făcut un 69 totul impecabil apoi am trecut la misionar aici parca era încordată aștepta să îmi dau drumul am întrebat-o ei cum ii place pentru ca pana la urma frumosul e când ne simțim bine amândoi la care îmi zice ca nu are preferințe apoi am mai pompat pana am finalizat deci aici e nevoie de putina modelare și din partea ei pentru a fie nota mai mare în rest carne tare pe fata sâni frumosi medii, fundul e. Frumos tare și a fost per total meritați bănuțiNp 8,5Op 8,8Gfe 9 F k - nu am simțit ca ar vreaDe revenit probabil pentru fundul ala Fain
alina990 Reputație: 23 Postat August 16, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat August 16, 2020 Va salut și vreau sa va zic căci astăzi am fost la aceasta fata și a fost o experienta plăcută cu unele lucruri la care mai trebuie sa lucrezeAm ajuns am făcut un dus totul curat apoi m-a așteptat Goala lângă pat mi-a zis sa ma așez și imd a pus prezeevativul... Aici un - pentru ca nu a întrebat probabil asta e tehnica sa o facă cu prezervative oralul am făcut un 69 totul impecabil apoi am trecut la misionar aici parca era încordată aștepta să îmi dau drumul am întrebat-o ei cum ii place pentru ca pana la urma frumosul e când ne simțim bine amândoi la care îmi zice ca nu are preferințe apoi am mai pompat pana am finalizat deci aici e nevoie de putina modelare și din partea ei pentru a fie nota mai mare în rest carne tare pe fata sâni frumosi medii, fundul e. Frumos tare și a fost per total meritați bănuțiNp 8,5Op 8,8Gfe 9 F k - nu am simțit ca ar vreaDe revenit probabil pentru fundul ala FainMulțumesc,dragule.Te aștept cu mare drag si data viitoare si sper ca vei fii mult mai mulțumit.
alina990 Reputație: 23 Postat August 17, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat August 17, 2020 Disponibilă!
razor1991 Reputație: 120 Postat August 17, 2020 Oras:Necunoscut Oras:Necunoscut Postat August 17, 2020 Acum 3 zile am vizitat-o si eu pe domnisoara, dar las recenzia doar acum din lipsa de timp.Contactat pe whatsapp, raspuns prompt, programare respectata.Am ales un singur numar (100 leuti ) fiind in tranzit si foarte grabit.Fata e cea din poze, frumusica, carne tare, sani medii ok, frumos conturati, se vede tineretea, Locatie undeva pe strada Henri Coanda.Note:OP- 9 - are chiar tentative de usor deep, ritm ok, nici lent nici rapid, dar atentie la oua a zis ca nu poate. Am inteles-o.NP- 10- te intreaba cum vrei. Ce mi-a placut mult e ca dupa ce am ejaculat a mai continuat cateva secunde bune sa se miste in opturi si cerculete deasupra mea cu micutul inca acolo la caldurica.Igiena -10. Nimic de obiectat, baia curata, tot ce trebuie.Interactiune- 8. Pare mai timida, mai putin comunicativa, dar poate la altii care revin mai des nu e asa. Oricum, daca o intrebi ceva, raspunde. Nu e genul muta si clar nu te grabeste in timpul actului, iti vorbeste frumos, chiar nu vad de ce nu ai respecta-o ca barbat.Cap coada, vizita a durat vreo 20-25 minute. Cand voi mai trece prin Rm Valcea posibil sa o revizitez daca mai e in zona. 1
alina990 Reputație: 23 Postat August 17, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat August 17, 2020 Acum 3 zile am vizitat-o si eu pe domnisoara, dar las recenzia doar acum din lipsa de timp.Contactat pe whatsapp, raspuns prompt, programare respectata.Am ales un singur numar (100 leuti ) fiind in tranzit si foarte grabit.Fata e cea din poze, frumusica, carne tare, sani medii ok, frumos conturati, se vede tineretea, Locatie undeva pe strada Henri Coanda.Note:OP- 9 - are chiar tentative de usor deep, ritm ok, nici lent nici rapid, dar atentie la oua a zis ca nu poate. Am inteles-o.NP- 10- te intreaba cum vrei. Ce mi-a placut mult e ca dupa ce am ejaculat a mai continuat cateva secunde bune sa se miste in opturi si cerculete deasupra mea cu micutul inca acolo la caldurica.Igiena -10. Nimic de obiectat, baia curata, tot ce trebuie.Interactiune- 8. Pare mai timida, mai putin comunicativa, dar poate la altii care revin mai des nu e asa. Oricum, daca o intrebi ceva, raspunde. Nu e genul muta si clar nu te grabeste in timpul actului, iti vorbeste frumos, chiar nu vad de ce nu ai respecta-o ca barbat.Cap coada, vizita a durat vreo 20-25 minute. Cand voi mai trece prin Rm Valcea posibil sa o revizitez daca mai e in zona.Mulțumesc,dragule pupici.
alina990 Reputație: 23 Postat August 18, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat August 18, 2020 Disponibilă‼ 1
calitatea Reputație: 13 Postat August 18, 2020 Oras:Ramnicu valcea Oras:Ramnicu valcea Postat August 18, 2020 Frumușică, sâni fermi fund tare ușor grăbită.Locație nord curataOn 8 Np 9 gfe7Igiena 10.Eu unul mai revin sper sa fie mai relaxata.
alina990 Reputație: 23 Postat August 18, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat August 18, 2020 Frumușică, sâni fermi fund tare ușor grăbită.Locație nord curataOn 8 Np 9 gfe7Igiena 10.Eu unul mai revin sper sa fie mai relaxata.Ma bucur ca ți-a plăcut,cu siguranță data viitoare va fi mult mai bine având în vedere că deja ne cunoastem.te pup 1
alina990 Reputație: 23 Postat August 19, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat August 19, 2020 Disponibilă! ❤
alina990 Reputație: 23 Postat August 20, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat August 20, 2020 Ultima zi ‼ Disponibilă!😘⤠1
alina990 Reputație: 23 Postat August 20, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat August 20, 2020 Nu,dragule.
alina990 Reputație: 23 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat Septembrie 2, 2020 Esti la vl?Da acum am ajuns.
alina990 Reputație: 23 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat Septembrie 2, 2020 Disponibilă pana la ora 21.
alina990 Reputație: 23 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat Septembrie 2, 2020 buna , disponibila ?Buna,da
alina990 Reputație: 23 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat Septembrie 3, 2020 Disponibilă! 😘😗 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum